Monday, November 16, 2009

Moderaterna förnedrar sina egna offentligt.

Nyhet! En statlig utredning visar att föräldrar tvingar sina barn till Sverige for att utnyttja systemet.

Moderaternas riksdagsgrupp förnedrar de lokala moderaterna som kritiserat den påtvingade inflyttningen av asylsökande.

Malmösocialisterna i kommunledningen struntade i grannkommunen Vellinges protest mot Malmö's expansion in i grannkommunen.

Nu gör M likadant som socialdemokraterna. Eftersom Moderaterna under Reinfledts styre tagit pricipbeslutet att ha massinvandring av asylsökande som högsta prioritet så tvingas nu lokala moderater i landet som tidigare inte velat bli inblandade i alla problem som massinvandringen fört med sig, de tvingas nu inte bara tolerera massinvandring i sin egen ort, de tvingas till och med arbeta aktivt så andra kommuner godkänner massinvandring till sina kommuner.

Det är ett offentligt förnedrande av sina ledande lokalpolitiker. Dessutom så tar det bort valresultatet i kommunerna eftersom väljarna valde sina partier baserat på deras löften. Lokalpolitikernas löften har nu omintegjorts av riksmoderaterna.

Det återstår nu bara en sak för de lokala moderaterna. Om de vill bibehålla sin moraliska uppfattning och sina ställningstaganden så har de bara ett alternativ kvar. De måste gå över till ett annat parti som inte har som högsta prioritet att översvämma hela landet med fler asylsökande.

Som många andra moderater, sossar, invandrare och andra så blir SD det enda alternativet om de vill undvika en revolutionär omvälvning av Sverige som moderaterna nu tydligen vill ha.

Moderaternas agerande är skrämmande och lämnar en känsla av oro i magen. Det är svårt att utrycka i ord, men jag är rädd att M som brukade vara ett borgerligt parti för fri företagsamhet och lägre skatter, nu är ett parti mest till förmån för de asylsökande. Vad ska man kalla ett sånt parti? Asylpartiet?

Ska man skatta eller gråta åt Moderaternas nya slogan, "barns rättigheter (asylsökandes) går före kommunernas (väljarnas rättigheter) bekymmer". De säger i klartext att väljarnas intressen kommer sist, alla nya asylsökandes intressen kommer först.

Det absoult mest förvirrande i hela soppan är att Moderaterna erkänner att flyktingpolitiken kommer att kollapsa i December. Det borde ju bromsa införseln, men inte för de "nya moderaterna, de vet inte hur man gör.

Ärligt talat så spelar fri företagsamhet och lägre skatter mycket liten roll om man jämför det med hur Sverige ser ut i dag och hur Moderaterna vill förvandla Vellinge och hela Sverige. Jag är för fri företagsamhet men jag röstar hellre på ett marxistparti, eller vemsomhelst bara de vill stoppa den sinnesjuka massinvandringen av icke-arbetskraft som förstör Sverige. Jag är förbannad på det Moderaterna gjort mot Vellinge, mot Skåne och mot hela Sverige. Tur att det bara är ett år kvar till valet. En sista undran, hur ska man sänka skatterna när man inte bryr sig om utgifterna och vägrar redovisa kostnaderna sanningsenligt? svd svd svd dn dn sds sds skd svd svd

10 comments:

 1. Bra sagt! Det blir väl fler moderater (och andra) som tar sina förnuft till fånga och byter parti.

  ReplyDelete
 2. "Stoppa införseln" "Massinvandring" "Tar bort valresultatet" "Asylsökande barns rätt går före väljarnas rättigheter"

  Allvarligt talat. Vad är det för fel på dig?
  Menar du på fullaste allvar att barn som kommer ensamma till Sverige, flyr undan krig, förföljelse, misär inte skall kunna finna en fristad i Sverige? Tror du att vi åker till andra länder och "hämtar" barn till vårt land?

  Det här var bland det mest korkade, idiotiska, icke-medmänskliga blogginlägg jag läst på länge. Man får känslan av att skribenten inte ens klarade godkänt i kärnämnena i grundskolan. Hur kan man vara så in i norden egoistisk och rentav puckad att man inte kan ställa upp och hjälpa andra människor i nöd när vi - trots allt - har det ganska bra i Sverige?

