Sunday, November 15, 2009

Inget parti vågar ta debatt med SD.

Istället för att ta debatt med SD så diskutera riksdagspartierna hur de ska undvika samarbete med SD och vem som lovar mest om att förtiga SD och allt de står för.

Moderaterna lovade att ta en debatt med SD innan EU valet, men de bröt sitt löfte eftersom M blev livrädda för att förlora debatten.

Även S är livrädda för att ta en debatt. Mona Sahlin (s) tog en debatt med SD, med det var EFTER förra valet 2006 efter att ha förtigit SD under hela valkampanjen vilket alla partier gjorde. Mona sade frustrerad efter SD debatten att hon aldrig kommer att ta en till debatt med SD. Det gick illa för henne i debatten, hon crashlandade trots att hon tilläts avbryta Åkesson hela tiden och hade stöd från debattmoderatorn.

Debatten kunde ha blivit mer intressant om man tog upp hur den social(O)demokratiska justitieministern använde SÄPO för att ta ned alla hemsidor som tillhörde SD mitt under en brinnande valkampanj 2006. S visade klart diktatoriska tendenser när de med SÄPO's hjälp helt utan anledning stoppar ett konkurrerande parti. S var inte nöjda med att ha hela pressen på sin sida, de ville ha mer makt än vad deras statliga TV och Radio och alla vänsterjournalister kunde ge dem.

Nar riksdagspartierna säger att "vi ska ta debatten" så betyder det översatt till vardagsspråk att de inte vågar ta en debatt MED SD men de tar gärna en debatt OM SD under förutsättning att de diskuterar hur "extrema" de är och hur de ska stoppas och hur lite inflytande de ska få om de vinner en maktposition efter valet.

Om ni politiker vågar ta en debatt, ta en med mig eftersom ni inte vågar ta en med det enda parti som har åsikter som skiljer sig från era. Jag undra ett par saken som kan vara en utgångspunkt för en debatt.

1. Alla riksdagspartier är enade om att snart tvinga kommuner att ta in fler flyktingar mot deras vilja, är inte det att eliminera rätten till lokala val och lokala beslut? Kommunalval blir betydelselösa på det sättet.

2. Hur många flyktingar ska Sverige ta in varje år?

3. Hur mycker pengar ska vi lägga ner på flyktingar och välfärdsberoende invandrare varje år, minimum, maximum?

4. Är det klokt av Tobias Billström (m) att resa runt i världen med syftet att locka hit fler asylsökande, och när de kommer hit ge dem catering och rum som kostar mer än vad ett lyxhotell kostar? Det gör man idag som jag skrev om här.

5. Är inte ett begränsat kapital använt bättre om man hjälper flyktigar i sin hemregion istället för att betala 1000 gånger mer per flykting i Sverige?

6. Varför använder ni skällsord med syfte att misstänkligöra och förnedra er politiska opposition istället för att ta en debatt med dem? Hur kan SD vara extrema om de har mängder med invandrare med sig och även invandrare tycker ni har gått för långt och SD står för en klokare politik? Varför är det extremt, på vilket sätt är det "extremt" eller "främlingsfientligt"? Är Ken Ring "främlingsfientlig" bara för att han sagt att han vill stoppa massinvandringen, vi har tagit in för många?

7. Är det rätt att Moderaterna har en person i sin partiledning, Schlingmann som aldrig röstat i ett riksdagsval och inte ens varit svensk meborgare men tillåts besluta om svensk politik?

Finns det någon partianknyten person som VÅGAR TA DEBATT? Alla andra troll kan hålla sig undan eftersom allt ni klarar att ta upp är att ni hittat ett stavfel.

11 comments:

 1. Det är bra att SD blir större detta kanske medför en mer ansvarsfull handlande kring Invandrarfrågan.
  I mitt fall faller en norrlänsk röst på SD i stället för M. Detta beroende på godkännandet av gasledningen på våra vatten från Ryssland.

  ReplyDelete
 2. Vad händer om Sd får 45%? Det vore underbart men jag undrar just om vad som skulle hända, blir de ensamma om att regera då?

  ReplyDelete
 3. 1, Sverige består ju av kommuner m alla kommuner nekar som Vellinge fungerar ju inte Sverige, 2. Det beror på trycket utifrån. 3. Det beror på trycket utifrån. 4. Fråga Tobias 5. Det behövs båda och, 6. Alla kan vara främlingsfientliga invandrare som svenskar, om man tycker att invandringen är negativ för Sverige är man främlingsfientlig. 7. Schlingmann har dubbelt medborgarskap svenskt och tyskt.

  ReplyDelete
 4. Det kan vara så häpnadsväckande och paradoxalt, i mångas öron, att SD faktiskt är det enda verkligt invandrarvänliga alternativet i svensk politik just nu. Eftersom påtvingad massinvandring och dito mångkultur inte kan annat än att öka främlingsfientligheten i de breda folklagren.

  Pappan

  ReplyDelete
 5. vad nu?? vill ni inte längre ha det underbara mångkulturella samhället,som ni innerliggen kämpade för 4 år sedan?

  som Mona sa en gång Sverige är fantastiskt!

  ReplyDelete
 6. När ska Lidingö Danderyd o Eckerö ta i mot flyktingar i samma takt som Tex Södertälje gort i många år?

  ReplyDelete
 7. det mångkulturella samhälle är ett vidrigt påfund som saknar motstycke i historien

  ReplyDelete
 8. Jag håller med om allt i detta blogginlägg.
  Men vad gäller punkt 7 så var detta inte bekant för mig, jag har ej kunnat hitta uppgifter som styrker detta belägg.

  Som rättvis jämförelse brukar jag ofta checka den officiella stasipropaganden i fall som expelvis "Nidal Malik Hassan" gentemot mer objektiva och seriösa utländska källor :-|

  ReplyDelete
 9. Det handlar inte om att ingen vågar ta debatten med SD. Det handlar om att ingen har lust, eftersom ni är en så jäkla trist och ointelligent samling. Vem vill debattera med idioter?

  Humanisten

  ReplyDelete
 10. anonym 4:13,
  Schlingmanns persondata kan hittas DN under EXTRA:
  http://www.dn.se/nyheter/sverige/finanskrisen-kommer-gynna-regeringen-1.574068

  Humanisten,
  Varför skrev du en kommentar isåfall, snille.

  ReplyDelete
 11. Den dagen då SD kommer med ett ansvarsfullt och sammanhängande program så kan det vara intressant att ta en debatt. Fram till dess är det i allt väsentligt ett "enfrågeparti".
  Dessutom bygger SD sin argumentation i hög grad på grumliga argument och en retorik som inte är helt ärlig.
  Det är svårt att diskutera på ett vettigt sätt med extremister....

  ReplyDelete