Monday, March 22, 2010

Förtalskampanj får reklam i SVD.

Undrar varför SVD gör reklam för en förtalskampanj mot Sverigedemokraterna. Nu har även DN skrivit om den anonyma hatgruppen som vill förtala SD.

Det givna svaret är att man inte vill se en ärlig och öppen debatt om de viktigaste politiska frågorna idag. De föredrar att stå vid sidan om och se SD förtalas oemotsagda med löger.

En DN poll idag visar att SD har stöd av 40 %, medan samtliga tidningspoller som gjorts sedan 2006 visar att SD blir antingen 4:a, 3:a eller 2:a.

Underligt att den anonyma knasbloggaren som startat kampanjen får gratisreklam värd en miljon kronor av Carina Stensson i Svenska Dagbladet och nu DN. SVD och DN beter sig själva som knasbloggare som gör reklam för andra förtalande knasbloggare, inte oväntat. Men hade SVD och DN varit en Facebook sida så hade man kunnat anmäla den, nu går inte det, förtalet är fritt i Sverige. Samtidigt skriver media andra artiklar i samma tidningar som brukar klaga på anomyma hatbloggar som är ute efter att förstöra, ljuga och förnedra. Sånt ger DN och SVD reklam för, det är motsägelsefullt. svd dn dn

No comments:

Post a Comment