Friday, October 1, 2010

Terrorhot i Sverige, pga av medias hets?

SÄPO höjer beredskapen på grund av "förandrad aktivitet inom vissa miljöer i Sverige".

Vad har inträffat nyligen som kan skapa terror från labila sinnessvaga männsikor?

Volvos utflyttning till Kina?

Nej, men kanske en massiv hatkampanj i samtliga media som i flera veckor hetsat mot Sverigedemokraterna och pekar ut dem som omänskliga och farliga?

En organisation som SÄPO pekar ut som en av de farligaste i Sverige är Afa som redan utan medias nya hatkampanj försökt mörda flera SD medlemmar. Är det Afa och deras allierade extremister bland invandrargrupper som planera terror mot Sverige?

Lars Vilks ska försöka hålla sitt föredrag som stoppades av farliga muslimer när de försökte ta livet av honom i Uppsala. Föredraget stoppades av polisen pga det våldsamma angreppet, nu vill Vilks hålla sitt föredrag om några dagar. Muslimerna ar medvetna och beredda.

Den masspsykos som media har hetsat fram har redan orsakat mordförsök på flera sverigedemokrater och misstagna SDare. SD politikern Issa Issa ligger för döden med interna blödningar efter knivattacken från 30 invandrare som omringade hans hem och krossade fönstren.

Medias masspsykos och konstanta hatkampanjer kommer inte att avta.

Farliga labila människor som påverkas av lögnerna i media och den avhumansiering som media bedriver mot SD kommer att ta till våld igen.

Ingen vet vem som blir nästa offer, men offer kommer det att bli eftersom media har lovat sig själva att ta till alla medel för att sabotera valresultatet som gav SD plats i riksdagen.

Den förtalskampanj utan like sedan 1930-talet som media gjort sig skyldig till måste bemötas. SD måste stämma varje förtalare och kräva likvärdigt utrymme i alla media.

Under tiden så är det bara att vänta på nästa terrordåd som SÄPO kanske kan stoppa. Ett problem är att Reinfeldt regeringen infört nya regler som gör att SÄPO vill att utsatta ska betala för en del av kostnaderna för skyddet.

Därför är det bara de med gott om pengar som kan räkna med skydd, resten av Sverige får klara sig självt i Reinfeldts Sverige. sds svd dn corren hd exp ab ttela fria tider svd svd dn ab svd dn dn

4 comments:

 1. Dags att vi börjar inhämta info själva och börjar tänka som intelligenta varelser! En bra början är
  http://www.youtube.com/watch?v=b74naeawdCs
  Vågar du?

  ReplyDelete
 2. Kalle Anka, 9-11 truthers är de som ännu inte fattat att muslimer utförde attackerna med flygplan. De som inte tror det de själva sett på TV tusen gånger sorteras in i stolle facket, inte särskilt intelligenta mao.

  Du vet altså inte vad som hända de på 9-11?

  ReplyDelete
 3. Nu kan man ju inte säkert säga att det är på grund av hetsen mot Sverigedemokrater som den här beredskapens höjs.

  Men det är ändå viktigt att förstå att det finns ett verkligt hot mot människor som sympatiserar med SD. Och hur bisarrt det är att media och de sju systerpartierna fortsätter sina anti-SD-kampanjer trots att de bara leder till rädsla och okunskap.

  ReplyDelete
 4. Jag är 66 år och trodde aldrig att jag skulle behöva uppleva vad som skett mot vårt egentligen enda demokratiska parti som ärligt och rättvist vill värna Sverige och svenskar SAMT övriga som getts rätt att leva sina liv i landet! Desinformationen har varit massiv och våldsam.

  Tydligen inte nog med att S och V har ambitionen att utnyttja invandrare utan flyktingstatus som bidragsberättigad valboskap, man eldar också upp krakarna som i många fall förstår väldigt lite eller inget alls av Sverige och svensk politik, OCH LURAR DEM ATT GÅ EMOT DET ENDA PARTI SOM OCKSÅ FÖRSVARAR DEM SOM FINNS HÄR GENOM ATT VÄGRA NYA som saknar flyktingstatus! Det vill jag kalla maximalt utnyttjande.

  Undrar om invandrarna och mer sansade människor som brukar rösta på S eller V upptäcker att de blivit dubbellurade av S och V och vad som händer då? Vad tror Mona Sahlin och Lars Ohly?

  ReplyDelete