Wednesday, April 28, 2010

Kommunist klagar på presstödet till socialistisk tidning.

Sambon och spökskrivaren till den avlidne Stieg Larssons böcker anmäler presstödet till vänsterpartiet Nationaldemokraternas (ND) tidning Nationell Idag. Hon JK-anmäler beslutet i ett försök att stoppa den annorlunda syn på asylpolitiken som NDs tidning har.

Nationell Idag kommer att få knappt 1.7 miljoner om året i presstöd för första gången.

Larsssons sambo och spökskivare Eva Gabrielsson som ogillar tidningen av politiska skäl klagar inte på andra radikala tidningar som får presstöd. Kommunisttidningar och revolutionära grupper har fått presstöd i många år men det har inte väcka protester.

Några av Nationell Idags rubriker är:
Nyheter
Chefredaktör erkänner ”vitpixling”
Våldtäkten på Viking Line
Göteborgsmoské finansieras av saudier
Släktingar skränade i rätten
Pågatåget får ny station i ständigt krisande Rosengård
Sverigedemokraterna lanserar mångkulturell valsedel
Ännu en dansk AFA-aktivist åtalad för terrorbrott
AIPAC kan klassas som utländsk lobbygrupp
Sänkta böter för förnekande

En förklaring till Gabrielssons ilska kanske är kanske att tidningen avslöjar Afa som en terrorgrupp. Den mordiska terrorgruppen Afa som ligger bakom flera mordförsök bla. och systerorganisationen Expo grundades som bekant av den numera avlidne sambon och kommunisten Stieg Larsson.

Uppenbarligen så är det bara etablissemangets och den radikala vänsterns politiska åsikter som ska tillåtas i Sverige enligt Eva Gabrielsson och andra extremister. En annan extremist och antidemokrat är Martin Ahlkvist, chef för den överflödiga och intetsägande tidningen Fokus.

Av okänd anledning satt han med i presstödsnämnden men avgick i protest mot pressstödet. Det är intressant att se antidemokrater skakas fram ur kulisserna så de kan fly och springa och gömma sig som kackerlackor. De vill ju inte motivera sina åsikter. Det är skrämmande att de funnits med som beslutsfattare inom etablissemanget och kunnat styra åsikterna som publiceras.

Politiker och media är livrädda vid varje försök till att publicera en annan syn på asylfrågan. Att en annolunda syn på asylfrågan tillåts i Sverige och att man exponerar politiker, korruption and vansinniga beslut är bra även om man inte håller med om det. Det bidrar till en debatt och demokrati, men det skakar politikerna som nu riskerar att få sina pinsamma hemligheter avslöjade inför en allt större publik. dn dn dn dn dn

4 comments:

 1. Man verkligen ser hur skribenten skiter på sig av ilska, när hen ljuger att Afa skulle vara en mordisk organisation. Den utomparlamentariska vänstern har aldrig någonsin mördat i Sverige, till skillnad från den nationella. Inte ett mord. Det är stor skillnad från SD och ND som vill skicka människor in i döden, bara de inte kommer hit.

  ReplyDelete
 2. Statliga rapporter avslöjar att 95 % av de som kallar sig flyktingar inte har flyktingstatus. Det handlar om en kvalifierad bluff för det mesta som är allmänt känt, läs vad migrationsverkets personal säger om det så lär du dig mer:
  http://meritwager.wordpress.com/

  Det har inget med något speciellet parti att inse sanningen om flyktigbluffen, man kan tillhöra vilket parti som helst och inse det.

  ReplyDelete
 3. Det stämmer att 95% inte är flyktingar enligt juridisk definition, och det finns mer korrekta begrepp än "flyktingar" för att beskriva de som immigrerar till Sverige.

  Det ändrar inte det faktum att AFA inte är en mordisk organisation och att den utomparlamentariska vänstern i Sverige inte har begått ett mord på över hundra år. Ett facit som är oerhört hedrande i jämförelse med den nationella rörelsen, eller för den delen, statens huliganer.

  ReplyDelete
 4. Inte mord kanske men väl för mordförsök, se mordbrand. Vad är skillnaden på mord och mordförsök? Att den som utför mordförsöket har misslyckats med mordet men likväl haft för avsikt att döda en annan människa.

  Alltså kanske AFA ska kallas för en mordförsöksorganisation istället, inte för att det är särskilt smickrande heller.

  ReplyDelete