Sunday, November 22, 2009

Flyktingbarn slår sönder förläggningen, varför?

Borde man inte ha en debatt om varför flyktingar söker sig till Sverige? De som uttycker ett starkt förakt mot Sverige och svenskarna men ändå flyttar till Sverige har kanske andra orsaker till att vilja ta sig hit.

Vad är skälet till att de som slog sönder anläggningen i Ödeshög flyttade till Sverige, och var finns de nu sedan personalen på flyktingförläggningen vill stänga ner den istället for att bygga om den och skicka hem de afghanska "barnen"? Se filmen om det nedan.

En annan förläggning har en mordhotande algerier. Han ska vara ett "barn" och kallar personalen rasister för att han inte får tillgång till internet. Personalen tror att han inte alls är ett barn och är mycket äldre. Varför kom han till Sverige?

I Malmö är situationen desperat:

”Vi har barn som skär sig i desperation och en pojke har försökt kasta sig ut från en balkong. Inte kan de väl tycka att det är bättre att barnen i värsta fall väljer att avsluta sina liv på överfulla boenden i mottagningskommunerna”.

Rasel Miah från Bangladesh säger att han kom till Europa för att tjäna pengar, "tusen euro är en förmögenhet i mitt land". Hur många som Rasel har Sverige tagit in som "flyktingar"? Hur många av den miljon eller två som vi kallar "flyktingar" är egentligen bara ekonomiska migranter som vill tjäna en förmögenhet bara de får några tusen kronor i bidrag?

I Lund råder svår bostadsbrist, kommunen har därför köpt in villor som bostäder åt barnrika flyktingfamiljen.

Två flyktingar, syskon berättar att de inte vill knyta några band till Sverige. De sparar pengar till en bostad i Jordanien, så mamman i Palestina och familjen kan flytta dit. Urspungsartikeln i Sydsvenskan är lång men ingenstans i artikeln talas det om hur de kom hit eller varför de valde Sverige. Läs mer i Fria Nyheter.

Läs om ett avslöjat fall med ett insmugglat flyktingbarn. Sju månader senare sökte resten av den stora familjen uppehållstillstånd.

Det går inflation i ordet flyktingar. När de som kommer till Sverige plötsligt blir brottslingar och missbrukar vår gästfrihet så får man det felaktiga intrycket att alla flyktingar missbrukar naiva generösa europeer. De som verkligen är i behov av hjälp har inte startkapitalet 20 000 dollar som behövs för att smugglas till Europa. De finns kvar men glöms bort pga av etniska konflikter i Europa som blir dagliga rubriker och dagliga kriser.

Självklart så ligger vuxna och människohandlare bakom strömmen av nya flyktingar som kommer till Sverige, 300 om dagen, 101 000 förra året. Andra länder försöker stoppa människomuggligen och ser det som ett problem, men i Sverige tror man det är ett tecken på att "vi måste hjälpa dem". Istället för att se orsakerna så godtar man ordet "asyl" och kontantflödet forsar in till flyktingindustrin. Inte bara kriminella ligor tjänar pengar på Sveriges naiva syn, även socialdemokratiska politiker har ett finger med i industin. Man behöver bara se vilka som styr och äger förläggningar där flyktingarna bor och andra institutioner som tjänar pengar på handeln. Människohandeln, bra för vissa politiker, på hela Sveriges bekostnad. svd svd svd svd svd svd dn dn dn ab ab svd svd svd svd svd ab

7 comments:

 1. Det märkliga med dessa ”flyktingbarn” som kommer till Sverige är att det bara är unga män i övre tonåren. Var finns flickorna?

  Svaret på detta mysterium kan bara bero på att släkt & klanledare till ”pojkbarnen” från Somalia & Afganistan investerat pengar på dessa ”barn” för att dessa ska fungera som ”ankare” för ”anhöriginvandring”.

  Flickor är i dessa länder oviktiga, något som vänsterrörelsen (där majoriteten av medlemmarna är kvinnor) borde uppmärksamma & uppröras över.

  För övrigt är det troligare att ”lövhögen” tuttats på av vänsteraktivister för att på så sätt ställa SD i dålig dager.

  ReplyDelete
 2. Den brinnande lövhögen var 100 meter från byggnaden , knappast ett brott. Kanske en "ödeshog" för att tvinga till sig bättre boende? De kanske inte gillar maten som skräddarsys till dem varje dag med Catering bolaget÷

  ReplyDelete
 3. Låt fjällen falla från ögonen. Moderaterna i regeringen vill riva ned det svenska välfärdssamhället och därför eldar man på invandringen. Och socialdemokraterna ser nya röster. Grundlurad Svensson.

  ReplyDelete
 4. För S handlar det om valboskap, M kanske tror de kan överta rollen som invandarnas favoritparti, men bara 3 % av dem stöder M, och 90 % stöder V eller S. M's ROT avdrag visar var deras prioritet ligger och med påtvingade fler flyktingar så kanske det hör ihop med ROT avdraget, billig svart arbetskraft utan hänsyn till att landet förstörs?

  ReplyDelete
 5. Läs på Spikharrys blogg om kvinnan Tove som vittnar om ett förskräckligt möte med skäggabarn där hon hörde dem prata om deras verkliga ålder från 22-32!!! Det höll på att ända med förskräckelse då de tänkte våldta henne när dom blev påkomna.

  ReplyDelete
 6. I en liten och oansenlig artikel i Sundsvalls tidning kunde man 2007 läsa om några stackars ensamkommande “flyktingbarn” som just inrättat sig i Granloholm.
  (Ungdomarna i artikeln kallas genomgående “flyktingbarn”). En flicka och åtta pojkar i åldrarna 14-18 år gällde det.
  .
  “Åtta personer och en samordnare har anställts. Totalt beräknas mottagandet kosta drygt 6,5 miljoner kronor årligen och summan täcks av Migrationsverket.”
  .
  Är detta verkligen möjligt? Sex och en halv miljon årligen för att passuppa på nio stycken tveksamma “flyktingbarn”,
  .
  Man baxnar……..Tänk om man i motsvarande utsträckning skulle låta nio svenska fattigpensionärer få njuta av lite guldkant på sin ålders höst till en kostnad av SEX OCH EN HALV MILJON KRONOR ÅRLIGEN!

  ReplyDelete
 7. Jaja, bilden är solklar. men vad ska man göra? Ska vi stå framför Riksdan med facklor och kräva omedelbar stopp för invandring och omedelbart alla uppgifter om kostnaderna kring "flyktingar" på bordet? Media hänger ut var och en som vågar protestera mor eländet. Vilka vågar riskera sin karriär? SD vågar men hur mycket kan de göra i riksdan med sina 10-15%? En gemensam AKTION borde markera för våra politiker och journalister att vi är trötta på deras lögner.

  ReplyDelete