Tuesday, October 20, 2009

Islam tar över Sverige förutspår socialdemokrat.

Den ledande socialdemokraten och fd jämställdhetsministern Jens Orback (s) (till höger) förutspår att islam kommer att ta över Sverige och att svenskarna kan bli en utsatt minoritet.

Det som föranledde Orback att uttala sig var enlig Svd ett reportage i Aktuellt då han talade om sina känslor inför ett framtida muslimska maktövertagande och hur mordet på Theo Van Gogh i Amsterdam utfördes av en farlig islamist.

Enligt SvD sade han:

"Det är också ett försvar för dig och mig, att någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi dom andras rätt ja då går vi lite tryggare."

Jens Orback (s) menar alltså att han tror att det är fullt möjligt att muslimer blir en majoritet i ett framtida Sverige och enligt hans egna ord så hoppas han vi kanske blir en aning tryggare då svenskarna blir en minoritet om vi behandlar dem väl nu innan det har inträffat. Han hoppas, han gissar, men han vet inte.

Jag antar att en minister i en regering som Orback har/hade mycket stor insyn i de ledande politikernas interna framtidsplaner och strategi. De känner mycket väl till hur de framtida demografiska förandringarna kommer att se ut. Allmänheten som inte känner till politikernas planer vet ingenting om det.

Därför undrar jag om det är något som han försökte säga som vi inte känner till. Hade hans regering planer på att öka antalet muslimer i Sverige till den grad att de kan bli en majoritet?

Vad skulle han annars syfta på?

Finns det hemliga planer som partierna har men som de inte delar med sig? Med tanke på det nästan totala mediastoppet när det gäller debatt om invandringspolitik så börjar man undra varför? Vad är det som de allihop döljer?

Dessutom kan man undrar varför Orback tycker att det är olustigt att andra partier tar upp det han sagt. Varför är hans egna ord "olustiga"? Blev en väl bevarad hemlighet avslöjad av misstag?

Vad är er hemlighet Orback? Är det att politikerna ska göra muslimerna till en majoritet i Sverige och att du känner på dig att all opposition blir knivmördad av muslimska horder när det händer? Känner du oro för det, Orback?

Det behöver vi inte fråga eftersom din kommentar är svar på det.

Aftonbladet tror däremot att vi kommer att få en majoritet med "isbjörnar", ett misslyckat försök av Ab att var lustig. Ab har tydligen inte samma demografiska kunskaper som ledande ministrar har.

Aftonbladet försöker idag plocka isär SD's argument. De anger FEL under en rad punkter, men samtidigt så säger Ab att "ingen vet omfattningen", eller "ingen forskning finns om saken" etc.

Aftonbladet borde lära sig skilja på FEL och VI VET INTE. En sak är ganska klar, det finns massor med rapporter, data och forskning som stöder det Åkesson sade, det gäller bara att läsa om det. Men det blir svårt att ha en debatt med en tidning som skriver FEL bara för att de inte känner till saken. Ab's okunskaper skulle kunna plockas isär eftersom de använder bla. semantik och fel källor för att försöka påvisa felaktigheter. Aftonbladet har pinsamt nog helt fel på flera uppenbara punkter vilket är irriterande för pålästa personer. Nu finns det varken finns tid eller utrymme att ta upp det, vissa måste ju arbeta och betala skatt.

9 comments:

 1. Islamapologeterna hävdar att SD för fram konspirationsteorier. De som gör det bör bemöta följande fakta: Socialdemokratin har under en lång rad år samarbetat med organisationer som står Det Muslimska Brödraskapet nära. Det är en organisation som växte fram parallellt med övriga totalitära ideologier under 30-talet. Dess båda främsta ideologer var Sayyid Qutb och Hassan al Banna. Sayyid Qutb skriver i sina Milstolpar, islamisternas egen Mein Kampf följande:

  ”Den vite mannen i Europa och Amerika är vår främste fiende. Den vite mannen krossar oss och förtrycker oss medan vi undervisar våra barn om hans civilisation, om hans universella principer och ädla syften…Vi fyller våra barn med förundran och respekt för den mästare som trampar på vår heder och förslavar oss. Låt oss istället plantera hatets, avsmakens och vedergällningens frön i dessa barns själar. Låt oss lära dessa barn från den tid då deras naglar ännu är mjuka att den vite mannen är mänsklighetens fiende, och att de ska förgöra honom vid första bästa tillfälle.”

