Friday, March 26, 2010

En till gigantisk moske ska byggas i Tensta-Rinkeby området.

I Moderaternas hemliga avtal med de radikala muslimerna i Rinkeby så lovades muslimerna arbete och en stor moske i utbyte mot politiskt stöd till M. För svenskar som inte kan få de korrupt utlovade jobben som satts åt sidan till de radikala muslimerna blir nästa nyhet knappast en god nyhet.

Nu ska Tensta som ligger brevid Rinkeby utanför Stockholm få en ny stor moske. Det ska bli en ofantlig sak på 11 000 kvadratmeter.

Den ska få en prominent plats och bli synlig från motorleden E 18.

Då kan man vänta sig ett naturligt stor inflöde av fler muslimer till området.

Enligt uppgifter i Metro så ägs marken redan av muslimerna. Det framgår inte hur flyktingar har tillåtits äga mark i Sverige eller hur de kom över pengarna. Det brukliga är att våra folkvalda politiker använder skattefinansierade kuturfonder till muslimska religiösa-politiska organisationer.

3 comments:

  1. Det borde undersökas mer noggrant vad saudierna egentligen äger i Sverige, inte bara mark men även fastigheter och bolag. All denna egendom borde tvångs-expropieras även om konsekvensen skulle bli åtdragna olje-kranar.

    ReplyDelete
  2. 冠強 Din kommentar var en aning förvirrande.

    Robin, det finns inga goda skäl till att bygga moskeer till flyktingar som temporärt fått asyl. Moskebygge signalerar enbart att de ska göra sig fast bosatta i landet vilket aldrig har varit syftet med att bevilja asyl, vi har aldrig godkänt att "flyktingar" ska göras till permanent boende. Alla måste återvända en dag, något annat har inte folket gått med på.Om de så gärna vill ha en moske så borde de fly till ett muslimskt land inte till Europa. Hoppas att svenskarna inte låter sig lurar att göra flyktingar från helt andra kulturer till permanent boende, det blir liksom ett maktövertagande isåfall. Ska vi hamna som en förtrtyckt minoritet i framtiden och försent plötsligt inse, "hur gick det här till, vi ar lurade"?

    ReplyDelete