Friday, April 30, 2010

Slöjor förbjöds i Belgien, snart i Frankrike och i Sverige i September.

Slöjförbudet röstades igenom enhälligt i Belgien. Samma beslut väntas komma i Frankrike och i Sverige efter valet.

Beslutet stämmer överens med de ökande protesterna mot islamiseringen i Europa. I Sverige har moskepartiet M gjort tvärtom, de försöker öka antalet moskeer med hemliga avtal med radikala muslimer. Utan att allmänheten fick vet något om deras hemliga överenskommelse så ökar de därmed kvinnoförtrycket och två stockholmsförorter väntas med Moskepartiets hjälp bli så gott som helt muslimska, Rinkeby and Tensta.

Två jättelika moskeer planeras att omgående byggas i de bägge orterna. Kostnaden kan handla om över en halv miljard kronor, politikerna har redan flyttat ut de sista svenska arbetstillfällena och river våra service byggnader för att bereda plats åt moskebygget. De planerar även bygga ett stort antal nya bostäder som väntas behövas till en ny våg med flyktingar. Moskebygget finansieras dels med våra drivmedelspengar som vi skickar till saudiarabien, dels blir det skattebetalarna som finansierar förtrycket. M och de andra partierna tycker att det är ett viktigt ändamål.

Svenskarna räknas ju som bekant inte längre i riksdagspartiernas kalkyler och väljarna får inte kännedom om viktiga samhällsförändrande beslut, ett tecken på totalt väljarförakt. I september efter valet blir det en helt ny omställning, då kommer svenskarna att få mer inflytande. Omfördelningen av svensk mark och allt fler orter till flyktingar kan stoppas och då kan förhoppningsvis moskeerna stoppas och rivas så förtycket inte sprids längre. Det blir mycket intressant att se förverkligat, man kanske kan återfå hoppet om ett Sverige utan brinnande ghetton. svd dn ab svd dn Fria Tider

7 comments:

 1. "Svenskarna räknas ju som bekant inte längre i riksdagspartiernas kalkyler och väljarna får inte kännedom om viktiga samhällsförändrande beslut, ett tecken på totalt väljarförakt"

  I andra länder hade det kallats fascism..

  Ulf Claesson

  ReplyDelete
 2. En klänning ska sitta åt tillräckligt hårt för att visa att det finns en kvinna i den... och tillräckligt löst för att visa att hon är en dam.
  http://www.toonpool.com/cartoons/Burka_69372
  Burka
  by willemrasingart
  Det tillhör modets paradoxala väsen att det är en periods kvinnodräkt som avslöjar vad som försiggår i det rnansdominerade samhället. Rudolf Broby-Johansen
  http://www.toonpool.com/cartoons/Burka_69372

  ReplyDelete
 3. Slöjan kommer från Timur Lenk som hittade sin fru (drottningen) med sin arkitekt i sängen. Efter det lade han ett påbud om att ingen kvinna fick synas. Så kan det gå. Har inget att göra med religionen, bara mänskliga dumheter. Fråga er själva detta: Skulle Allah skapa en varelse bara för att få den dold? Av människor dessutom? Min helt vilda gissning är att det beslutet får man betala för på slutet.

  ReplyDelete
 4. Araber kan dra åt helvetet dessa animaler araber är inget att ha låt såna animaler dö i sina hemländer,dem gillar att gå i burka låt kosorna göra det i sina hemländer utvisa alla samtliga dessa animaler dem har inget har att göra animaler.EUROPA FRI FRÅN ARABISCA ANIMALER.

  ReplyDelete
 5. Råd om damkläder: bär aldrig någonting som skrämmer katten.
  P. J. O´Rourke
  Under alla dessa kläder är jag spritt språngande naken.
  Lillian Hellman (1905-1984)

  Frihet föder laglöshet, laglöshet leder till förtryck, och förtrycker för tillbaka till friheten.
  Kvinnorna gillar modet, för de vet att förpackningen då och då måste bytas för att innehållet fortfarande ska vara intressant.
  Noël Coward (1899-1973)Honoré de Balzac (1799-1850)

  ReplyDelete
 6. rättvisemärkta kläder & ekologiskt mode:Har modetrenden gått för långt? Burka är bara en kortvarigt, återkommande modetrend.

  ReplyDelete
 7. Shadi Ghadirian was born in 1974 in Tehran, Iran. She is a photographer who continues to live and work in Iran. Ghadirian studied photography at Azad University (in Tehran). After finishing her B. A., Ghadirian began her professional career as a photographer. She says that ”quite by accident”, the subjects of her first two series were ”women”.
  http://www.photography-now.com/artists/K11911.html

  ReplyDelete