  Något att tänka på för alla som undrar var föräldrarna till de mörka krafter som kastar sten på våra brandmän och bränner våra skolor är.

  Från Hassan al Banna kan vi citera följande tänkvärda ord: ”Det ligger i islams natur att dominera, inte domineras, att införa sina lagar hos alla folk och att utvidga sin makt till hela jorden.”

  Muslimska Brödraskapet är den största och mest inflytelserika politiska rörelsen i den muslimska världen, inte "ett litet fåtal extremister". I själva verket skulle det antagligen få majoritet i ett flertal muslimska länder om valen där vore verkligt fria och demokratiska. MB är långt ifrån den mest extrema muslimska rörelsen. Den befinner sig snarare i den muslimska mittfåran. MB organiserar en majoritet av muslimerna i Europa och bygger moskéer och "kultur"-centra i alla europeiska storstäder.

  Den internationellt ansedde professorn och islamforskaren Mattias Gardell har i sin forskning visat att det Muslimska Brödraskapets politiska gren arbetar enligt metoden att islamisera samhället inifrån och underifrån (Bin Ladin i våra hjärtan, s 146-147). Forskningen bekräftar alltså farhågorna om en kraftfull islamistisk kampanj med ett brett stöd i de muslimska grupper, som syftar till att infiltrera och islamisera samhället.

  Därmed kan allt tal om främlingsfientliga fördomar, islamofobi och konspirationsteorier avfärdas som falskt. I själva verket kan man anta att islamisterna använder nazisternas historieförfalskning Sions Vises Protokoll som en ”mänsklig sköld” just i avsikt att misstänkliggöra all kritik mot islamiseringen och likställa den med agitation för ett nytt folkmord.

  ReplyDelete
 2. De främsta källorna till islams sanna natur är de senare surorna (det vill säga, de sista som nedtecknades rent kronologiskt, de som med andra ord skrevs ner efter att Muhammed erövrat Mecka) i koranen, samt först och främst de traditioner om Muhammeds egna ord som nedtecknades i de s.k. Haditherna (de skrevs ner i de två seklerna efter Muhammeds död, de styr en muslims vardag och liv in i detalj, de är MINST lika viktiga som Koranen), varav de främsta är Sahih Bukhari och Sahih Muslim. Där finns bland annat att läsa: ”På domens dag ska stenarna och träden tala och säga: o muslim, en jude gömmer sig bakom mig – döda honom!”.
  Det var inspelningar av dessa verser från Sahih Bukhari som såldes på Södermalmsmoskén för några år sedan. Dessa ord skrevs ner sisådär 1200 år innan staten Israel existerade.

  ReplyDelete
 3. muslimska kvinnor har inte så många val men också många är lika hjärntvättade som porrsjärnor som anser sig starka och frivilliga att välja sin väg i livet..allt som objektifierar och bekräftar att kvinnan är en sexuell objekt som ska visas upp, eller täckas och passiviseras för att skyddas eller inte väcka "männens upphetsning". kvinnan är mer än en kropp, hon är en hjärna..lika jämlik som mannen.att acceptera att mannen har mer dominans och friare klädsel, kanske tom. fler fruar och mer makt i hemmet är en svaghet..att hedra och följa en prophet som var pedofil och inte ifrågasätta det är dessutom sjukt.många fruar och ett barn hade han i sängen men han förbjöd sina fruar att gifta sig efter hans död även unga Aisha som hade som mkt liv kvar..egoistisk sjuk gubbfan är det minsta man kan säga, eller hur?! lägg till alla texter i koranen om judar och hur de ska dödas..imamer i sverige uppmanar till att homosexualitet ska dödsstraffas medan de kalla alla kritiker islamofober, de vill ha barnaga rätten, mångifte för mannen, dödsstraff enligt sharia lagar för de som lämnar islam, dödsstraff för kvinnor som gifter sig med en icke muslim medan det är ok för mannen eftersom barnen får pappas religion och efternamn, friaskolor i sverige och flickor med slöja och europa fortsätter försvarar detta och ställa sig i förtryckarens för rädsla av anklagelser eller terrorism..jag lämnade islam själv men idag i sverige vågar jag inte säga det när muslimer i skola och jobb frågar..jag säger att jag aldrig varit muslim..är det modernt och demokratiskt av sverige att låta primitiviteten och förtrycken växa utan att agera?!

