Wednesday, March 17, 2010

Reinfeldt ljuger, valdebatten stoppas pga av våld mot valarbetare.

Det är inte pga ett parti som skolor vill stoppa yttrandefriheten och valdebatterna, det är en ren lögn av Reinfeldt.

Valdebatten stoppas pga av våldet mot valarbetare. Det är farliga invandrare och vänsterextremister som ligger bakom det oprovocerade våldet. Nu senast igår i Malmö försökte en vettvilling knivmörda en valarbetare från SD som är ett av de största partierna i skolval. Galningen kan ha hetsats till dådet av lärare på skolan som propagerade mot SD.

Om Reinfeldt och andra partier ska försöka stoppa demokratin som S regeringen gjorde i förra valet så ligger de illa till. Det vidrigaste är att SD är ett offer för våldet och nu blir SD beskyllda i Media för det bråk och våld som de är offer för. Svensk media är ett dårarnas paradis där verklighetsförfalskning är dagens rätt.

Håll era fingar borta från yttrandefriheten och andra partiers valkampanjer, vi har redan åsiktsförtryck i Sverige. Sverige har blivit ett land med stora demokratiska brister, vi behöver oberoende valobservatörer precis som bananrepubliker i många u-länder. svd dn ab ab svd svd ab

1 comment:

  1. Med tanke på att det mångkulturella samhällsexperimentet är dömt att misslyckas så är det fullt förståeligt att vissa vill avstå att ta del av denna ”berikande mångkultur”.

    ReplyDelete