Sunday, April 11, 2010

Svenska moskeförsvarare tar till våld medan radikala muslimer skrattar och ser på.

Våra folkvalda politiker som i samarbete med radikal muslimer vill bygga moskeer i Sverige börja få hett om öronen.

De har hittils kunnat bygga moskeer och i tysthet kunnat islamisera förortområden ett efter ett. Utomstående har knappt märkt av islamiseringen men nu börjar folk säga stopp, vi har fått nog av moskeer och politikernas prat om "flyktingmottagning."

Om de är flyktingar varför ska de ha permanenta institutioner oftast byggda med våra skattemedel? Om de verklingen var flyktingar varför har man aldrig skickat hem de som inte längre har flyktingbehov.

Svaret står klarare för varje dag som går, de var aldrig riktiga flyktingar, man hade aldrig någon avsikt att skicka hem dem när de inte längre hade flyktingstatus. Svenskarna har helt enkelt blivit grundlurade av politikerna. De ville transformera våra förorter och göra dem till afrikanska, asiatiska och arabiska förorter. Förorterna blev ghetton, de förstördes mer, de överbefolkades av en aldrig sinande och ökande ström, massorna ökade i antal utan att någon gjorde något.

De många moskeerna blir större, de får mer av våra sktttemedel och de placeras på alltmer prominenta platser, men nu börjar folk få nog. Man får känslan att svenskarna har blivit andra klassen medborgare utan minsta inflytande över vad som händer. Men de börjar protestera mot moskeerna. Folk börjar protestera mot politikernas totala förakt för folkviljan. Folk överallt börjar protestera mot invandningspolitiken och mot det växande antalet fattiga människor från hundra u-länder som dras till Sverige för att göra karriär på välfärdsystemet.

Det är knappast en ekonomiskt försvarbar invandringspolitik. Ingen beslutsfattare kan förklara varför de vill ha den eller vad det kostar, medan alla väljare är överens om att massinvandringen är och har varit en katstrof för Sverige. De enda som inte säger det rentut är journalister och politiker, det är de enda som försöker försvara den. Deras åsikter försvaras enbart av vänsterextremister som tar till våld och alla andra tänkbara metoder för att stoppa protester mot invandringspolitiken. Vi har därmed tre grupper som stoppar alla protester så att de snabbt ska kunna genomföra sitt gemensamma mål som ingen av dem kunna motivera. De tre grupperna är politikerna, journalisterna och vänsterextremisterna, de har samma mål. De vill hindra folket från att i tid upptäcka vad de verkliga kostnaderna är och hur farligt Sverige har blivit.

Frågan är därför vem hinner först? Får folket reda på sanningen i tid för att kunna välja nya partier som vill rädda Sverige och åter kunna göra Sverige tryggt och livskraftigt. Eller når sanningen fram försent, då det inte längre finns en återvändo till trygghet. Då antalet massinvandrade med kraft av rösträtt, aggresivt förtyck av svenskar och andra metoder kan ta över den svenska demokratin så de själva kan besluta om en fortsatt massinvandring, då är det försent. Kan de psykologiskt fördriva passiva svenskar till sina drömmar om en förgången tid med välfärd, trygghet i en rik industrination som de aldrig kan få tillbaks. Är det svenskarns framtid? Blir deras verklighet att leva i en dröm om en idyll, medan deras fysiska verklighet är ett förfallet utfattigt livsfarligt ghetto-sverige, skattebetalarna utsugna av en alltid ökande skattepress oavsett om regeringarna har kallat sig borgerliga eller socialister? Hur vill ni ha det? Man måste välja. dn svd ab

13 comments:

 1. Alla beslut som fattas i det här landet, skall vara bra för Sverige och bra för demokratin. Förstärker då svenska moskébyggen demokratin? Om man tänker efter är det nog inte så. Inga länder i världen där islam är starkt har någon demokrati att tala om - tvärtom, det är länder där förtryck, förföljelser och terror råder. Så de som vill ha det likadant här i framtiden, är de som försvarar moskébyggen.

  ReplyDelete
 2. Ni måste lära er Sverige grundlag och FN:s deklaration om mänskliga rättigheter. Dessa två dokument garanterar religionsfrihet och därigenom uppförandet av byggnader för religiösa aktiviteter. Hur kan ni neka Göteborgsområdets muslimer att bygga sin första moské? (Moskén som finns i Högsbo tillhör Ahmadiarörelsen. Denna rörelse har ungefär samma förhållande till Islam som mormonerna har till Kristendomem.)

  ReplyDelete
 3. Ska alla grenar av islam dessutom ha sin egen moské så lär det bli tätt. Religionsfrihet innebär inte en rätt att uppföra byggnader. Det innebär en rätt att på ha sin tro utan att behöva torteras eller särbehandlas pga tron. Varken mer eller mindre.

  Läs om SVT:s hjärntvätt av svenskarna här:

  http://aktualia.wordpress.com/2010/04/09/svt-hjarntvattar-svenskar/

  ReplyDelete
 4. varför bry sig så mycket vad andra håller på med. om några personer går ihop och bygger ett hus och kallar det moske, eller kontor. vad spelar det för roll för övriga?
  sköt ditt - och om du vill bygga något av någon anledning så borde inte andra komma och störa dig heller.

