Thursday, April 8, 2010

Våldsbrott skapar insikt i hur asylpoltiken misslyckats.

De allt grövre och mer allomfattande våldsbrotten ger oss en liten inblick i hur asylpolitiken har misslyckats.

Det senaste besinningslösa och helt meningslösa brottet var Inger, 78 som mördades på en parkingsplats när hon och hennes man skulle till butiken och handla i Landskrona.

En Palestinier hade med sin bil blockerat en handikappsparkering som det handikappade äldre paret vill parkera på, de tutade så han skulle flytta bilen vilket irriterade Palestiniern. Strax efteråt gick han till besinningslöst angrepp på det ålderstigna paret. Han gav sig på mannen, kastade upp bildörren så åldringen föll, ett antal snabba slag, slet upp honom på bilden och fortsatte det besinnnigslösa angreppet. Inger gick hjältemodigt emellan för att rädda sin försvarslösa man, hon slogs med ett antal hårda slag så hon föll illa med bakhuvudet i gatan och avled strax efter.

Media beskriver händelsen som ett "bråk" istället för den korrekta beskrivningen ett vansinnesdåd utfört av en vettvilling.

Media fortsätter att förringa det grova våldet överallt. DN skriver idag om nätmobbingen mot våldsbrottslingar "till de värst drabbad hör inblandade och misstänkta i våldsdåd". Istället för att reagera mot det meningslösa mordet på Inger så tycker DN synd om skyldiga som får sitt namn publicerat.

Flera misstänkta våldsbrottslingar har hängts ut på nätsidor, och DN tycker mest synd om de farliga brottslingarna av någon anledning. De borde tycka synd om alla våldsoffer istället och dessutom så borde media hålla sig till sanningen. I sin iver att dölja brottslingars riktiga identitet så misstänkliggörs oskyldiga av media.

I Bjästa fallet så skrev alla tidningar att den misstänkte våldtäktsmannen hette "Oskar". De använde Oskar som ett fingerat namn för att dölja det riktiga namnet, men Oskar gisk i samma skola som den misstänkte. Nu tror man att Oskar är den misstänkte på grund av media missledde folk. Den misstänkte heter i verkligheten Dennis, men nu har media "hängt ut" Oskar av misstag.

Alla är nu pga media förvirrade över vem som är misstänkt. Media hade fel, Oskar är oskyldig, Dennis är misstänkt, lita aldrig på media. Det finns grund för en förtalsstämmning här som Oskar borde utnyttja.

Bloggare och fri media kan även de ha fel. En man i Danmark med samma namn som den misstänkte mördaren i Landkrona fick sin blid uthängd innan man visste vem den verkligt misstänkte var. Det beror på ett starkt legitimt allmänintresse och en rusning efter fakta. Folk vill veta mer om allvarliga brott, vem är misstänkt, hur gick brotten till, vad hände och varför.

Media gör allt för att dölja de mesta om grova våldsbrott, mest pga av de skyldiga oftast ar invandare, det vill media inte visa upp. Så Facebookgrupper dyker upp för att försöka skingar oklarheter, ett stort antal människor vänder sig dit.

Ett av de senast publicerade fallen var mordet på Inger, 78 i Landskrona. En sympatisida som vill utvisa mördare fick 5000 medlemmar på 5 dagar. Den har inte hängt ut namn eller bild pa den misstänkte, den verkar vara välskött. En debatt om utvisingar eller inte för brottslingar pågår där. Den länkas här, gruppen kallar sig:

Utvisa Libanesen som mördade Inger 78, i Landskrona och hela hans familj.

Ett annat fall som belystes i Efterlyst igår var Emma P som nästan slogs ihjäl av Fadi en fd kille. Emma P har flera stödsidor på Facebook, en fick 6000 medlemmar på några månder. Den är endast till för moraliskt stöd.

En annan Facebookgrupp skapades för att inte bara ge stöd men även för att förändra nuvarande lagar så att kriminella invandare utvisas. Gruppen fick över 9000 medlemmar på bara en månad. Där krävs "Lex Emma P", en ny lag som gör det obligatoriskt att alla kriminella invandrare utvisas.

Den länkas här. Även där pågår en debatt om utvising av kriminella invandrare. Flera som skriver dit beskriver hur de blivit överfallna av invandrare och de skyldiga knappt får några straff. Gruppen blev tvungen att stänga av kommentarer ett tag pga angrepp. Gruppen kalla sig Lex Emma P. Kristianstad.

Det finns nog ingen som kan ifrågasätta om vi ska utvisa kriminella invandrare. I dagens Sverige döms väldigt få brottslingar, därför behövs inte bara hårdare lagar men även nya bättre lagar som är anpassade till det nya besinningslösa invandrarvåldet, tex. en Lex Emma P. Vad tycker våra olika partier om det förslaget?

I SVTs Debatt debatteras i kväll läget i Landskrona efter mordet på Inger, 78. DN svd ab ab dn dn

1 comment:

  1. Lysande och helt ärligt beskrivet, trodde jag var ensam om att tycka det du skriver.

    ReplyDelete