  ReplyDelete
 4. Islam skrämmer mig, har nyss flyttat till en halal kött butik, fyfan man går inte en sekund ute på gatan trygg:(

  ReplyDelete
 5. Islam kommer inte bara att inta Sverige. Den sprider sig över hela Europa. Kaddafi tycker att det inte behövs kriga längre. Att Islam ändå kommer att besegra kristendomen är ett faktum. Den stora arbetslöshet och rasism som drabbas muslimer och andra invandrargrupper kommer att vara ammunitionen som behövs för att rekrytera unga fundamentalister i Europa. Unga människor som utan tvivel kommer att placera t ex bomber i vår tunnelbanna. Om 15 år kommer säkerligen muslimer med svensk nationalitet att bilda politisk partier som kommer att kämpa för sina muslimska ideal utan att behövas kompromissa med någon svensk. Moskéer kommer att byggas och krav på en muslimsk kultur användande av burka osv. krävas. Vad ska vi göra åt det?

  ReplyDelete
 6. Vi har redan överlåtit Sveriges Land till muslimerna då de tilläts komma in hit! Politikerna skyddar dem, likaså media nu, bara Svt vill inte ens lyssna på oss svenskar som har egen erfarenhet av både dem som vänner, varit granne/är granne, samt levt i deras land. Aftonbladet är den som "smörar" mest!
  Det är märkligt hur "flyktingar" kan fly till vårt land för att få rätt till yttrandefrihet, mer rättigheter vad det gäller rättssystemet (då de kan överklaga, kräva i åratal o gå vidare från instans till instans, när vi inte ens får prövningsrätt att gå vidare till nästa instans) även gömma sig bakom rasismen, då de får göra vad faan de vill, även brottsliga handlingar (ansöker för assistsnsbidrag o handikapbidrag för sig själva o sina barn trots de är fullt friska, o lurar F-kassan på miljarder, även skattefusket är väl utbrett, som finns i varje utlänningägda resturang, pizzerior, korvkiosk, tobak o spelbutiker, bagerier, bilfirmor, frisörsalonger, taxibolag mm). Sedan väl känt sen länge är den höga andelen av Kriminella som finns i majoritet på våra fängelser o i den underjordiska brottligheten...väl känt av Polis, Politiker, media o dyl.

  De har tagit över de flesta företag som svenskarna inte hade råd att ha kvar då de inte får ekonomiskt stöd som dem, o jobbar svart o tillika anställer de sina egna. De infiltrerar sig in i hela det svenska samhället, de är redan i stora mediala sammanhang o i de högre politiska ledet.
  Det är märkligt att vi ska kalla Sverige för en demokratisk stat, då när det anbekommer tex Sverige Demokraterna som inte ens får göra sig hördai media mm (altså inte bara dom, folk i almänhet har ingen yttrandefrihet vad det gäller att utala sig om flyktingar,utläningar generelt) utan ska "tystas ner" mobbas bort av media o hela Riksdagen. Vad är det????

