Sunday, December 27, 2009

Sverige och Zimbabwe är dårhus.

Men vem tillåts bevisa det? Bara vittnen kan berätta om hur sjukt detta socialistiska paradis blivit, men alla som talar om det mördas, får kroppsdelar avhuggna eller staffas på andra brutala sätt.

Tyvärr har de svenska socialdemokraterna hållt denna diktatur till afrikas högsta standard, de har användt denna diktatur som det viktigaste exemplet på ett afrikanskt sosse paradis. Massmord och en 100 %-ig korruption gör ingen skillnad för de svenska sossarna.

Regimen har fått åtskilliga miljarder kronor av oss skattebetalare, Massmord och tortyr fortgår, men inga protester tillåts i Sverige.

Sverige regeras av socialistiska institutioner. Mugabe kan ta sina blodrypande diamanthögar och är säkert välkommen till nästa LO konferens. svd


3 comments:

 1. Olof palmes bästa vän Yomo Kenyattas familj äger nu halva Kenyas näringsliv. Palme skapade Kenyas WaLLENBERG. Bravo Palme. Som vanligt tyst som i graven i svensk press!!.
  Anna Sanday

  ReplyDelete
 2. Tossigheter!
  På vilket sätt skulle protester mot Mugabes regim stoppas i Sverige?
  Ge mig exempel!

  ReplyDelete
 3. DN och SVD har inte gått ut och fördömt Robert Mugabes hantering. Ynkligt. Chefredaktörerna borde uppmana till bojkott av Mugabemaffians ledamöter istället för att låta dessa komma till olika evenemang i norden och Europa.
  Anna Sanday

  ReplyDelete