Saturday, October 2, 2010

Militant muslim säger att SÄPO ljuger, men vem ljuger?

Mahmoud Aldebe säger att SÄPO överdriver terrorhoten mot Sverige.

Han förklarar inte hur han skulle ha bättre kännedom om terrorhot än SÄPO. Har han sett alla bevis SÄPO har?

Aldebe säger dessutom:

"Det finns 200 000 irakier i Sverige. De allra flesta vill leva i fred och hjälpa till med landets utveckling. Det kan finnas enstaka militanta personer men sådan finns det ju inom andra religioner och organisationer också."
Han struntar i alla de "svenska" muslimer som rest tillbaka till hemlandet för att delta i krig och terror så snart de fått uppehållstillstånd och etablerats med socialhjälp. Många av dödats i strider bla i Somalia. Svenska pass som avlidna somalier kommit över staplas på hög i Mogadishu.

Det finns däremot inga kristna eller buddister som man känner till som detagit i terror.

Aldebe fantisererar vilt. Han är ingen trovärdig källa för någonting, han vill bara invagga oss i den felaktiga tron att islam och muslimer är som alla andra. Islam och muslimer är ansvariga för 99 % av alla terrordåd världen de senaste 10 åren. Hundratusentals människor har mördats av muslimska terrorister, 40 000 bara i Turkiet. De flesta offer var muslimer, men det finns många svenskar bland offren, de får tyvärr ingen uppmärksamhet.

Vi har märkt att militanta islamister i Sverige saboterat politiska och andra möten, stoppat yttrandefriheten vid många tillfällen och försökt mörda politiker.

Vi har m.a.o. ingen yttrade- eller mötesfrihet p.g.a. islamisterna i Sverige, de förföljer politiker till deras bostäder. Kommunalpolitikern Issa Issa (sd) var nära att mördas.

Muslimer utgör ett uppenbart hot mot demokratin även om man ignorerar terrorhotet.

Lars Vilks ha satt sig i säkerhet i utlandet just nu efter flera mordförsök och ska försöka återta sin yttrandefrihet snart som stoppades av farliga muslimer och polisen trots kraftig bevakning. Sverige kan inte ens upprätthålla mötefriheten med polisnärvaro. Så svagt agerande finns inte i andra länder . Där tolererar man inte hotfulla och farliga grupper.

De som Aldebe kallar "enstaka militanta" muslimer finns i varje stad, det erfor vi under valkampanjen. Vem tror på ledaren för det Muslimska förbundet Aldebe? Han sprider farliga fördomar om muslimer, fakta talar ett annat språk. dn svd svd

Svenskar på terrorläger i Pakistan. svd

Kristdemokratisk ungdom misshandlad och mordhotad efter kritik mot Reepalu. sds

"Svenskar" på terrorläger i Pakistan. gp

Göteborgs Postens längtan efter 1930-talet, de vill frakta svenskar med godståg till koncentrationsläger. Ska svenskarna utrotas? gp gp

Irakier tränade familjen att bli terrorister, då flyttar de till Sverige. F N

Svensk-tukisk riksdagsledamot (s) var tränad till självmordsbombare. ab

1 comment:

  1. sionistisk propaganda du kör med + ni 2 judiska bröder från polen

    ReplyDelete