Wednesday, April 21, 2010

Grotesk omskrivning av verkligheten.

Inger, 78 som mördades av en vettvilling på en parkeringsplats i Landskrona när hon skulle handla med sin man får inte mycket stöd i media.

Nu försöker media omskriva mordet till något helt annat. Media försöker övertala läsarna att Inger fick en hjärinfarkt och dog. Media försöker skiva om sanningen som är att Inger brutalt slogs ner så hon föll med huvudet först som krossades i gatubetongen. Hon dog eftersom hon mördades av Palestiniern.

Var dödsorsaken hjärtinfakt eller mördades hon? Alla vet vid det här laget vad som hände på parkeringsplatsen, men av någon underlig anledning tar media mördarens sida och vill fria honom med en lögn. Hur mycket ska vi lita på media? De har förlorat all trovärdighet. Varför vill de alltid minimera brott som begås av invandrare, de ska alltid döljas eller förminskas?

Media vill ha en mildare dom, men en domstol behöver inte media för att fria mördare eller fälla en mördare för misshandel, det sker oftast i alla fall. Våra domstolar struntar i våldsoffren, nu med medias hjälp ska de fortsätta förnedras in i döden av ointresserade domstolar och politiker. De gamla som byggde Sverige får ingen rättvisa, de trängs undan i domstolar, i vården, de förnedras och de fråntas rättigheter som är självklara i andra länder, ingen för deras talan. De ska glömmas bort eftersom de bara kostar en massa pengar. Så verkar etablissemanget resonera trots att det var de som byggde valfärden som nu raserats.

Mordoffrets anhöriga måste ha blivit förtvivlade av medias beskriving av mordet. Sverige är ett typexempel på ett samhälle som håller på att falla samman, varken media, politiker, myndigheter har något sunt förnuft kvar. De representerar det sjuka i Sverige, därför kan man inte lita på någon av dem, man kan bara äcklas av dem allihop. svd dn dn ab

Gå med i Facebookgruppen som kräver bättre resultat av vad våra myndigheter kan prestera.

Läs en detaljerad redogörelse om mördaren, hans familj, vilka av dem som var närvarande och såg mordet, läs om vilka politiska röreler de är engagerade i, läs allt i Muslimska Friskolan.

19 comments:

 1. Fan vad bra att alla redan vet vad som hände. Då behövs ju ingen rättegång. Men hur vet alla vad som hände? Det kan ju knappast vara genom mediabevakningen, för media vill ju fria den alla vet är mördare.

  ReplyDelete
 2. Det var alltså kvinnans eget fel! 23-åringen borde få skadestånd från den äldre mannen, som fortfarnde lever. Tack DN för att ni upplyser oss. Vad vore Sverige utan Silbersky och DN?

  ReplyDelete
 3. Vissa skulle man önska en hjärblödning.

  ReplyDelete
 4. Det är du som gör den groteska omskrivningen bara för att det handlar om en invandrare. Jag är läkarstudent och kan intyga att kärlförsörjningen till hjärnan åldras på ett sätt som gör den väldigt skör. Våldet för att man ska få en subduralblödning kan vara så litet att att patienterna inte ens minns när och var de slog i huvudet (vilket är ganska vanligt).

  ReplyDelete
 5. Asyl- och anhöriginvandring till Sverige har urartat till den värsta katastrof för svenskarna i modern tid. Mordet på den 78-åriga damen i Landskrona är bara ett av flera som kan belastas den här typen av invandring. Klart att man som ansvarig vill tona ner brott, begågna av den sortens importerat klientel. Det är inte bra när katastrofen framstår för folk i hela dess omfattning, med en välfärd som störtdyker etc.etc.

