Friday, October 29, 2010

Martyskap eller åsiktsförtryck?

Om det råder ett åsiksförtryck i Sverige där alla som klagar på asylpolitiken förlorar sina jobb om de jobbar i den offentliga sektorn, blir utsatta för våld, blir uthängda i alla media som rasister och extremister, ska offren kallas martyrer?

Är det martyrskap eller handlar det mer om ett land utan reell yttrandefrihet?

Åsiktsförtryck även om det införs frivilligt i media och inte kontrolleras med en statlig järnhand är de factor en diktatur som bryter mot de mänskliga rättigheterna.

Smutskastningen av SD är nutidens största skandal. Metodiken skiljer sig inte från sättet som olika diktaturer hanterar de som vill införa demokrati. SD skiljer sig inte alls från ett socialdemokratisk parti under 1960-talet.

SD påpekar det okloka med att ha importerat hundratusentals outbildade flyktingar från olika u-länder och pressa in dem i överfyllda livsfarliga ghetton.

Det är ju självklart att det är en vansinnig politik, det har snart drabbat alla svenskar. Våldet och hoten finns överallt, alla vet att politikerna har förstört Sverige i grunden.

SD är de enda som talar ärligt om våra problem, om det massiva invandrarvåldet. Men de sanningar SD försöker få ut behandlas av media med en total tystnad. Media går till motangrepp och ljuger friskt i varje artikel varje dag om invandrarbrottsligheten eftersom de inte vill visa att SD har rätt.

Media gör allt de kan i varje reportage för att visa att SD har fel, men alla vet att media ljuger och att politikerna baserar sin politik och sina åsikter på lögnerna som media sprider.

Genom media "vet vi" att nästan alla grova brott begås av svenskar, eftersom de visar bilder och publicerar namn på de misstänkta och dömda.

Men sanningar är en helt annan. Sanningen är att det är nyankomna flyktingarna och deras barn som begår de flesta grova brott. Om en tidning råkar antyda det "av misstag" så försvinner artikeln snabbt när de politiska journalisterna får syn på det.

Sanningarna som inte offentliggörs sorteras in i de hemligstämplade arkiven på tidningsredaktionerna.

De hemliga arkiven, "samvetsarkiven" som varje journalist har sprids i mindre skala i privata bloggar. Sanningarna når till slut folket, ju mer sanningar folk får reda på ju större blir SD.

Det är orsaken inget av de andra partierna vågar ta debatt med SD. De förlitar sig på den totala mediablockaden mot SD och allt hat och alla lögner som sprids i media.

Utan lögnen och de hemliga "samvetsarkiven" skulle de andra partierna inte finnas kvar i riksdagen.

Jag vet inte om Noblestiftelsen är en del av mobbinghorden mot SD eller om de verkligen tror att SDs socialdemokratiska politik och åsikter är extrema.

Alfred Nobel som gjorde krig och dödandet av miljontals människor mer effektivt sålde vapen till nästan alla krigförande parter, när han dog fortsatte hans bolag Bofors mfl att sälja död och förintelse. Var Noblestiftselsens inkomster och moral är grundat på vet vi.

Talesmannen på Noblestiftelsen är en gammal sosse, han borde sympatisera med SD. Men hela etablissemanget är nu helt investerade i en livsfarlig massinvandring, den som visar minsta sympati för SD blir omedelbart utsatt för den värsta hetsjakt media någonsin presterat. Det är helt enkelt rädslan och deras feghet som styr deras ställningtagande. Vi kanske borde påminnas om vad Nobel gjorde så vi inser konfikten mellan stiftelsens moraliserande och den massdöd som Nobel låg bakom? svd

4 comments:

 1. Så j-a bra skrivet att jag kippar efter andan. Du är en styv skribent och en skicklig analytiker. Har du läst dessa länkar förresten?

  http://www.aswedeingermany.de/60Misc/50SD.html

  http://michaeleriksson.wordpress.com/2010/09/23/more-on-the-aftermath-of-the-swedish-election/

  http://michaeleriksson.wordpress.com/2010/09/20/the-results-of-the-swedish-election/

  http://michaeleriksson.wordpress.com/2010/09/21/the-swedish-election-equality-and-sverigedemokraterna/

  En som inte röstar på SD gör en objektiv analys. Mycket intressant läsning!

  ReplyDelete
 2. Du har en bra blogg men i detta inlägget borde du nog göra en spell-check.

  ReplyDelete
 3. Nobel, eller nästan vilken svensk som helst från den tiden, torde stå närmare ett konservativt parti som sd, än de extremt antikonservativa i sjuklövern.

  En oanständigt rik entreprenör och företagare som Nobel skulle väl knappast uppskatta alla direktörhatande kommunistledare som bjudits in på festen genom åren - eller de kommunister som ofta fått litteraturpriset!

  Man kan ju bara fantisera om hur Nobel skulle reagera om han fick åka tidsmaskin till år 2010 och göra studiebesök i "utanförskapsområdena". Han skulle nog snarast sätta in en rejäl slant på sd:s valfond, eller leta efter något mer radikalt parti.

  ReplyDelete
 4. så går det när man har brottom Robin, haha. Tack för tipset.

  ReplyDelete