Saturday, October 30, 2010

9 invandrare misshandlade ensam man med järnrör i Degerfors.

Nio mot en med järnrör, de kunde inte ens svenska. Vem släppte in dessa dårar i Sverige och varför, varför utvisas de inte? Varför döms inte skyldiga brottslingar i Sverige, de släpps nästan alltid? sds

En annan man skars i halsen med en krossad flaska i ett gängbråk, det hände i Örebro. svd

Stora gäng drabbade samman i Stockholm med knivskärningar som följd. Efter en mycket stökig kväll sade polisen att "folk är som galna". dn

En man sköts på en strippklubb i Stockholm. dn dn

Terrorhot mot Göteborg kan bero på en rättegång mot en misstänkt terrorist. ab svd dn

Samtidigt är Mona Sahlin i Malmö i ett PR jippo eftersom hon varken kan eller vill göra något åt brottsligheten. Hon skiljer sig altså inte alls från Aliansen och deras "snabbtänkta" Beatrice Ask.

Så, vad ska vi göra åt allt det här? Ask, Sahlin, jag har ett förslag som ryms inom några meningar, ge mig er lön så berättar jag vad som måste göras. Malmöpolisen begär hjälp från hela landet, men de behöver bara kontakta SD, de vet vad som behöver göras. skanskan


3 comments:

 1. Läget för Sverige är väldigt bekymmersamt för alla utom regering och riksdag. I riksdagen finns det numer i alla fall ETT parti som förstår saken, men som naturligtvis hotar den politiska makten och som just därför motarbetas.

  Har partiledarna i S, V, MP, M, FP, C och KD inte klart för sig att i själva verket delar en stor majoritet av svenskarna samma värderingar som SD?

  Ja vilka har släppts in i landet av båda regeringarna var och en med olika dolda avsikter? Ta t ex Rosengårdssituationen...

  "Olämpligt" och "bekymrade" polisen? Det är ju för fan ETT BROTT att hota och planera att döda som den här galningen från Rosengård utlovar! VIDEO http://existenz.se/out.php?id=28548

  Jag vill se den där personen förhörd omedelbart och att han via tolk (behövligt) får klart för sig vad som gäller i Sverige och rättar han sig inte efter svensk lag ska han och alla andra som inte gör det utan prut ut ur landet på livstid!

  Lagändra genast för att göra det möjlig att annullera svenska medborgarskap och permanenta uppehållstillstånd i dessa fall!

  Hur många ska gripas i Sverige för förberedelse till terrorbrott I SVERIGE, innan det händer något? Ska hemska händelser behöva ske i Sverige först? Kommer ens sådant väcka politikerna och media?

  Nu är det dags att HELA REGERINGEN OCH RIKSDAGEN frågar sig vad invandringpolitiken gör med Sverige och vilka åtgärder som är rimliga! TIPS: lyssna på SD och folket som INTE är "främlingsfientligt" utan upplever FRÄMLINGSSKAP (är alienerade) i eget land och i egna städer!!!

  Sätt fart annars tar detta en ända med förskräckelse och inbilla er inte att ansvar inte kommer utkrävas!

  ReplyDelete
 2. Dårar släpps inte in i andra länder, därför verkar alla hamna i Sverige.

  ReplyDelete
 3. Hade svesnka folket fått korrekt information om SD i VANLIGA medier så hade dom växt så det knakade och blivit Sveriges största parti. Tacka fan för att Sjuklövern(nn) motarbetar dem.

  ReplyDelete