Thursday, April 29, 2010

Rosengård brinner, vittne: "en krigszon, värre än Beirut", men fler orter brinner nu.

Rosengård brinner igen trots att polisen med en massiv närvaro försökt minska upploppen och oroligheterna. Det misslyckades. Som i alla andra orter fortsätter oroligheterna och ökar i omfattning.

Bara en dag efter en förskola tvingats flytta till ett svenskt område pga av förstörelse, hot och skottlossning mot skolan så brinner Rosengård igen. Ett vittne som bott i Beirut säger att "det är en krigszon värre än Beirut."

Den okända sidan av Rosengårds katastrofen är att åtskilliga andra orter brinner på liknande sätt och av samma orsaker. Orter som har färre invandrare brinner i mindre omfattning, kanske bara några bilar och några byggander i veckan. En skola, en hyresfastighet, inget märkvärdigt?

Folk över hela landet börjar undra hur allt detta kommer sig, men de kommer aldrig få några svar av sina politiker eller myndigheter. De måste göra en egen undersökning, de måste själva utföra detektivarbetet. De flesta har säkert aldrig hört talas om Älta, men de som bor där känner att det bor i ett litet Rosengård, liknande det som folk i ett par hundra andra orter känner.

Regeringens svar på alla oroligheter är att straffa poliser som yttrar ord som kan uppfattas som otrevliga. En polis som just hade överlevt ett bombattentat i sitt polisfordon under ett upplopp kallade revolutionärerna för "apejävlar", han staffades för det. Något annat kan vi inte räkna med från politiker och myndigheter, de lämnar våra brinnande förorter åt sitt öde. De straffar poliser. Polis hindras från utöva revolt-hämmande åtgärder, de tillåts bara åka runt i en cirkel som måltavlor eftersom de inte har några riktiga befogenhetern att ta itu med för-revolutionära aktiviteter. Politikerna har helt enkelt gett upp kampen om Sverige och låter hela världen se deras handlingsförlamning och studera hur apatin skapade förutsättningarna för en muslimsk revolution i ett före detta i-land. Ingen journalist har någonsin krävt att politikerna tar ansvar. kvp sds svd dn ab dn

3 comments:

 1. Det är inte vi Europeer som plötsligt börjat vara kritiska till Islam/Muslimer. Dom är inte offer, eller ens utsatta av oss fria människor.

  Det är Islams totala kompromisslöshet och vilja att alla skall fullständigt anpassa sig intill döden efter minsta lilla löjliga påstående av Islam/Muslimer.

  Sossarna och Batikhäxorna snackar om Integrering av den som varken kan, vill eller har förståelse för vad integrering är.

  Islam är en övervintrad medeltida ideologi totalt oförmögen och förbjuden att förändra någonting överhuvudtaget. Jorden är fortfarande platt inom stora delar av mellanösterns imamer. Att påstå att jorden är rund, är att påstå att Koranen har fel.
  Koranen kan inte ha fel, det är den enda, totala och eviga sanningen,
  oavsett vad vetenskapen och verkligheten visar.

  Demokratier anpassar lagstiftning, samhälle och utbildning efter verkligheten.

  Muslimerna försöker anpassa verkligheten efter Koranen, det går inte så bra.

  Islams klocka stannade på år 601 ungefär, mekanismen har rostat fast och kan ej renoveras, bara överges, hånas, utplånas och kastas på historiens soptipp.

  Det går inte att återanvända någonting inom Islam, utan den kan bara användas som varnande exempel på hur mänsklighetens mest korkade, idiotiska och grymma dumheter en gång kunde genomföras med religionens hjälp.

  Förbjud Gud och religionerna. Dom blir vår död annars.

  /UllaBella

  ReplyDelete
 2. En del kanske har stött på kommentatorn World Traveller på diverse olika bloggar. En svensk soldat stationerad i Afghanistan och som har mött talibaner i strid - på riktigt. Dom är tydligen helt kompromisslösa i strid så vi har absolut ingen nåd att vänta från dem. Döda eller dödas är enda alternativet där. När jag då läser om hur det inte bara väller in nya mussar varje månad och år och såssarna tänker fördubbla inflödet men även flera containers med vapen varje månad. Detta kontra att förvaret är 99,9% bortrustat! Det är bara att inse att mussarna kan kuppa sig till makten precis när som helst! Inse att Sverige är räddningslöst förlorat! Det återstår bara att fly!!!

  ReplyDelete
 3. Fuck socialen behåll era smuler i den här världen har jag mitt ord och mina pungkuler

  ReplyDelete