Tuesday, March 9, 2010

Farliga massförstörelsevapen terrorister får asyl i Sverige.

Det har gått överstyr när en korrupt bananrepublik som Ryssland har orsak att klaga på Sveriges asylpolitik.

De har tyvärr rätt när de klagar på att Sverige accpeterar alla och alla orsaker till asyl.

Muhamed Kamal Abed var generalmajor i Saddam Husseins terrorstat Irak, hans uppgift var att framställa kemiska och biologiska vapen. De vapnen användes mot Iran och kurder, tioutusentals människor dog pga massförstörelsevapnen. Han är med andra ord en person som alla civiliserade länder gärna vill komma åt, gripa och ställa inför rätta. Med när han kommer till Byköping i Svedala (Sverige) så tycker svenska bypolitiker att han borde få asyl i Sverige.

Svenskar bypolitiker har inrattat en ny praxis som innebar att om man kan fa asyl om man smiter in i lander och uppehaller sig har illegalt.

En alban sökte asyl i Sverige 2003, han hade inga asylskäl och blev efter en utdragen process till slut utvisad från Sverige. Det borde ha avslutat fallet, men snart dök albanen upp igen i Sverige. Den här gången sökte han upphållstillstånd som gift med en kvinna boende i Sverige.

Det tillfälliga uppehållstillståndet gick ut 2008, han sökte om förlängt tillstånd vilket nekades. Paret had skiljt sig så det fanns ingen anledning att bevilja uppehållstillsstånd.

Våra bypolitiker på Migrationsverket beslutade att ändå ge mannen uppehållstillstånde, orsaken var att han funnits i Sverige i flera år och fått en anknytning till Sverige. De räknade tiden han befann sig här och sökte asyl som falsk flykting som motiv för att ge honom PUT.

Det finns massor med underliga exempel på hur folk fått asyl i Sverige. Orsakerna kan ha varit att asylfallen haft otrevliga släktingar i hemlandet, en afrikansk stamhövding fick asyl för att hans stam var avundsjuk och "ville åt honom " osv mm. Se fler exempel här.

Sverige har blivit ett skämt i utlandet. Så gott som varje människa som kommer till Sverige får stanna oavsett vad orsaken är. Det finns asylfall som inte kan uttrycka någon orsak till att stanna i Sverige, men eftersom alla asylfall får en advokat så hjälper han till att komma på en orsak till att söka asyl. Det lilla fåtal som nekas asyl kan nu söka arbetstillstånd och få stanna, de behöver bara byta åsikt om sin status och fylla i ett formulär.

Sverige bokstavligen ber omvärlden om att få hit fler asylfall, våra bypolitiker vill visa världen att vi är sååååååååå generösa och toleranta. Eller ? Sverige har beviljat nästan 14 000 uppehållstillstånd bara de första två månaderna i år. Är det goda nyheter eller ett tecken på ett totalt haveri?

Andra länders intryck av oss blir nog inte bättre av att vara bypolitiker kliver ur ett flygplan märkt Swedish Air Force när alla vet att det svenska försvaret är så gott som avvecklat.

Sverige är fantastiskt för livsfarliga tjetjniska terrorister, Saddam's WMD experter och alla andra, men inte för skattebetalarna som tvingas bekosta deras asyl och uppehälle i all framtid. svd dn ab svd

1 comment:

  1. Jag är också mycket skeptisk till hur detta hanteras. En Irakier som jag lärde känna för drygt 2 år sedan och som har blivit en av mina bästa vänner har förklarat det väldigt enkelt för mig. Han umgås inte med andra irakier eller araber i Sverige med den enkla andledningen, enligt honom, att de allra flesta har kriminellt förflutet innan ankomsten till Sverige. Han säger med säkerhet att många mördare har blivit insläppta och att Sverige med sin asylpolitik har gjort ett ofantligt STORT misstag som tyvärr är för sent att korrigera. Jag har ingen andledning att inte lita på vad han säger.

    ReplyDelete