Monday, October 19, 2009

SD kritiker glömmer ta upp sakfrågorna till debatt, varför?


Reinfleldt och media tar klar motsatt ställning mot Åkesson och ignorerar de problem som Åkesson pekar på i debattartikeln i Aftonbladet, Jimmie Åkesson (sd):
att svenska konstnärer som kritiserar eller skojar med islam skulle leva under ständigt dödshot, att ett tiotal muslimska terrororganisationer skulle komma att etablera sig i Sverige, att ledande muslimska företrädare skulle framföra krav på införandet av sharialagar i Sverige, att svenska landsting skulle använda skattebetalarnas pengar till att skära av förhuden på fullt friska småpojkar, att Sverige skulle ha flest våldtäkter i Europa och att muslimska män skulle vara mycket kraftigt överrepresenterade bland förövarna, att svenska badhus skulle införa separata badtider för män och kvinnor, att svenska kommuner skulle överväga införandet av könssegregerad simundervisning i skolorna, att frysdiskarna i våra livsmedelsbutiker skulle erbjuda ritualslaktat kött samtidigt som svenska förskolor slutar att servera fläskkött, att svenska skolor skulle införa nya lov för att fira avslutningen på Ramadan samtidigt som kyrkliga skolavslutningar förbjuds på fler och fler skolor och så vidare.
Reinfeldt vill öka "toleransen" och att vi ökar vår nyfikenhet på ovanstående. Tack Reinfeldt men vi är inte längre nyfikna på det ökande våldskaoset som nu finns i Sverige tack vare en allt för stor massinvandring av insmugglade som inte har någon asylstatus. Vi vill inte tolerera fler kriminella och välfärdsturister. Vi invandrare som försöker bygga upp ett samhälle och vill ha trygghet omrking oss tolererar inte de som river ner vårt samhälle. Hur skulle en ökad nyfikenhet på och tolerans för våldet och brottsligheten förbättra Sverige, Reinfeldt? Förklara det.

Beatrice Ask, (m) justitieministern säger från en konferens i Bryssel att hon vill stoppa människohandeln. Men hon verkar inte ha märkt att de flesta asylfallen som kommer till Sverige har smugglats in av människosmugglare. Betyder det att människohandeln till Sverige är helt OK, eller betyder det bara att hon inte känner till den?

Det är bra att det finns konferenser och att drottningar engagerar sig i saken, men det är naivt och okunnnig att Ask klagar på handel av illegal arbetskraft när Ask's egen regering struntar i att asylfall som nekats asyl kan byta "åsikt" i sin ansökan och få arbetstillstånd i Sverige. Tror Ask vi är korkade och inte ser deras hyckleri? svd

Reinfeldt vill att vi ökar vår "nyfikenhet" på asylkulturerna. ab
Jimmie Åkesson s artikel i ab.
Statligt anställd "professor" Jan Hjärpe och vice ordf. i Muslimerna råd är enade i kritik mot SD. ab
Chefredaktören för AB, Jan Helin "vår vägran att ta in SD annonser är inte att stoppa yttrandefriheten. ab
Övriga partiledare tycker SD är "förfärligt" utan att kunna motivera sig. ab
Ledare i ab. Det vanliga babblet om "mörket faller" "rasism"osv. utan att ta upp ett enda sakargument.
Kritik från svd
Ännu mer kritik i svd. Hets mot folkgrupp.
Ytterligare kritik i svd, ogillar Kent Ekerots tal.
Kritik från redaktionschefen på svd.
S tycker Sd är "olustiga". svd
SVD tycker SD är förvirrade. svd
SD på väg högerut. dn
Mer smutskastning i dn. citerar muslimernas kamrat den statligt anställde Jan Hjärpe.
DN talar med Ab om deras publicering av Sd's artikel.
Clas Svahn, chefredaktör för DN vägrar publicera debattartiklar om invandringspolitik. dn
SvD's redaktionschef säger att han har stängt av kommentarsfunktionen i tidingen efter allt för många kommentarer som stöder SD och kritiserar media.

SvD fortsätter, ytterligare kritik mot SD. svd "SD saknar grund för påståendet om svenskt EU rekord i våldtäkter."

SvD anger citat från BRÅ's Hradlova Selin, som försöker motsäga sin egen statistk. Hon undrar vad är etnicitet, hur mäter man det? Som ledande person inom BRÅ borde hon veta det. Hon verkar dessutom vara helt omedveten om att Sverige faktiskt har EU rekord i våldtäkter och att araber är kraftigt överepresenterade som gärningsmän.

Det blev många artiklar idag men ingen artikel tar upp ämnet som SD diskuterar. Debatt är alltså inte tillåten, bara smutskastning av alla som vågar kritiera den destruktiva massinvandringen. Svensk medias betyg blir idag som alla dagar F= Fail. Newsmill N2 N3

4 comments:

 1. Aftonbladet vill inte sälja annonser för SD.

  Aftonbladet vill inte vara ett medium för SD.


  Ok. Vi förstår...eller?

  Aftonbladet låter SD:s partiledare föra fram sina politiska åsikter i en debattartikel.

  Har bojkottat tidningen sedan länge och överväger i en enskild motion, att Aftonbladet förbjuds.

  ÅÅÅÅÅÅÅÅÅ vad jag ogillar tidningen.

  ReplyDelete
 2. Det är en bra början, jag håller med om att tidningar som inte tilltåter politiska partier och asikter borde bojkottas, köp inte deras förbudsmentatlitet.

  ReplyDelete
 3. Bra skrivet. Nu vet jag inte var ni kommer ifrån men klartänkta invandrare har en unik position i Sveriges sketna debattklimat. Försök få in era texter i media eller Newsmill. Dom behövs verkligen.

  Vad svensk media har berövat oss under alla dessa år är ett perspektiv där det finns "bra" och "dåliga" invandrare. För det gör det. I varenda gruppering finns det bra och dåliga element.

  Tips.
  Missa inte Ulf Nilssons rykande färska och smått sensationella artikel på Newsmill.

  mvh

  ReplyDelete
 4. Klart inte sossarna vill ha någon kritik mot invandringen då det är deras heliga kor.70% av muslimerna röstar rött.Fast sossarna är för fega att ta debatt så därför får deras media dvs Aftonbladet föra polemiken med SD.Åkessons artikel är en frisk fläkt i det unkna svenska folkhemmet.

  ReplyDelete