Monday, December 21, 2009

Svenkarna försvinner snabbare än förut.

Stor arbestslöshet kombinerat med världens högsta skatter, otrygghet på gatorna och ett hopplöst framtidsperspektiv i Sverige har gjort att Sverige har en rekordstor massutvandring av svenskar i sin bästa ålder. Arbetsföra skattebetalande svenskar försvinner till utlandet för att söka jobb och en bättre framtid för sig. Jag tror att de flest svenskar känner någon svensk som bor och jobbar i ett annat land.

Massutvandringen av svenskar och de låga födelsetalen gör att andelen svenskar försvinner med rekordhastighet. Men samtidigt ökar sveriges befolkingsantal med rekordfart, vilka är det som bidrar till befolkningökningen?

En massinvandring med nästan 1 % av befolkningen varje år, over 100 000 förra året plus ett rekordstort antal nyfödda barn till barnrika invandrarfamiljer gör att sveriges befolkning ökar med stormsteg.

Hur regeringen har räknat att vi ska klara oss rent ekonomisk är en gåta. Vem som helst kan räkna att att en massutvandring av skattebetalare som ersätts med 2-4 gånger så många asylsökande som inte bidrar ekonomisk till landet måste rimligtvis ge resultatet att vi går under ekonomiskt.

Att det inte märkts i regeringens och kommunernas kalkyler är mäkligt, det måste pågå någon slags trolleri i alla ekonomiska rapporter.

Hur kan man trolla bort den ekonomiska effekterna av att ha tagit emot runt 100 000 nya asylfall varje år under de senaste 3 åren och ytterligare 40 000 - 80 000 asylfall under de föregående 20 åren.

Hur kan den ekonomisk effekten av det ha försvunnit från alla offentliga bokslut?

Kostar det ingenting att ta in 2 - 3 miljoner asylfall?

Varför finns det ingen som vill redovisa den kostnaden och varför finns det ingen politiker från de etablerade partierna som ens sagt ett ord om det som rimligtvis måste vara den största posten i vår budget?

Och ingen har uttryckt oro över att rekordmånga skattebetalare lämnar Sverige, det måste vara en oerhört stor förlustpost i den svenska ekonomin. Det är en nationell utarmning av den viktigaste tillgången, arbetsvillig arbetskraft.

Frågetecken? Finns det någon som vet? dn svd

12 comments:

 1. Utmärkta frågor, jag funderar över dem dagligen. också.

  ReplyDelete
 2. I invandringen så ingår det ju oxå alla män som plockar hit en postorder brud :-)Och dom har ingen berättighet till ersättning så där behöver staten inte punga ut med några bidrag då det är männen som är underhållsskyldiga.

  ReplyDelete
 3. Ja Jag vill hellre bo i norden, dit alla vill flytta änn i ett land som alla vill lämna.

  ReplyDelete
 4. Du kanske skulle kunna börja med korrekt meningsuppbyggnad och stavkorrektion innan du börjar haspla ur dig en massa lögner. Idiot.

  ReplyDelete
 5. anonym 10:53 Du använder ordet stavkorrektion grammatiskt helt felaktigt. Det finns inga lögner här, du begriper inte ens att påpeka vad du syftar på, ganska korkat. Om du läst tidigare inlägg så borde du veta att vi undanber oss sinnessvaga kommentarer av din typ. Det enda ni hittar att klaga på är ett stavfel. Ni blir utskattade varje gång eftersom det är ert enda argument, ni har inga andra argument vilket tyder på en mental fattigdom av allvarligt slag.

  ReplyDelete
 6. Anonymous 9:20.
  Jo, det må vara sant, men det vore bra om Sverige fortsatte att vara ett land att se upp till?
  Just nu är den framtiden inte så självklar då vi har en regering som inte ansvarar för sin egen invandringspolitik och det kan mycket väl sluta med en jävligt jobbig sitaution för alla i landet.

  ReplyDelete
 7. Vem vill bo i ett land som prioriterar främmande analfabeter över sina egna medborgare invandrade som inhemska? Är själv utländsk medborgare och trött på skiten. Om Sverige vill konverteras till ett uland so be it.. men jag tänker då inte bidra med mina skattepengar i all oändlighet, får jag en chans så sticker jag. Varför svensson vill kasta bort sin rikedom på världens alla fattiga som ständigt ökar undgår mitt förstånd. Man kan inte hjälpa alla. Har man givit bort allt man äger och har kan man inte hjälpa någonn inte ens sig själv.

  ReplyDelete
 8. Ni är ju för fan korkade. Sverige känar pengar på invandringen och inte tvärt om. Att alla invandrare som Sverige tar inte skulle vara sos tagare i all oändlighet, är ren och skär idioti.

  Om du bara hadde en aning om hur många invandrare som jobbar efter att de är klara med sfi (och möjlig uttbildning), så skulle du hålla mun.

  ReplyDelete
 9. En av mina bästa polare har invandrat till sverige förra året. Jobbar med att utveckla mediciner och är djävligt duktig, så nu kan du känna dig lugnare och bara utgå från att det är 99.999 invandrare som kommer hit och tar dina pengar.

  ReplyDelete
 10. Noah, du pratar om dom som blir integrerade i samhället.
  Men alla har inte ens en chans att bli det.
  Har du någonsin bott i Tensta/Rinkeby?
  Det området är inte så svenskt...
  Att få invandringen att funka måste inte ske igenom att sänka den dramatiskt, det skulle hjälpa så mycket om man bara undvek medvetet bygga segregerade samhällen.

  ReplyDelete
 11. Noah, i Rosengård är mellan 80- 90 beroeende av socialhjälp. Exakt hur många som jobbar vet ingen. (definitionen på jobb är minst 1 timme per vecka) Men självklart så är de flesta asylfall en belastning på samhället och regeringen startar regelbundet nya oerhört kostsamma program för dem, bara en bostad till varje familj kostar minst 1 miljon kronor. Frågan är hur länge skattebetalare tolererar att föda ett par miljoner socialfall som inte ens hör hemma i Europa. Jag syftar på de som inte kan anpassas till den västliga kulturen, inte hederliga arbetande invandrare. Svenskarna tolererar inte det oerhörda slöseriet med skattemedel längre vilket märks tydligt i samhällsdebatten (utom i tidningarna). Du kan vara ganska säker på att asylfall som lever på socialhjälp och är brottsliga kommer att utvisas inom en mycket snar framtid. Deras gyllene tider är över.

  ReplyDelete
 12. Hej,

  DN hade en intressant artikel om det här för ett tag sedan:

  http://www.dn.se/opinion/debatt/journalisterna-morklagger-sanningen-om-invandrarna-1.627362

  ReplyDelete