  ReplyDelete
 6. Anonymous @ April 21, 2010 9:27 AM
  OMG vilket härligt resonemang, du sväljer ju allt med hull och hår!!
  Är inte så att äldre är lite skörare som gör att man inte bör bruka våld mot dem (Såklart skall man inte bruka våld ö.h.t. men mot äldre är ännu värre) Misshandlar man en äldre person är det ju uppenbart att skadorna blir större än om man brukar samma mängd våld mot en fullt frisk person. Därför är det inte en förmildrande omständighet, tvärtom borde det anses vara ett grövre brott.
  P.S. Jag antar att du har lång tid kvar på dina läkarstudier eller har läkarutbildningen förenklats så pass att det endast handlar om det tekniska nuförtiden och inte om empati??

  ReplyDelete
 7. Tror inte de flesta egentligen vet vad som hände, ni har bara hörsägen som valsar runt.
  och av det så reagerar ni emotionellt.
  som apor

  ReplyDelete
 8. Det är skandal att han ska få gå fri, när han har slagit ihjäl en äldre dam! Det är ju han som orsakat att hon dog, hon hade kunnat leva många lyckliga år till med sin familj!! Hur kan det vara förmildrande att han stiger ut ur bilden och ger sig på det äldre paret??????? FYFAN

  ReplyDelete
 9. Undrar hur media beskrivit fallet om den gamla damen varit en en kulturberikare i tält och förövaren en snaggad svensk yngling?

  ReplyDelete
 10. Som läkarstudent kanske du bör tänka på vad du säger när du lånar andras fjädrar. Du ska ha en hög allmän moral och vakta din tunga i medicinska frågor, för du sätter en yrkeskårs trovärdighet på spel. Bli inte ett verktyg för den cyniske försvarsadvokaten.
  Hans resonemang är orimligt från båda håll;
  1) Rättsliga principer ffs! Äldre människor är sköra. Om mannen som det påstås tilldelat offret ett slag rakt i ansiktet så att hon föll handlöst i gatan och sedermera dog så är det givetvis för honom ingen förmildrande omständighet att hon var gammal. Eller ska vi ge straffrabatt till brottslingar om dom ger sig på gamla eller sjuka? Ska dråp devalveras till misshandel om offret avlider i bilden av en känd sjuklighet?
  2)Hjärninfarkt är den sedvanliga slutliga dödsorsaken efter skalltrauma, men det är inte genom samma mekanismer som vid vanlig stroke. Generellt kan man därför inte påstå att en patient som får en hjärninfarkt efter trauma måste ha haft en bakomliggande kärlsjukdom eller annan predisposition för stroke.

  Hoppas att åklagaren har vett att kalla in sakkunniga att vittna så att det som hänt blir klart för alla, det här ligger utanför juristernas kompetens.

  Riktig läkare

  ReplyDelete
 11. Läkarstudenten, det är du som är grotesk. Om man orsakar ett dödsfall med avsikt att skada så är det dråp oavsett om offret är sjuk eller gammal. Mildare dom är bara absurt.

  ReplyDelete
 12. @ Läkarstudenten...
  Det faktum att den 78 åriga damen var gammal och skör är väl ingen ursäkt..?
  Man ger sig bara inte på gamla tanter, och man bör vara MEDVETEN om att de äldre inte tål lika mycket som en person i sina bästa år !
  Tvärtom, detta borde vara en belastning... ge sig på svaga och försvarslösa är verkligen skamligt.

  Med detta resonemang skulle det ju i praktiken nästan vara fritt fram att misshandla och råna våra äldre... vadå om de dör, de skulle ju ändå snart dö, så det blir inget straff att tala om... vad är det för j***la samhälle?

  ReplyDelete
 13. Var gamlingarna som va rasister och provocerade fram sin egen död killen stod bara där, jag var nämligen själv iakttagaren. finns massor med såna här pensionären som är smygrasister, och inte så att säga om såna här sidor vill skylla alla misslyckande i lilla Sverige på invandrare. när det i själva verket är invandrar som har byggt upp detta skit land. när eran ungdomar sitter och knarkare sönder sina liv.