  Fruktansvärt. Jag hoppas verkligen svenska folket inser vilka mörka krafter som ligger bakom SD och lägger sin röst på ett seriöst och medmänskligt parti i kommande val.

  ReplyDelete
 3. Mycket bra skrivet. Folkomrösta om hur Sveriges flyktingmottagande skall se ut(flyktingmottagande till skillnad fran kvalificerad arbetskraftsinvandring). Att patvinga svenska folket flyktingar mot deras vilja är inte pa nagot sätt mindra diktatoriskt än Kinas eller Sovjets folkförflyttningspolitik. Ned med diktaturen!

  ReplyDelete
 4. Jimmy Baker,

  som tur är företräder du politiskt korrekta asikter. Visserligen dummsnälla, men politiskt korrekta. Var glad över det, da behöver du inte demoniseras och kallas för mörka krafter, ej medmänsklig,idiotisk eller korkad.
  Jag föreslar att vi skapar en fond för folk som Jim Baker dit de kan betala in, pengarna används för att täcka kostnaden för flyktingmottagande. Dessutom bör Jim Baker och hans likar erbjudas (utan möjlighet att tacka nej) finfintboende i nagot av Sveriges sköna mangkulturella kulturella centrum Rosengard, Hammarkullen, utvalda delar av Södertälje etc.

  Den emigrerade svensken.

  ps. för övrigt bör all var vapenexport till USA, UK etc. samt var egen krigföring i Afganistan avslutas omgaende. Därigenom drar vi vart stra till stacken att de stackars flyktingbarnen (som jag efter resor i nämnda länder har allra största medlidande för) inte BEHÖVER fly, utan kan leva med sina familjer i fred.

  ReplyDelete
 5. kanske M hade kompromett åt Ljungman? eller... torterades han?

  ReplyDelete
 6. Jimmy Baker, jag förstår inte ditt försök att koppla ens åsikt med grundskolan? Du kanske inte vet hur "bra" vi har det i Sverige. Vi har europarekord i våldsbrott och nästan världsrekord i våldtäkter, till största delen beroende på kriminalla invandrare. Jag inser att ditt motargument genast blir att "vi ska inte bry oss om vilka som är brottslingar." Frågan är vad de har i Sverige att göra, en annan fråga är varför vi måste bräcka världsrekord i invandring i stället för att ha en anpassad så alla kan integreras.

  Du faller i en logisk fälla eftersom jag vill gärna hjälpa flyktingar, varför kallar du det brist på medmänsklighet? Skillnaden på oss är bara hur många vi ska hjälpa, och vika kategorier, det är den enda skillnaden, var går gränsen för medmänsklighet och motsatsen? Hur många?

  Sveriges problem är att enligt Migrationsverket så är runt 95 % av de som kallar sig flyktingar inte riktiga flyktingar med skyddsbehov. De borde vi tacka nej till, det gör alla andra länder självklart, utom Sverige.

  Är du så naiv att du tror att en person som betalar 20 000 dollar för att smugglas in till Sverige och kommer från andra sidan jorden är en riktig flykting? Nej en riktig flykting flyttar sig från en krisort, men han reser inte till ett litet land på andra sidan jorden om han inte har andra motiv. Om vi hade kris i Sverige och hundratusen svenskar reste till Malawi i centralafrika, vad tror du de skulle säga. De skulle skratta på sig om vi sade att vi var flyktingar, ingen afrikan är så lättlurad. Svenska politiker är det trots att de blivit informerade om att det bara handlar om människohandel. Andra länder ser Sverige som en säkerhetsrisk, vi tar in all oavsett brottslig bakgrund och om de aldrig kunnat identifieras. Så styr man inte ett land, inte ens i afrika.

  ReplyDelete
 7. Jimmy Baker verkar klok och kan dessutom stava. jag kan bara instämma i det han skriver.

