Friday, October 15, 2010

Bodström flyr, inser att Sverige saknar framtid.


Han tackade nej till riksdagspension. Det är inte längre pengarna som lockar eftersom har har egna mycket större inkomster som flyktingadvokat.

Hans avokatfirma som än idag satsar på att hjälpa flyktigar få asyl i Sverige kanske tjänar 50 000 på en flykting, hur många klienter har han, 500, 5000? Hans inkomster kommer inte att lida, han kan vara den bäst betalda rikdagsmannen, det måsta handla om många miljoner i årsinkomst och alla inkomster från flyktinghanteringen kommer från oss skattebetalare. Många stora bolag gör miljardklipp på flyktingindustrin i Sverige enligt tidningen Dagens Samhälle.

Att han tjänar på den politik han arbetat för i riksdagen är givetvis en intressekonflikt men den typen av detaljer väcker inga misstankar i bananrepubliker.

Han är en klok man som nu sätter familjen i säkerhet i utlandet. Han inser nog att Sverige är hopplöst förlorat och kommer att bli ett livsfarligt ghetto som snart kommer att drabba alla oavsett var man väljer att bo.

Bränderna har spridit sig till Reinfeldts hemtrakter. I Täby satte upproriska personer bränder för ett par dagar sedan, alabaniseringen sprider sig till finare orter.

I det "tysta" Sverige så uppdagas inga pinsamheter. Media gör inga undersökande reportage och därför får vi inte reda på saker som kunnat undersökas med några enkla frågor.

Man kunde frågat Boström, varför han vill att familjen lämnar Sverige, hur många flyktingar har hans advokafirma betjänat, hur mycket tjänar han på det, hjälpte hans firma några av de kända invandrare som mördat svenskar att få uppehållstillstånd, hur mycket tjänade han på det?

En viktig fråga är varför flyktingarna inte kräver att få flytta hem igen, visserligen sjunker deras inkomst till en hundradel av det de tjänar i Sverige, men lockar inte hemlandet alls?

Bodström är inte den enda politiker som personligen tjänar på asylpolitiken. De som skapat sig en förmögenhet på politiken de bedriver och relaterade sidoaktiviteter är försiktiga, de visar inte upp ett liv i lyx, de klär sig i vanliga kläder och smälter in i miljön. Om inte privata bloggare avslöjade deras korrupta aktiviteter skulle inte allmänheten känna till dem eftersom media agerar som politikernas beskyddare.

Om man vill veta vad som motiverar politikerna så kan man börja med att ställa frågor, det har ingen gjort hittills eftersom media är död och begraven i Sverige. Just därför ökar privata nyhetsidor starkt medan samtidigt Aftonbladet tappat 8.8 % av läsarna pga av sin besinningslösa hatkampanj. dn svd svd svd svd svd exp ab ab ab dn

Roy Beck förklarar varför flyktingströmmar till väst aldrig kan lösa världens egentliga problem, se hans film nedan.


2 comments:

 1. Försöker Bodström övertyga USA om den metod han införlivat i Sverige så lär det ta hus i helvete för honom! Men nu blir det väl att ta skeden i vacker hand...

  ReplyDelete
 2. Sprid detta.

  Sprid vidare

  http://www.infowars.se/2010/10/20/senaste-nytt-corruptio-ar-nu-anhallen-for-hot-mot-tjansteman-1454484

  Gå med i

  http://www.facebook.com/pages/Frige-Corruptio/117407578320752#!/pages/Frige-Corruptio/117407578320752

  ReplyDelete