Wednesday, November 18, 2009

SD, de enda som står för sunt förnuft. 7.2 % nu, går de om M?

Man kan tycka vad man vill om SD, men alla erkänner säkert att SD är det enda parti som står för sunt förnuft.

Före 2006 trodde alla att Alliansen skulle ta itu med invandringskaoset. De hade inte lovat det, men alla hoppades det. Nu gjorde de 180 grader jämfört med folks förväntningar. Det var en stor besvikelse att de sista tre åren med en god världsekonomi inte utnyttjades till att stoppa det mest kostsamma och det mest misslyckade experimentet i Sveriges historia, massinvandring av kulturellt oanpassningsbara flyktingar. Det hade kunnat göra Sverige till en ledande ekonomi i EU.

Nu har världen hamnat i en ekonomisk svacka och Alliansens fördubbling av vänsterns massinvandringskaos kostar avsevärt mycket mer samtidigt som kostnaderna hålls mer hemliga än någonsin. Det gör att vi stagnerar mer än vad vi kan klara.

Inte nog med det, Moderaterna tvingar sina egna lokalpolitiker att gå ifrån sina lokala vallöften som de vann valet på. M tvingar därmed sina egna lokalpolitiker att lura sina väljare.

Det är rent diktatoriskt beteende, inte värdigt en borgerlig regering.
Självklart flyttar väljarna vidare till andra partier som håller vad de lovar.

Det märkliga är hur, inte bara moderaterna men även de andra riksdagspartierna har läst väljarnas prioritet så oerhört fel och struntar i vad folk vill och tycker.

Före valet 2006 och nu tar man upp vilka frågor som är viktiga som kommer att diskuteras bland partierna. Alla media och politiker är ganska överens om frågorna, jobben, ekonomin, a-kassan, jämlikheten och miljön.

Men om folket skulle tillfrågas så är råder det helt andra prioriteter. Det som diskuteras mest bland alla samhällsgrupper är massinvandringen och frågor med anknyting till det. De är massvåldet som finns överallt, brist på staff, få brott klaras upp, europarekord i våldtäkter och bränder. Inkompetenta poliser och domstolar. Ingen hjälp när polis behövs, anmäla brott hjälper knappt alls.

Stor arbetslöhet och lönedumpning, folk hänvisas utomlands för att söka jobb.

Asylpolitiken behandlas inte alls av politikerna, de är helt förvirrade och desperata. De blandar alltid ihop flyktingar och invandrare. Prat om att flyktingar ska lära sig svenska och tvingas arbeta är ju verklighetsfrånvänt eftersom en riktig flykting aldrig kan förväntas jobba, de har ju flytt, de har inte kommit hit för att jobba.

Men den stora elefanten i rummet är det faktumet att nästan alla flyktingar som kommer till Sverige inte är riktiga flyktingar. De saknar reell flyktingstatus, men vi har vant oss vid att bevilja alla flyktingstatus bara de påstår att de är flyktingar. Det är allt som krävs av våra naiva myndigheter och politiker.

Inte bara det, om vi skulle ta emot flykitngar så måste vi ju sätta gänser, ett tak. Vi kan inte bara fortsätta ta in fler, försöka hitta plats när det inte finns någon och ändå ta in ännu fler efter att landet är fullsatt. Det är vansinne att deklarera kris i ort efter ort, men ända fortsätt öka massinvandringen, det är ju absolut sinnesjukt.

Vellinge visar hur förvirrade och desperata alla är, dvs de som inte vågar ta upp saken till debatt. Folk är förbannade, de flesta anser att massinvandringen är den absolut viktigaste frågan och och den sämst hanterade politiska frågan i landets historia. Men den frågan finns inte ens med på listan över ämnen som de andra partierna vill ta upp. Därmed har de själva gjort SD till ett parti med monopol på den frågan och det gör att SD har monopol på sunt förnuft. Det är bara att sitta ner och se väljarstödet gå upp, M och de andra saboterar sina egna partier med sitt babblande om irrelevanta jämlikhetsfrågor och annat som inte berör en enda vanlig människa.

Det som berör de flesta är om familjen ska utsättas för brott nästa vecka, blir det misshandel, våldtäkt, rån eller värre. Ska de förlora jobbet eftersom småföretagaren som de jobbar åt hittat arbetskraft från ett u-land som gör nästan samma jobb för 1/4 av vad du får betalt, mot svartlön.

Svartjobbarnas resa till Sverige sponsrades av regeringen som pratar om att ta in fler invandrare "för att fylla det framtida behovet av okvalificerad arbetskraft", vilket inte ens har något med verkligheten att göra. I verkligheten lönedumpar de och bidrar till en större svartekonomi eftersom de inte verkar förstå sambandet mellan asylpolitiken och den svarta arbetsmarknaden. Sunt förnuft finns bara i ett parti, och det vet alla. Alla har inte valt SD tidigare av olika orsaker, men snart har alla fått nog och väljer SD. svd dn dn dn dn ab ksb ya hd gp

2 comments:

 1. Bloggaren skrev: "Före 2006 trodde alla att Alliansen skulle ta itu med invandringskaoset."

  I så fall var "alla" som trodde det bakom flötet. Den förra borgeliga regeringen gav Sverige en all-time-high invandring.

  Det kommer även den här borgeliga regeringen att göra - vilket var lätt att förutse.

  ReplyDelete
 2. Det verkar ju nästan som att dom "nya moderaterna" vill ha in SD i riksdagen ?

  Kanske det är svårt för etablissemanget att så att säga komma åt till "å torke sig därbak". Att man behöver utomstående krafter för att rätta till dom katastrofala misstag man ställt till.

  Så måhända har inte bara verklighetens folk utan även överheten gått ifrån omedveten till medveten inkompetens i invandringspolitiken.

  ReplyDelete