  Hur kan det komma sig att alla puckon till Sverigedemokrater som är så rädda för lite utländsk inblandning i den svenska kulturen, själva är så respektlösa gentemot det svenska? Om ni nu så gärna vill värna vårt land och våra värderingar, kan ni väl åtminstone lära er vårt svenska språk. Som det är nu består ert propagandistiska dravel mest av felstavad smörja.

  För övrigt anser jag att Sverigedemokraterna och deras anhängare är idioter! Fram för ett Sverige bestående av kloka, medkännande individer som inte bara bryr sig om sig själva!

  Humanisten

  ReplyDelete
 8. @ Jimmy + Humanisten

  Drömmer ni också om USA?

  Politiker, journalister och kulturarbetare älskar USA. USA har mångkultur, därför ska vi också ha mångkultur. Planeringen och upplösningen av de Europeiska gemenskaperna sker långt ovanför mitt enkla huvud. Det är bäst så, eftersom många av oss svenskar inte riktigt förstår vilket mångkulturellt Utopia vi har att se fram emot.

  Det här handlar inte om några flyktingbarn. Det här handlar om att Vellingeborna har utmanat makten och fått för sig att de kontrollerar sitt eget territorium. Om fler svenskar får samma idé, så faller hela det mångkullturella teoribygget som ett korthus. Så här gäller det att statuera exempel och ta i med hårdhanskarna mot villaägarna.

  Så ni kan vara lugna Jimmy och Humanisten! Vellingemoderaterna har inte en chans att stoppa globaliseringen och folkomflyttningarna inom de västerländska nationalstaterna, så även lilla Sverige. Tids nog kan du och dina politikervänner och kollegor glädjas åt det mångkulturella samhället i hela Sverige. Om du inte orkar vänta på detta paradis, utan vill uppleva det här och nu, är det bara att flytta till Landskrona, Malmö eller Södertälje. För det är väl inte bara tomt prat, det där om det mångkulturella samhällets välsignelse? Du kanske tycker att de svenska arbetarna är otacksamma som har valt att lämna mångfaldens förorter för ett enfaldigt liv bland tråkiga landsmän?

  Misströsta inte!

  Snart kan de inte fly längre.

  / Tobbe

  ReplyDelete
 9. Humanisten, du kan inte läsa innantill, jag har bett alla troll som inte har ett enda argument att hålla sig undan. Du är typisk för de som stöder poliitkerna eftersom de och du inte har några argument, kan inte förstå de frågor som ställts, kan inte svara på en enda fråga. Ni har personligen aldrig gjort ett handtag för flyktingar, oftast så är ni socialfall som inte ens betalar skatt, det är enkelt att godkänna obegränsade kostnader då vi andra betalar. Man får känslan av att ni har er uppfattning bara för att ni vill sabotera för skattebetalarna, ni vill sabotera samhället med massbrottslighet utan egentligt intresse av asylpolitik.

  Din kommentar är skrattretande eftersom jag skrev tidigare om just sådana som du som inte har några argument, det enda ni har att säga är att ni hittat ett stavfel, tillåt mig gapskratta åt dig, du lyckades pressa in det klagomålet 3 gånger i din lilla kommentar.

  ReplyDelete
 10. det finns en annan förnedring som kanske är den grundläggande i hela processen, vad gäller nuvarande politiker, och det är förnedringen av "Det Svenska", traditioner förlöjligas, det började med den "förträffliga" Mona Sahlin, och hennes förnedring av julen som töntig, och midsommar som en helg då man super och dansar kring en fånig stång, det är därför, Monacitat; "som vi är så avundsjuka på invandrarna, de har KULTUR"!
  hUR SKALL VI KUNNA RESPEKTERA ANDRAS KULTUR OCH RELIGION, när vi själva undantas rätten till båda delarna, vi får inte hylla vårt land, vi får inte respektera vår egen flagga, inte vårt språk och inte vår kultur, vad finns kvar! Inget, bara en dålig smak i munnen av att betala via skattemedel för folk som förråder oss, förlöjligar oss, men tar bra betalt för jobbet!
  Fy faén, på ren SVENSKA, eller är det också förbjudet, att nämna det svenska språket?

  ReplyDelete