Saturday, April 24, 2010

Är M mer restriktiv än SD i invandringspolitiken?

En SDare i Kävlinge hoppar av SD i protest mot en ineffektiv invandringspolitik.

SD senast flirt med kristna irakier gav partiet nya aktivister, irakier.

Hur restriktiv är SDs invandringspolitik? Om vi frågar SD motståndare så kan de inte svara på det, men de hatar SD ändå, oavsett vad deras invandringspolitik är. Ganska fördomsfullt och okunnigt.

Moderaterna utspel om krav på anhörighetsinvandrare att de måste ha jobb och inkomst innan de tillåts komma hit, är det mer restriktivt än SD? Jag vet inte, men de som bedriver en intensiv hatkampanj mot SD säger ingenting om Ms förslag, hur kommer det sig?

Det är så gott som säkert att alliansen strax innan valet kommer att göra allt i sin makt för att försöka hålla SD under 4 %. Det enda sättet de kan göra det är att införa nya hårdare invandringsregler vilket troligen kommer.

Det skulle inte förvåna mig ett dugg om alliansen förslår ett totalt invandringsstopp i några år, 10 år tex. Ett sådant löfte kopplat med utvising av alla kriminella invandrare skulle sänka SD skutan. Ett sånt löfte är helt okontroversiellt. Det skulle inte bli mycket protester mot det, med undantaget de vanliga extremisterna, eftersom alla vet att nästan alla väjare vill ha det, väljarna kräver det mot bakgrund av det massiva invandrarvåldet.

Det skulle vara en mer restriktiv politik än vad SD har (vad jag vet?). Och om det föreslås dagarna före valet vilket är mycket sannorlikt, så tar alliansen tillbaka många arga väljare som gått över till SD. SD kanske därmed hålls under 4 % gränsen och hålls utanför riksdagen vilket alliansen helst vill.

Alliansens löften är visserligen helt värdelösa, de kommer aldrig att hålla sådana restriktiva löften eftersom de av ideologiska skäl har bestämt sig för att byta ut den svenska befolkningen, det märker vi varje dag på hundra olika sätt.

Med om deras löften är värelösa eller inte spelar ingen roll. Det är hur väljarna uppfattar partierna som räknas i valet, inte vilka löften som några år senare bryts av partierna eller inte.

Det enda som räknas i ett val är hur väljarna TROR partierna kommer att agera. Därför ligger nu Moderaterna först i "tävlingen" om vem som har mest restriktiv invandringspolitik. SD kan klaga hur mycket de vill, men M vinner på sitt utspel även om väljarna misstänker att M ljuger, väljarna väljer med HOPPET, inte vad instinkterna säger. svd dn dn svd dn

6 comments:

 1. Naturligtvis kommer Sd in i riksdagen och naturligtvis får de mer än bara 4%! Sd:s politik är folkets röst, svenskarna vill stoppa massinvandringen dock inte upphöra med all sann flyktninghjälp.

  ReplyDelete
 2. Suck! The Never Ending Story.

  Islamimporten som är så viktig för många svenskar - varför? En hel del av AFA och andra kommunister som är beredda att dö för islams utbredning i Sverige är förstås själva muslimer men resten? Förstår de verkligen inte hotet mot sina egna barn och barnbarn? Jag trodde en gång att denna okritiska invandring någon gång skulle upphöra men då de krigar sönder sina egna länder tar de över västvärlden istället. Inbördeskrig väntar när svenskarna vaknar och inser att det var inte så här vi hade tänkt oss.

  ReplyDelete
 3. Anonym 1:
  Hur kan ett parti som knappt har mer än 4 % sägas vara folkets röst? Vilket folk talar du om?

  ReplyDelete
 4. Varför skulle jag som kommer att rösta på SD ändra min röst bara för att alliansen låtsas vara Sverigevänner ett litet tag?

  De håller fortfarande på att lägga ner försvaret, gulla med brottslingar, diskriminera svenskar i lag och sälja ut Sverige till den nya sovjetstaten EU. Invandringspolitiken är bara en liten del av det hela och jag skulle rösta på SD även om de inte hade någon åsikt i den frågan.

  ReplyDelete
 5. @Anonymous said..., det är kanske bara 4% som läser alternativ media där sanningen står, resten har inte än hittat dit utan läser media ala vit pixling.

  ReplyDelete
 6. Bort med SD och fram för Svenskarnas parti (www.svenskarnasparti.se) i stället. Många som lämnar SD lär ju gå med där istället så kanske kommer vi se en ordentlig uppgång för ett parti som faktiskt vill se förändring här i landet.

  ReplyDelete