  ReplyDelete
 14. dongoyo!

  För det första tycker jag du ska åka raka vägen hem till det land du kom ifrån.
  Skulle jag flyttat till ett annat land och jag tyckte det landet va ett 'skitland' skulle jag åkt hem ögonaböj.

  Ungdomar och narkotika!
  Jag hoppas du vet att utrikes födda eller andra generationens invandrande ungdomar är som procentuellt sett har mest problem med droger.

  Samtidigt avspeglar sig hela den kultur du kommer ifrån i och med att du tycker det är helt okey att ta till dödligt våld mot äldre, och antagligen tom barn när du skriver att 'gamlingarna' provocerade sin egen död.

  Jag jobbar som hög chef på ett IT-företag och när min ena son blev rånad av ett invandrargäng och sen sa till mig 'pappa, anställ aldrig en sån där' så tog jag det verkligen på allvar och det är ett löfte jag sedan dess hållit fast vid.

  Invandrare har gjort oerhört mycket för Sverige, där är vi överens, men det är inte muslimer eller människor från Mellanöstern och Afrika som bidragit till detta.

  ReplyDelete
 15. Nu föreligger obduktionsresultatet. Spekulationer kom direkt om att de åldersförändringar man (naturligtvis) hittade
  hos en 78-åring skulle leda till mildare syn på brottet och mildare påföljd. Detta är naturligtvis en ren villfarelse.

  ÅLDERSFÖRÄNDRINGAR I HJÄRNAN NATURLIGA
  Kärlväggarna blir tjockare och hårdare, vilket kan leda till åderförkalkning, hjärtinfarkt och hjärnblödningar. En 78-år gammal människa är NATURLIGTVIS därför avsevärt allmänt skörare och det kan man kräva att också en helt okontrollerad 23-åring i affekt utan medicinska kunskaper begriper!
  Därför kan obduktionsresultatet inte ligga till grund för mildare bedömning av brottet mot en såpass gammal kvinna!

  ReplyDelete
 16. Dongoyo är ett troll. Mata honom inte.

  ReplyDelete
 17. Ställ dom ansvariga vänstersvenskarna till svars. Det handlar om egen vinning. Högt betalda jobb och floskler som grund för det högbetalda jobbet. Anteckna och tryck på dom som sänker vårat land. Nu gäller det framtiden. Det räcker inte med att skriva insändare.

  ReplyDelete
 18. Detta tragiska mord är bara en effekt - ett symptom. Vi måste hitta orsakerna bakom och det är en extrem ideologi. "multiculturalism". Den kulturmarxistiska vänstern och liberalerna har levt i illusionen (importerad från USA) att man kan skapa ett "multicultural society" med "diversity" (som blivit "Mångfald"TM på Orwellsvenska, genom att se iransk film och äta falafel på Söder. Nu finns det ingen scanner på Arlanda som bara sorterar ur "spännande smaker" - vi får hela paketet. Och vad det innehåller? Res runt i mellanöstern får ni se...

  Vissa fattade redan på 60-talet vad som skedde, som deb brittiske parlamentsledamoten Enoch Powell:
  (utdrag ur en BBC-dokumentär, i inledningen citerar Powell en äldre engelsman som inte längre känner igen sig i sin egen stad)
  http://www.youtube.com/watch?v=23MEL7424aQ

  En modern kritiker av "multiculturalism" är kanadensaren Mark Steyn:
  http://www.youtube.com/watch?v=CdEGJb5W5ks

  Kriminella "blattar" är bara brickor i ett spel...

  ReplyDelete
 19. Dongoyo, din jävla muslimska dynghög! Åk hem till ditt eget land!! Hade vi inte haft barbarer som dig och Akileh här så hade Inger fortfarande levt. Men det är förstås tillåtet enligt dyng-boken koranen att avliva kuffar om det gynnar islam!

  ReplyDelete