Thursday, October 7, 2010

Sveriges nästa Statsministerpar?


dn svd svd dn dn svd svd svd svd ab ab

Vad präglar Jimmie Åkesson?

Han har aldrig använt ord eller en taktik som är moraliskt förkastligt vilket andra partier använder mot honom. Han har aldrig sagt att han ska krossa motståndarna som sossarna säger om honom, han har aldrig sagt att politiskt våld mot hans motståndare är förståeligt som Reinfeldt sade om SD.

Han har inte sagt åt motståndare att man ska visa sin avsky mot dem och att de inte förtjänar att gå fria som Eva Brunne sade om SD. Han valde fridens väg och lämnade ekot av hat och hets i kyrkan bakom sig. Åkesson har aldrig hyllat extremister som brukar politisk våld med offren sittande i publiken som Brunne gjorde i kyrkan.

Den här hjälten förnedrar inte motståndarna, han är artig, klok och talar om sanningen vilket de övriga partierna gör allt för att dölja. Han vägrar aldrig ta debatt som de andra partierna vägrar varje dag. Den här hjälten passar bäst som statsminister och det är bara en tidsfråga innan han når den positionen.

Hatarna som sprider sin avskyvärda predikan finns inte bara på gatorna men även i kyrkan. Ärkebiskopen Anders Wejryd anser att Brunnes hatpredikan var väldigt bra och att kyrkan numerar är politisk. Han försöker kanske förklara Brunnes politiska extremism när han säger:

"Många förknippar kanske kyrkan med frid och ro. Men då känner man inte bibeln."

Man skulle kunna tro att orden sagts av en fiende till kristendomen, hur kan en ledande kristen figur säga att kyrkan inte är förknippad med frid och ro, varför säger stollen Wejryd det? Det kanske är dags att skrota den svenska kyrkan på indirekt uppmaning av kyrkan självt. Wejryd och Brunne ger oss inga orsaker till att ge den tynnade och döende svenska kyrkan något stöd, tvärtom.

Det hjälper inte att andra biskopar bygger in en moske i en ny kyrka eller att Hans Wallmark, ledamot av Kyrkostyrelsen och riksdagsledamot skriver en svammlande innehållslös text i SvD om Brunneskandalen i Storkyrkan.

Märkligt nog verkar inte Brunnes tal finnas bevarat på film så vi andra kan få se henns omdömeslösa och hatfyllda tal. TV kameror täckte allt hela tiden den dagen men inte en sekund av henns tal går att hitta på film. Har DDR Sverige förstört beviset?

En del av ljudet finns inspelat här.

Vem beter sig som en hjälte, värdig, saklig, under alla omständigheter?

6 comments:

 1. Ja, jag tycker likadant. Jimmie blir utmärk statsman, påläst, inteligent, beslutsam och med respekt till sin motståndare går till varje debatt trots att han är påhoppad hela tiden. Han är orädd att med hela hjärta kämpa för att rädda Sverige.

  Eftersom svenska kyrkan förlorar sina medlemmar är alla metoder tillåtna tom politiserad predikan.

  ReplyDelete
 2. @ maminska
  "Eftersom svenska kyrkan förlorar sina medlemmar är alla metoder tillåtna tom politiserad predikan."

  Islam får NYA konvertiter på grund av att alla metoder tillåtna tom politiserad predikan....

  Varför vill ingen inse att vi är mitt i en världsreligionskrig?!

  Bidra med mera "bränsle" så att SDs och dess motsvariga kan bli så starka att det övergår från den verbala kriget till krig med bomber och granater, det strävar ni efter...

  ReplyDelete
 3. Jerry, blir det krig om SD blir starka?

  Krig pågår redan, se vad som händer i Uppsla idag om några timmar, en svensk ska tala, muslimer vill mörda honom.

  Jag kan hålla med om beskrivningen, "världsreligionskrig" men inte helt. Det är islam mot alla andra religioner och folk. Islam är en krigförande religion men inte bara religion, det är även en politisk och militär rörelse. Se vad som snart händer i Uppsala, Lars Vilks ska försöka tala.

  ReplyDelete
 4. Jag kunde inte ha sagt det bättre själv!
  Politiker som å ena sidan kallar sig demokratiska och å andra sidan inte med kraft ingriper mot att oliktänkande (SD anhängare) nästan lynchas för sin åsikts skull, har inget i riksdagen att göra.
  Angående Brunnes uttalande kan man undra ifall vi kan vänta oss nästa terrorattack inifrån Sverige av Kristna extremister.

  ReplyDelete
 5. "Islam är en krigsförande religion".. hahahhahha oj oj oj. smart sagt, verkligen. mm. heja

  ReplyDelete
 6. Vi måste tro på demokratin och svenska medborgares förstånd att 2014 rösta på SD... De måste bli i absolut ensam majoritet och regeringsbildare! Med dagens ök med MP slog Reinfeldt in sista spiken i sin politiska kista. Folk måste äntligen fatta att de gamla politiska partierna ÄR farliga för landet och våra barn!!!

  ReplyDelete