Tuesday, April 13, 2010

23-årige palestiniern erkänner mordet i Landskrona.

Den 23-åring som misstänktes för mordet på Inger 78, i Landskrona har nu erkänt att han tog livet av henne.

Den oklarhet om bilen som var iblandad har klarats upp. Verkstadsinnehavaren dit mördaren eller en medhjälpare körde bilen efter mordet greps som misstänkt för att ha skyddat mördaren och ha ljugit om bilen som var inblandad.

Ingen har kunnat förklara vad 23-åringen gjorde i Sverige eller hur han fick uppehållstillstånd, om han nu hade det efter att ha kommit hit runt 2007. Han är palestiner som kom från Libanon.

Vi vet inte om han sökt asyl, smugglats in, har falsk identitet eller kriminell bakgrund. Eftersom migrationsverket aldrig kräver information av de 100 000 som årligen kommer till Sverige och får uppehållstillstånd så vet allmänheten ännu mindre än migrationsverket om asylfallen och deras anknytningsfall. Om vi får veta mer så kanske vi får reda på hur migrationsverket resonerar när de beviljar asyl till livsfarliga mördare, om det var fallet.

Det finns en facebookgrupp som kräver att mördaren och hans beskyddande familj utvisas, den finns här.Utvisa Libanesen som mördade Inger 78, i Landskrona och hela hans familj.

No comments:

Post a Comment