  ReplyDelete
 5. Nej tack till wahabismenApril 12, 2010 at 1:41 AM

  Fredrik M...
  Religionsfrihet garanterar dig rätten att TRO vad du vill: Inte att GÖRA vad du vill.

  Det är du om någon som borde lära dig grundlagen och de mänskliga rättigheterna.

  Anonymous..
  Det spelar roll om man bör bry sig därför att mosken är "från" Saudiarabien - De bekostar den och deras moskér, oavsett om de ligger i saudiarabien eller utomland används bara som verktyg för att sprida wahabism.. En totalitär facistisk ideologi som vill avskaffa demokrati och mänskliga rättigheter och införa religös diktatur.. Du i din dumhet kanske inte bryr dig om vad de gör, men de bryr sig om vad DU gör.. Och om man inte sätter stopp för sånt här kommer de också på sikt få makten att bestämma över vad du skall göra!

  De ni i er dumhet försvarar med missförstått snack om mänskliga rättigheter och religionsfrihet tror själva inte på mänskliga rättigheter eller religionsfrihet överhuvudtaget.. De vill ha religös diktatur.

  ReplyDelete
 6. riktigt äckliga åsikter som frodas här...

  ReplyDelete
 7. Alla, oavsett åsikt om flyktingpolitik eller islam/religion, måste börja _separera_ dessa i diskussioner och debatter.

  Flyktingpolitik är en sak. Religion är en annan.

  Min åsikt om flyktingpolitik är att den har varit lite skev, och att Sverige till sin storlek har tagit emot för många under kort tid. Tycker dock inte att en påtvingad "återinvandring" vore rätt ur någon synpunkt. En mer begränsad invandring och utvisning vid allvarliga brott är nödvändigt, liksom allmänt hårdare straff vid hänsynslösa våldsbrott.

  ...

  Angående religion så bör det självklart vara religionsfrihet, man ska få tro vad man vill.
  Däremot anser jag att moskéer bör begränsas kraftigt till fördel för bevarandet av den svenska kulturen.
  Jag bryr mig personligen inte om kyrkorna heller men som sagt är de en del av Sveriges kulturarv.

  /En trött invandrare

  ReplyDelete
 8. Det hela är enkelt... Den som har fått PUT får detta återkallat och skickas hem efter första "semesterresan" så enkelt är det! Antingen har man flyktingskäl eller inte... Före PUT ska alltid TUT komma och gälla minst tre år. Först därefter ska PUT komma att prövas - om det inte finns orsak att antingen avsluta totalt och skicka hem eller fördröja ytterligare med förlängt TUT. Ska det vara så förbannat svårt att begripa regering och riksdag?

  ReplyDelete
 9. VAD borde r-e-l-i-g-i-o-n-s-f-r-i-h-e-t innebära i Sverige? JO FRIHET IFRÅN RELIGIONER!!! På gator och torg, allmänna och offentliga platser, i yrkeslivet... Jag mår illa när jag ser dessa hucklen springa omkring helt öppet! Det känns inte som mitt svenska samhälle längre!!!

  ReplyDelete
 10. Det skall inte finnas några moskéer i Sverige och inte några mohammedaner heller om jag får betämma. Min tolkning av religionsfriheten är att svensken har rätt att slippa mohamedanismen i sitt eget land. Dom få svenskar som inte gillar läget rekommenderar jag att ta sitt pick och pack och flytta till Långtbortistan.

  ReplyDelete
 11. Det tog tid för mig att komma fram till att se verkligheten. Liksom många andra såg jag inte hur mångkulturen prånglades på oss. Svenska politiker har uppfört sig skamlöst mot sin egen befolkning, men missar aldrig ett tillfälle att slå sig för bröstet och tala om sig som "folkvalda". I helvete heller! Jag har aldrig någon enda gång lagt min röst på detta vansinne som kallas flyktingpolitik! Aldrig! Muslimer känns ju för moderna och utveckla människor som att bli invaderade av aliens... Nej tack till dessa mörkermänniskor som hyllar en pedofil och medeltida idéer. Man förstår de andras ryggdunk på svenskar i Euroepeiska parlamentet som uppenbart inte begriper något och är det konstigt att man i folkmun runtom i världen anammat det tyska uttrycket: Die dumme Schweden?

  ReplyDelete
 12. Det här predikas i de brittiska moskéerna.
  http://video.google.com/videoplay?docid=2515587181120245843#

  Kommer vi se samma sak i Sverige nu?

  ReplyDelete
 13. När Sverige och svenskarna når botten så har inte människor som ockuperat landet något mera att styra över. Inget mera att bruka våld mot, ingen att kränka och förnedra. Ingen att visa sin makt för. De har inga som gör de tunga skitjobben åt dem. Det kommer inte in några mer skattepengar. Skattkistan är tom. Inga socialbidra, ingen välfärd. Det som återstår är den slum som dom själva skapade. De etniska svenskarna har flytt landet. Dom får alltså städa upp den skit som dom själva skapat.

  ReplyDelete