Thursday, March 25, 2010

M antyder hårdare asyllinje än Sverigedemokraterna.

I told you so. Regeringens utspel om att vi ska bygga flyktingbarnhem i Afghanistan är den förutsäjbara bluffen som vi väntat ska komma under valkampjen. De antyder att de ska föra en hårdare asylpolitik än Sverigedemokraterna.

Men de har inte lärt sig grundkursen i flyktingpolitk. Det heter inte flyktingbarnhem i Afghanistan. Flyktinglägren som byggdes i Pakistan har nästan tömts på Afghaner, de har åkt hem. Regeringen är 10 år efter i tiden.

Regeringens budskap är helt oseriöst. Ett barn kan räkna ut att budskapet om en plötslig totalvändning om flyktingpolitiken enbart är ett försök att ta till stoppa flykten av moderatväljare till Sverigdemokraterna.

Moderaterna riskerade våra demokratiska grundvalar när de hotade Vellinge och andra kommuner att ta emot just de flyktingbarn som de nu inte vill ha i Sverige!? Vem tror på det? De ville stoppa kommunernas självbestämmande för flyktingarnas skull, de ville införa centralstyre för flyktingarna skull , men nu vill de få oss att tro att de utan motiv, helt utan förvarning plötsligt byter fot. Vilket dåligt skämt. svd

2 comments:

  1. Det är inte en dag för tidigt.

    ReplyDelete
  2. Det är bara det att M saknar all trovärdighet, just pga hur de arbetar.

    ReplyDelete