Sunday, October 10, 2010

Fattiga skickas tillbaka, de har inte ens platt-TV i hemlandet.

Vi tvingas tyvärr rapportera att fattiga asylsökande flyktingar från fd Jugoslavien bl.a. kan skickas tillbaka till hemlandet. Deras fattigdom saknar betydelse för Migrationsverket, de har inte ens platt-TV i hemlandet, ska de verkligen skickas tillbaka till ett sånt helvete?

Deras hyra i hemlandet är 100 euro, dubbelt så mycket som socialbidraget, det tvingas altså jobba ihop ytterligare 50 euro om de ska kunna betala hyran. Vilken hemsk tillvaro det måste vara, ett veritabelt helvete?

Det finns inga tecken som tyder på att de kommer att skickas tillbaka, tvärtom så hyr Migrationsverket ett stora antal förläggningar runtom i landet så de nyankomna får bo någonstans.

Med nya EU granser så kan "flyktingarna" resa omkring fritt i Europa. Hur klassas de då som "flyktingar"? Ingen verkar kunna förklara det på Migrationsverket.

Nu ordnas förläggningar i Järvsö, Ljusdal, Delsbo, Njutånger och flera andra bla på Öland eftersom strömmen av flyktingar är stor. hh

Men har hyrt hela Royal Swiss Inn, 60 kampande zigenare ska flyttas in till hotellet som har 80 rum plus 8 lägenheter.

En konkusdrabbad konferensanläggning nära Umeå blir flyktingmottagning.

En statlig utreding visa att de 50 000 zigenare som finns i Sverige kostar 13 - 15 miljoner kronor per person under sin uppehållstid här. Totalt blir det 560 miljarder kronor. Då har man inte räknat med de nya stömmarna med tusentals nya som väntas hit. Rapporten säger att det är ohållbart.

Övrigt:
Ensamkomna flyktingbarn ställer till ett helvete på sina förläggningar.

Röda Korset kräver att fler invandrare får komma till Sverige.

Asylsökande på Öland kräver serverad mat och hotellrum. (ÖB) De undrar:
"– Hur länge måste vi stanna här? Många är otåliga och det är inte undra på, de har betalat mycket för resan till Sverige och blivit lovade att bo på hotell och få maten serverad. Ingen har sagt att de skulle hamna här," svd dn F T exp

2 comments:

  1. Ja vad kan man säga? Att svenska folket prioriterade som de gjort då de röstade innebär att översvämningen kanske måste bli total innan folk vaknar upp.

    ReplyDelete
  2. De hemlösa i Sverige måste älska sitt land nu.

    ReplyDelete