Friday, November 27, 2009

C panikslagna, nu även S i panik.


Centern slogs av panik när de märkte att undersökningar visar att C är på väg ur riksdagen. I ett desperat försök att överleva politiskt försökte C bjuda in Fp till att slå ihop partierna till ett, det gick Fp inte med på. Därmed åker Centern med stor sannorlikhet ur riksdagen, liksom Kd som ligger ännu värre till.

Nu är Socialdemokraterna panikslagna av sitt kraftigt minskande väljarstöd.

Alla partier försöker desperat gripa tag i varann för ett ologiskt och krystat samarbete.

Politikerna avslöjar sitt egentliga jag i desperata tider. Hennes desperation och hat riktar sig bara mot ett parti som snart nar 10 % med den nuvarande trenden. Hennes hat mot SD riktar sig därmed mot deras väljare vilka många är fd socialdemokrater.

En politiker som inte vill acceptera den valutgången och fösöker motverka väljarnas röst är en farlig person för demokratin. Sahlin är en föraktfull hatisk person som inte kan samarbeta med andra i riksdagen. Man tycka illa om andra partiers politik och åsikter men i en demokrati så är grundregeln att folkvalda måste samarbeta för landets bästa och ha respekt för valutången och väljarna.

Sahlin har ingen respekt för väljarna.

Hon är den värsta som S kunde sätta in som partiledare, men om S inte kan producera bättre ledare, säger inte det allt om hela partiet? S är slut som parti, S har inga ideer, de har inte ett enda program som kan förbättra Sverige. Det minnesvärda från partistämman är att S vill tvinga folk att fördröja pensionen eftersom pengarna inte räcker till och de vill höja skatterna som redan är världens högsta.

Knappast ljusa tider att se fram emot, men en värdefull sak kom fram under partistämman. Det var den bild de visar upp av vår ekonomiska situation. De målar upp en ekonomisk kris utan like utan att använda några starka ord. Men deras planer, högre skatter, fördröjd pension, säger allt om hur illa det är. Det är ytterligare en orsak till att byta ut samtliga riksdagspartier mot nya ärliga och ansvarsfulla politiker som kanske vill stoppa slöseriet och ge oss mer pengar över. Högskattesystemet är bankrutt precis som att politikerna vill prioritera den helt misslyckade flyktinginvandringen. svd dn dn ab svd dn

4 comments:

 1. Man får väl importera mer valboskap. Säger som Gunde Svan: Skynda, skynda...

  ReplyDelete
 2. Vi är lydigare än vi tror!

  Läs blogginlägget "Den kontrollerade svensken"

  http://demokratbloggen.wordpress.com/2009/11/28/den-kontrollerade-svensken/

  ReplyDelete
 3. Alla dessa kränkta muslimer

  http://demokratbloggen.wordpress.com/2009/11/29/alla-dessa-krankta-muslimer/

  ReplyDelete
 4. Gör uppror! Bryt lagar som är odemokratiska!

  http://demokratbloggen.wordpress.com/2009/12/01/gor-uppror-bryt-lagar-som-ar-odemokratiska/

  ReplyDelete