Sunday, October 3, 2010

Aftonbladet gör reklam för Original Gangsters, kriminella invandrargangsters.

Aftonbladet och OG, Original Gangsters har något gemensamt. De är allierade i kampen mot Sverige.

"Aftonbladets chefredaktör Jan Helin är den som fattar publiceringsbeslut kring alla dessa ”Läderlasse och OG hänger ut SD-medlemmar”-artiklar – fyra stycken på kort tid – så att ingen ska kunna undgå att hitta adresserna till SD:s representanter. Samtidigt framställs den kriminelle Lars ”Läderlasse” Bergqvist, Original Gangsters Sverigeledare, i Aftonbladet som en korsriddare mot ”främlingsfientlighet”. Läs mer i Politiskt Inkorrekt.

Samtidigt som landet håller på att implodera av allt våld och all brottslighet så sprider sig roffarmentaliteten. Så kallade välgörenhetsorganisationer är egentligen bara bank åt korrupta chefer som vill åt pengarna. Postkodlotteriet gav chefen en årslön på 2.7 miljoner kronor. Övriga chefers löner är hemliga. Bara drygt 20 % gick till välgörenhet, en del till tveksamma grupper och vid närmare granskning är lotteriet ett vinstdrivande företag, inte en välgörenhetsorganisation. Välgörenhet som marknadsföringsknep av vinstdrivande bolag, har en egen titel i ekonomi skolorna. Lotteriet har studerat "Cause Marketing" och länkar dit.

Röda Korsets chef Bengt Westerberg tog en lön på över 700 000 kronor. Välgörenhet för cheferna, inte bra för behövande.


3 comments:

 1. "Samtidigt som landet håller på att implodera av allt våld och all brottslighet så sprider sig roffarmentaliteten."

  Humor! Stor humor!

  ReplyDelete
 2. Nej, det är faktiskt beklagligt utom för gangsters och korrupta förnillare som slipper konsekvenser. Skrattar man åt det så är man en byfåne, en ganska korkad stackare.

  ReplyDelete
 3. De "etablerade partierna" och kultureliten, (media) som hatar SD står alltså på organiserade kriminalgäng som OG mfl. En rätt så intressant utveckling av allt dettad

  ReplyDelete