  -För mig går inte detta ihop! Svenskarna står som idioter o med mössan i hand tackar o bockar, tror på allt de hör av "halva sanningar" o lögner, de blir ALLLA "förda bakom ljuset". Sen när de får upp ögonen är det redan försent! Man kan inte ge bort HELA svenska VÄlfärdsamhället o låta folk komma hit o ge bort det enda sociala försäkringsskydd vi har o själva ska de leva på(upp det) i tiotals år, det var menat från början en form av hjälp i tillfällig svacka några månader! Alla dessa bedrägerier som gör det svårare för oss Svenskar att söka hjälp när vi är sjuka, skadade, handikappade mm. Omändringarna av passet de senaste 20åren är till följd av hur de kommer på att förfalska våra svenska pass som Svenskt Medborgareskap står högt i kurs! Det är därför idag vi svenskar lever i fattigdom (de är försörjda för, då de är "skyddade av Staten")VI blir vräkta ts m våra barn, våra unga döttrar eller Mammor blir grupp våldtagna/våldtagna av de sjuka kvinnoförakthatande pojkarna/männen som ska tro på en GUd som är Djävulen själv, våra söner/män som blir rånade, nedslagna,mördade mm

  ReplyDelete
 7. På tal om de "Ensamkommande Flyktingbarnen" som är medstadels vuxna män som ljuger att de är barn, ring till Immigrationsverket o fråga, att de LYSSNAR o TROR på vad barnen säger o SÅ LÄTT ÄR DET ATT KOMMA IN TILL VÅRT LAND (-det säger allt om vår dumtristighet o tron om att folk är ärliga o har goda avsikter). I Norge så kräver de i alla fall en test, för att se om de är barn först = Tandtestet!
  Jag skulle oxå vilja skicka mina barn till ett välfärdsland, kanske Schweiz eller kanske New Zeeland om jag får "drömma", där de kan få service dygnet runt, god mat o omvårdnad, bra utbildning o ett stärkt själförtroende o självkänsla, sedan skicka efter mig så jag får det lika bra o leva gratis i välfärd o lyx, kanske få mitt drömjobb, bli politisk ledare eller utöva min stora dröm att få en egen stor studio o bli artist o komma fram i det nya landet o få göra skivor, tv program mm.
  Islamisterna är redan o även har gått förbi Hitler vad det gäller rashatet, folkmord (historiskt sätt) och som vi i framtiden oxå kommer få se "Ledare över Jorden"...må vi brinna i helvetet när den dagen kommer o hoppas att Utomjordingarna tar oss härifrån o de får leva i sitt HAT, FÖRTTRYCK, TERRORISM, KRIGA som de gör idag o TAR DÖD PÅ VARANDRA!!!!
  VAKNA UPP!!!
  HALLÅ!!
  Ps. En utopi är att vi kommer till deras land o säger att vi ska ha en kyrka här,få bidrag så vi kan starta företag eller leva som Herrskap o shoppa om dagarna o fika, gå på krogarna, eller bara få utöva vad vi drömer om att få göra etc Då har vi även råd att skaffa många barn o vi vill ha resten av släkten på plats så vi kan vara i gemenskap ( Familjen i Sverige splittrades ju när Industrialismen kom in i Folkhemmet).
  Få speciell kost/mat till oss i skola o på affärer / resturanger som vi är vana vid, tolk som kostar skjortan ska vi KRÄVA så vi slipper lära oss deras språk, asså vi gör om hela deras land o vad de tror på för vi HAR RÄTT TILL DET!- Annars så ska jag anmäla sdem för Rasism o "Hetls mot folkgrupp", så de åker in o JAG FÅR SKADESTÅND.....

  ReplyDelete
 8. Vellinge kommun har i dagarna med benäget bistånd av den baltiska flyktingen och tillika landsförrädaren Ilmar Repalu et consortes i al-Malmoe begåvats med sitt första boende för ensamkommande skäggiga muslimska män–förlåt, ”barn” skall det givetvis vara.

  Bloggen kan bara gratulera Vellinge kommun till den nya talibanstadsdelen Hököpinge.

  Från tidigare säkra källor meddelas att ursprungsbefolkningens inköp av jaktammunition, bensin, glasflaskor, tygtrasor mm slagit alla tidigare tänkbara rekord i kommunen

  ReplyDelete
 9. "...även brottsliga handlingar ...Antalet barnäktenskap ökar i Sverige – ansvariga blundar!
  Läs;http://www.rebell.dk/2010/01/antalet-barnaktenskap-okar-i-sverige-ansvariga-blundar/

  ReplyDelete