Monday, April 12, 2010

Extremister online lurar vanligt folk att gå med i falska grupper.

Extremister lurar oskyldiga online surfare att gå med i grupper som byter namn och ändrar sitt budskap utan att medlemmarna får reda på det.


Den senaste extremistgruppen hade budskapet att de var emot palestinern som mördade Inger, 78 i Landskrona. Gruppen kallades först "Vi som hatar XX.". När gruppen fått 1800 medlemmar bytte den namn och fick motsatt budskap. Gruppen bytte namn till "Vi som vill bygga ett öppet och tolerant Landskrona." Medlemmarna fick inte reda på bedrägeriet men de som fick nys om svindleriet att de utnyttjats av extremister drog sig ur gruppen som genast förlorade 500 medlemmar. Extremister och s.k. troll är aktiva online, de försöker hetsa mot seriösa grupper och de som engagerar sig i politiska frågor, de skriver provocerande hatbudskap med syfte att förstöra grupper och få dem avstängda. Nu har SVT , DN och andra media gett den anonyme bedragaren spaltutymme med egna artiklar. Trollen sponsras av media.

Anonyma hänsynslösa personer utnyttjar mordoffret Inger i Landskrona och mordet på ett groteskt sätt. De borde åtalas för bedrägeri men tyvärr ar det ingen myndighet som bryr mycket sig om förtal och bedrägerier.

Kriminalpolitik och invandrarbrottsligheten måste tas på allvar. Den har blivit värre än någonsin och mordet på Inger, 78 är bara ett av oräknerliga exempel på hur gamla och unga mister livet och förnedras av farliga invandrare helt i onödan utan någon förklaring eller ursäkt. Brotten är en ständig påminnelse som att våra politiker misslyckats och att ingen bryr sig om det grova våldet som finns överallt.

Det finns andra grupper till skillnad mot de som bara hatar brottslingarna eller bara tycker synd om offren. Det finns grupper som stöder brottsoffren och vill göra något åt den enorma invandrarbrottsligheten, de förtjänar allt stöd.

En grupp på Facebook heter, "Utvisa Libanesen som mördade Inger 78, i Landskrona och hela hans familj." Den växer snabbt och fick 6000 medlemmar på bara 6 dagar.

En annan grupp heter Lex Emma P. Kristianstad. Den gruppen fick 9000 medlemmar på en månad och vill skapa en ny lag som gör det obligatoriskt att kriminella invandrare utvisas med sina familjer. Emma P var nära att "hedersmördas" av Fadi efter att hon försökt bli av med honom och han inte kunde tolerare hennes nej. (Bilden: Fadi, indränkt i blod efter att ha försökt mörda Emma.)

Det finns därmed ett starkt folkligt krav på självklara nya lagar och regler av den typen. Vi kan tyvärr inte räkna med att någon politiker går med på att utvisa farliga invandrare. Av okänd anledning så är flyktingar, även farliga sådana viktigare för våra politiker än äldre försvarslösa utarbetade övertaxerade hederliga svenska pensionärer. hd hd2 hd3 dn dn2 dn3 dn4 dn5

2 comments:

 1. Är extremisterna som attackerar motståndare till invandrarvåldet medvetna om vad de tar ställning för? Deras dåd är lika behjärtansvärda som äggkastning mot en demonstration emot våldtäkter.

  ReplyDelete
 2. Nu kan herr Everest äta upp innehållet i den s.k "pottan" där han sitter på sin politiskt korrekta bergstopp 8848 m.ö.h
  Man får hoppas att det smakar gott då.

  Min egen privata undersökningskomission i frågan om näthat och hets mot folkgrupp har bara ytterligare bekräftat mina misstankar om att gammalmedia är ett korrumperat verktyg för desinformation och propaganda.
  Dessutom en tafflig sådan; en humoristisk kommentar i ämnet på DN blev censurerad.
  Tydligen sved det i skinnet att göra en allegori på filmen Star Wars, så högt är det i tak för den offentliga debatten.

  Den seriösa journalistiken i Sverige finns numera på nätsajter såsom "www.friatider.se" och jovisst jag vet namnet på den palestinier som är SKÄLIGEN misstänkt och häktad för parkeringsmordet. Det är naturligtvis ett utslag av rasism och inte som när den fina seriösa journalistik när kvällstidningarna säljer separata bilagor som hyllar spektakulära brottslingar.

  ReplyDelete