Sunday, February 28, 2010

Moskebygge i utbyte mot politiskt stöd till Moderaterna lurar Sossarna?

En ny moske ska få byggas i Rinkeby, enligt en artikel så har bygget godkänts efter en överenskommelse mellan riksdagsparierna.

Men enligt andra uppgifter som kan hittas här så ligger Moderaterna bakom den nya moskeen. Moderaterna ska enligt uppgift ha lovat muslimerna i Rinkeby en ny moske mot ett löfte från muslimerna om politiskt stöd till Moderaterna.

Om det stämmer så har Moderaterna lyckats lura Mona Sahlin på väljare, hon reser dit ibland för att försöka få deras röster.

Oasvett om M har lurat S på ett antal muslimska röster eller inte så är moskeskandalen ett solklart tecken från riksdagspartierna, vi ska segregera mera. De säger i klartext till väljarna att riksdagspartierna fortsätter med turbohastighet att skifta Sverige från en västlig demokrati till ett muslimskt land, segregering och massinvandring är metoden.

Rinkeby som redan har fem moskeer ska nu få en till moske där man kan lära ut kvinnoförtryck och hat mot västliga värderingar. Enligt Nalin Pekgul (s) så lider befolkningen i Rinkebyområdet av de mer fräcka angreppen från de alltmer radikaliserade muslimerna som förnedrar kvinnor som inte är klädda på "rätt" sätt med burka. Moskeerna och muslimerna ökande antal gör att de radikaliseras och tar sig större friheter. De kanske får intrycket att radikala islam tolereras i Sverige, det tror vi alla efter att SVT under moderat ledning skapade Halal-TV med programledare som vill stena oss "otrogna" till döds. Varken Reinfeldt eller SVT har velat erkänna att de gjorde ett misstag.

Alla muslimer vinner oavsett om Alliansen eller om västerpartierna vinner valet, vi andra får se oss omkring efter ett nytt hemland eller kanske flytta till ett inhägnat område där vi slipper moderater, sossar, M, S, FP, MP, KD och C och deras nya favorithobby, islam. svd dn dn dn

1 comment:

  1. Det var en riktig pajas-artikel. Hur många gånger har du varit i Rinkeby? Har du sätt vad det är för ställe? Känner du någon invandrare som bor där som kan berätta någonting mer än det du har läst på andra SD-fan-sidor? Det är skamligt att du, efter alla pengar som det kära svenska land du så varmt talar om har lagt på din utbildning, fortfarande inte verkar ha lärt dig att analysera en situation längre än näsan räcker. Sverige är ett underbart land, var stolt över det. Men det är underbart tack vare att de med åsikter och analyser som dina fortfarande är en minoritet (oavsett vad som sägs om SDs framfart). Religionsfrihet råder fortfarande i det här landet. Respektera det i handling och i ord. Det är en oerhörd paradox att påstå att en grupp är förtryckare och emot frihet när du i dina argument gör precis desamma.

    ReplyDelete