Monday, March 8, 2010

Massvåldtäkterna i Sverige är inte en valfråga.

Brottslighteten och massvåldtäkterna i Sverige är inte en valfråga, inte ännu. Partierna håller sig inom "säkert" område så de slipper ta upp känsliga frågor till debatt. På kvinnodagen tar man inte upp våldtäkterna så att kvinnor inte skräms av verkligheten.

Det gör att alla valdebatter blir slätstrukna och ointressanta, men oppsitionen kan ta upp brottsligheten som ökat kraftigt varje år, de kan vinna på det. Alliansen kan visserligen anklaga oppositionen för samma slapphänta politik i den frågan eftersom brottsligheten ökat kraftigt varje år även under sosseregeringen.

Gissningen är att de avsiktligt håller sig borta från brottsdebatten och de andra viktiga frågorna eftersom de kan förlora på det. Kommer statlig TV att ta upp en debatt om viktiga saker? Chefen for SVT är ju Moderat tillsatt av regeringen, är det en intressekonflikt? Kommer statlig TV vara objektiv och granskande eller följer journalisterna sina chefers instruktioner, är de instruerade dölja vissa frågor och bara ta fram banala icke frågor?

Det tredje alternativet till vänster- och borgarallianserna kan ju vinna på det.

Brottsligheten är en av Sverigedemokraternas kärnfrågor. Därför vill de andra partierna inte ens ta debatt med SD.

Reinfeldt erkände nyligen att han inte vågar debattera med SD, eftersom som han sade "jag inte kan vinna den debatten". Moderaterna låter SD vinna sina argument, men metoden att tysta ner debatten kan inte ge Reinfeldt några poäng.

Risken finns att orsaken till Sveriges enorma brottslighet kan avslöjas, och partierna skulle ju inte vilja att sanningen om invandrarbrottsligheten kom fram. Det skulle automatiskt skada de 7 partiena i riksdagen som är ansvariga för den misslyckade politiken som de fortsätter bedriva i full fart.

Sveriges Europarekord i våldtäkter fortsätter att öka. Antal dömda är rekordfå och det blir värre för varje år, runt 3 % av de skyldiga döms.

Sverige problem är dessutom att vi inte vågar diskutera vad som orsakat rekordet. I Norge är debatten mer öppen och fri från fördomar och åsiktsförtryck. Där skriver media ärligt om orsakerna till deras höga brottslighet som inte ens kommer i närheten av Sveriges. De skriver att 100 % av överfallsvåldtäkterna i Oslo begicks av fjärran komna invandrare, och att runt 70 % av alla våldtäkter i övriga landet begås av invandrare.

Exempel på norska artiklar är Aftenbladet och Dagbladet.

I Sverige kan sanningen aldrig segra. Ett exempel på det är att SVD just tog bort alla bloglänkar till artikeln. På grund av feghet tvingas vi ha rekord i våldtäkter och andra våldsbrott varje år, ingen gör något åt det.

Om man inte ens får tillstånd att diskutera det och vi har en statsminister med attityden, om jag inte vinner debatten så ställer jag inte ens upp. Han sade "jag kan inte vinna debatten", det är ursäkten att han inte vågar tala om våra viktigaste problem med det enda parti som vågar ta debatten, SD. Med den attityden så har Sverige förlorat, oavsett vem som vinner valet. Fegheten är personifierad i våra folkvalda politiker, de bryr sig inte om vår framtid, sitt folk, eller sitt eget land, de är sorgliga varelser, de är de fegaste av fega. Passiviteten förnedrar brottoffren. Tystnaden tillfredställer bara vara politker som slipper ansvar och våldtäktsmännen som slipper uppmärksamhet och straff. svd dn dn dn dn ab ab ab ab Exp

2 comments:

  1. Ja, du har rätt till punkt och pricka. Vilken makalös förljugenhet. Man offrar kvinnors väl och ve för att hålla masken om den galopperande brottslighetens orsak. Hur kunde det bli så här egentligen?

    ReplyDelete
  2. Ett mycket bra inlägg, mycket bra skrivit. Tyvärr har du rätt i allt du säger.

    /Mats Carlsson

    ReplyDelete