Sunday, November 15, 2009

M och S visar förakt för lokalt styre, de har samma agenda.


När det gäller flyktingpolitiken så skiljer sig inte Moderaterna och vänsteralliansen. De vill bägge ha samma politik som går ut på att stoppa kommunernas rätt till självbestämmande så att de kan föra in ett obegänsat antal nya flyktingar till en obegränsat stor kostnad.

Det är obegripligt varför bägge allianser har gjort massinvandring till den viktigaste prioriteten i deras politik.

Som den nedanstående kommentaren visar så har de kontroversiella flyktingarna som Malmö tvingat på sin grannkommun nu flyttat in till Vellinge. De börjar sin vistelse där med att beställa in daglig Catering för maten, köket fungerar inte på vandrarhemmet. Likande fall som kommunen (skattebetalarna) betalar via Attendo har en daglig kostnad som motsvarae dubbla kostnaden för rum på ett lyxhotell per person. Då ingår inte Catering kostnaden och personliga kostnader, enbart boendet.

Den typen av saker är irriterande för de svenskar som är arbetlösa utan hopp om jobb, och andra svenskar som är sjuka och inte kan få vård pga nedskärningar, och för brottsoffer som inte kan få hjälp av polis pga av nedskärningar, osv osv.

Hela landet får sämre social service och politikerna pratar om att höja skatterna.

Vi tar in fler flyktingar och politikerna prater om att tvinga kommunerna attata in fler.

Vi har större rekord i våldbrott för varje år som går och politikerna nämner inte det med ett ord.

Vi har små partier som försöker klaga på alla slags problem vi har i Sverige, de klagar på den typen av problem som inget av de stora riksdagspartiena nämner ett ord om.

Samtidigt som småpartierna klagar så skriker de stora riksdagspartierna "rasist" åt alla som vågar yttra sig över brottsligheten, ghettona, den minskande services och kapitalöverföringen till flyktingarna.

De som klagar är minsann "extremister" så ni väljare kan inte tillåtas lyssna på dem.

Kan det vara så att det är småpartierna som är de enda som INTE är extremister och riksdagspartierna är extremister. Det är ju riksdagspartierna som leder Sverige mot en fatal katastrof.

Kan det vara orsaken till att SD etablerar en bas runt 6 % i väljarundersökningar och helt överflödiga partier som C och Kd håller på att åka ur riksdagen?

Väljarna är inga idioter, men de har av gammal vana valt sitt favoritparti trots att de misstänker att det är något som inte står rätt till med de gamla partierna.

Plötsligt, ett okänt antal år tillbaka så tog alla riksdagspartier på sig en helt ny uppgit. Den uppgiften var, med tanke på hur de agerar, att prioritera massinvandringen och att försöka dölja den politiken så mycket de kan.

Något hände, men när och varför vet bara de själva. Eftersom de inte vill tala om sanningen för folket så finns det bara en sak att göra. Rösta bort de som vill hålla sin strategi hemlig och de som inte vill redovisa kostnaderna för all Catering och alla lyxhotellkostnader för flyktingar som de vill att vi skattebetalare ska bekosta. svd dn svd dn

2 comments:

  1. DAGS ATT SE DEN SKRÄMMANDE VERKLIGHETEN! Lyssna på ljudfilen från P1:s GOD MORGON VÄRLDEN den 8/11 där en avhoppad brittisk tidigare radikal islamist (terroristutbildad) VARNAR EUROPA FÖR ISLAMISERINGEN OCH ANINGSLÖSA POLITIKER! Ljudlänken - http://www.sr.se/topsy/ljudfil/2042650.mp3

    ReplyDelete