Wednesday, March 10, 2010

Stoppas yttrandefriheten av jihadister eller politiker?

En tecknare ritar en rolig teckning och blir utsatt för mordhot. Ingen skulle ha tagit mordhoten på allvar för några år sedan.

USA och västvärlden hotades av radikala muslimer i åtskilliga år innan 2001 men ingen tog dem på allvar förrän 9-11, 2001.

Att säga att bara muslimer hotar yttandefriheten och hotar islamkritiker är inte sant. Hotet mot yttrandefriheten kommer även från våra folkvalda politiker.

Om vi drar oss till minnes valkampanjen 2006 så vad det inte muslimer som förbjöd yttrandefriheten i Sverige. Det var vår egen S regering som stoppade yttrandefriheten under valkampanjen när Sverigedemokraterna vill publicera muhammedteckningarna.

Den socialdemokratiska regeringen ringde SÄPO som med sina hemliga metoder stoppade alla hemsidor och emejl som SD förfogade över. Göran Perssons sosseregering höll allt hemligt och låtsades inte veta något. De hade stoppat en snabbt växande konkurrent, ursäkten var att sossarna ville stoppa publiceringen av roliga muhammedteckningar.

Mitt under en valkampanj stoppade de ett parti som de inte håller med. SD har en annan syn på kriminalpolitik, invandring och asylpolitik, big deal?

Socialdemokraterna riskerade demokratin för att stoppa SD. De trodde att ingen skulle få reda på hur det gick till. Är de verkligen så korkade?

Det var inte muslimerna som stoppade yttrandefriheten, det var svenska socialdemokratiska politiker. Jo sossar vi vet hur ni bedriver valkampanj sittande med regeringsmakten, det var groteskt och ni har inte bett om ursäkt ännu.

Ni bad arabstatena om ursäkt när bilderna publicerades, trots att de bränt ned vårt konsulat i Karachi. Det är muslimerna som ska be oss om ursäkt.

Nu har några tidningar valt att publicera en muhammedteckning, men bara i den tryckta upplagan.

Moderaterna har sina egna hemliga överenskommelser. Inte med SÄPO som sossarna, men med de som SÄPO borde granska, de radikala muslimerna. I Rinkeby blev de lovade en moske och arbete mot medlemskap i moderaterna.

Nu rivs den kommunala servicebyggnaden som står på den plats där moderaterna vill bygga moskeen åt radikalerna som snart tagit över Rinkeby. Kvinnor förnedras på gatorna, självutnämnda islamistpoliser spottar och skriker förnedrande ord efter kvinnor, nästan lika förnedrade som i Afghanistan eller Iran. All social service har snart lämnat Rinkeby pga konstanta oroligheter och förstörelse. Islamiseringen är snart klar om moderaterna och de andra riksdagspartierna får som de vill sedan följer de andra orterna.

De sju riksdagspartierna har olika konfigurationer av en majoritet i alla kommuner. Politiken i kommunerna skiljer sig inte om vänstern eller alliansen har majoritet. Bägge ökar islamiseringstakten, det är därför bara en tidsfråga tills alla större orter i Sverige har en majoritet med muslimer eller invandrare.

Malmö har nästan 50 % invandrare, nästan alla är muslimer. Därför är det rimligt att anta att Malmö, Sveriges tredje stad som leds av socialdemokraterna går samma öde till mötes som Rinkeby som islamiserats av Moderaterna tillsammans med andra partier.

Hur många tidningsredaktioner skulle publicera muhammedteckningarna om deras lokaler fanns i Rinkeby?

Ingen skulle göra det eftersom deras lokaler skulle förstöras av muslimerna. De är därför ett allvarligt hot mot Sverige, demokratin och yttrandefriheten. Det hotet skapades av samtliga sju riksdagspartier som tuffar på i full fart mot en islamisering av hela Sverige.

Nu när 60 miljoner muslimer invandrat till Europa och nästan 1 miljon muslimer invandrat till Sverige så finns det orsak att ta de siffrorna på allvar.

Knappt någon brydde sig om att yttrandefriheten stoppades 2006. Knappt någon kommer ihåg vad sossarna gjorde 2006. Svenskarna har passiviserats, Sverige är därför ett lätt offer för hotfulla extremister. Naiv och välmenande verksamhet gör att landet utnyttjas av en hänsynslös/charmig (välj) ny kultur, allt i toleransens namn.

Knappt någon i media kritiserar islamiseringen av Malmö som stoppat all tennis för överskådlig framtid och som jagar ut flera olika folkgrupper därifrån. Media ger Malmös ledning stöd och medias viktigaste politiska skribenter anklagar en fiktiv "israellobby" för all kritik mot gatuvåldet och islamiseringen utan en tanke på att vanligt folk, inte bara "israellobby" tycker stöveltrampande sozialister och jihadizter tillhör en svunnen tid.

Trots att Aftonbladets viktigaste politiska skribent har avslöjats som KGB-agent och landsförrädare så fortsätter Aftonbladet använda Jan Guillou. Han är viktig för sosseägda Aftonbladet eftersom hans fiktiva konspirationsteorier på ett listigt sätt ursäktar sossarnas hat-verksamhet och riktar misstänksamheten mot offren för socialdemokraternas politik.

Guillou är säkert helt överens med Reepalu om det mesta, de verkar ha samma åsikter. De är vapenbröder i kampen mot Sverige och för islamiseringen oavsett vad priset blir. Priset för LO-ägda Aftonbladet blir att alla ser hur uppenbart S-etablissemanget försöker övertyga läsarna om islams förträfflighet och vår egen kulturs hopplöshet.

Mona Sahlin har sagt flera saker som avslöjar hennes prioritet:

Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.
 • Dåvarande integrationsminister Mona Sahlin i en intervju i Göteborgs-Posten den 22 oktober 2000.

Det är nu en regel som tillämpas i den offentliga sektorn, se ett exempel på hur svenskar diskrimineras.

Mer Sahlin:

"Jag tror att det är lite det som gör många svenskar så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommarafton och sådana töntiga saker."
Mona Sahlin i ett tal inför Turkiska ungdomsförbundets tidning Euroturk i mars 2002

"Jag hatar allt genuint typiskt svenskt."
Källa: Expressen den 26 juli 2 002.

Moderaternas nya talang Mahmood Fahmi (m), sade:
Vi bör ha i åtanke ifall den Svenska yttrandefriheten är värt att gå emot muslimska gemenskapen som innefattar 1,5 miljarder människor. De kommer inte se vår yttrandefrihet med blida ögon.
Det är bara att välja block, S eller M, islamisering eller islamisering?

4 comments:

 1. SverigeDemokraterna 51%
  skulle lösa detta i ett huj.

  /Bosse

  ReplyDelete
 2. Jag hoppas det. Om de nu inte blir för utslätade och anpassade till politisk korrekthet. Vi behöver radikala lösningar, inte bara en fördröjning av islams införande.

  ReplyDelete
 3. Somliga har tagit på sig ett martyrskap som är tungt att bära.
  Levnadsregler de inte ens själva kan följa.

  Men om alla har det likadant blir det lättare.
  Med alla menas förstås bara den stora massan som skall styras.

  Ingen av dem ska sticka ut, allt skall konformiseras.
  Mellan lightvarianter och de extrema står egentligen bara en stor frågan:
  Hur ska vi få andra att anpassa sig till vår lära ?

  Byråkrati? Indoktrinering? Lagstiftning? Ekonomiska styrmedel? Skrämsel?

  Vänstern och Islam förstår varandra såväl!

  ReplyDelete