Thursday, April 29, 2010

MP vill lagstifta om pension till utvisade invandrare.

Miljöpartiets Mehmet Kaplan, Ceballos och Pertoft vill i sin motion Motion 2009/10:Sf206 Rätt till pension för utvisade lagstifta att invandrare som av olika skäl utvisats från Sverige ska få pension hemsänd till deras hemland.

Det är typiskt politiker att de vill hantera andras pengar (våra skattepengar) som om det fanns obegränsat. De vill förgylla alla andra länder och deras medborgare, de vill belöna dem med eviga inkomster utan krav på arbete eller motprestation.

Att väljare överhuvudtaget kan tänka sig välja ett parti som säger att de vill skicka obegränsat med pengar till utländska medborgare som utvisats övergår allt förstånd. En del har utvisats pga grova brott, andra var asylsökande som inte hade asylskäl. Det handlar om brottslingar eller svindlare som Miljöpartiet vill belöna med våra surt förvärvade skattemedel.

Man blir illamående av att väljarna har röstat fram sådana politiker och partier och gett dem en plats i riksdagen. Det handlar om att man vill slösa bort alla våra gemensamma skattemedel på något otroligt korkat. Ingen vettig människa skulle komma på den iden, men politikerna skapar lagar och regler som förstör landet en bit i taget, ofta utan att väljarna ens får reda på det.

Finns det någon som kan rösta på Miljöpartiet efter det här avslöjandet? "Miljön" verkar vara det sista som MP har i åtanke. Tipsen kom från en tidningskommentar. Här kan man läsa mer om MP och andra förslag de har. svd dn

5 comments:

 1. Vilken landsförrädare! Jag mår illa.

  www.korta.nu/flygblad

  ReplyDelete
 2. Som jag tolkar motionen så föreslår man att även utomeuropeiska asylsökande som inte erhållit uppehållstillstånd men som under asylprövningstiden arbetat ”vitt”, dvs. betalat skatt, ska få sin intjänade allmänna pension likt svenskar boende i Sverige och EU-medborgare. Mot det kan man väl inte invända. Däremot undrar man hur motionärerna tänkt sig hur man ska räkna ut en engångssumma. Lasse

  ReplyDelete
 3. Samtidigt vill S att sexköp utomlands skall vara straffbart. Kontentan är att våra politiker är nöjda med Sverige. De ser inga fler problem att lösa här tydligen.
  Åh revolutionen närmar sig.

  ReplyDelete
 4. ...Kaplan...var inte det en av dårarna på "Sheep to Gaza ?

  ReplyDelete
 5. Jamen, miljöpartister är ju resterna av 60-talets hippies och flumkultur, vad annat kan man vänta av folk som rökt bort cellerna?

  ReplyDelete