Friday, January 21, 2011

Dokument visar att regeringen ljuger om flyktingarna.

Tidernas största politiska skandal håller på att uppdagas. Regeringens lögner och falskspel avslöjas i hemliga samtal som nu offentliggjorts.

Enligt läckta Wikileaks handlingar som stulits från U.S. State Department så har Alliansregeringen sagt till amerikanska representanter att Sverige inte vill ha hit fler flyktingar. I hemlighet så tycker de alltså som SD. Regeringen har ljugit för oss i alla år, de har spelat ett dubbelspel.

Ministrarna Tobias Billström och Carl Bildt ska enligt SvD ha hänvisat till alla skammord (hedersmord) och opinionen som vill ha bort flyktingproblemet från Sverige. Offentligt har de aldrig sagt det, tvärtom. Baserat på politikerna agerande så har de alltid visat att de vill ha hit fler irakier och andra flyktingar, inte färre.

Hemma i Sverige säger de att alla som finns här är svenskar och att det inte finns olika nationaliteter. Politikerna ger flyktingar förtur till bostäder, jobb och välfärd. Ingen annan folkgrupp slukar mer skattemedel än flyktingarna, de får obegränsat med kapital till allt de vill ha och mer. Allt politikerna gör och den nya grundlagen som de införde i hemlighet för att underlätta massinvandringen är ju del i en långsiktig strategi för att öka massinvandringen och till slut få bort svenskarna.

Enligt de läckta handlingarna ska Carl Bild ha talat om det som han såg som ett mycket stort problem: massinvandringen av den aldrig sinande strömmen irakier.

Bildt ska ha sett problemet som en nationell angelägenhet, som "en skenande okontrollerad massinvandring".

Det är inte märkligt att Alliansen ser problemet på samma sätt som alla andra svenskar.

Men problemet är att de ljuger om det. Varje tillfälle de får här i Sverige så hyllar de massinvandringen av ett oändligt stort antal flyktingar, "de ska rädda vara pensioner", "de kan städa åt oss", "vi måste hjälpa fattiga i världen" låter argumenten.

Det handlar om den värsta och mest groteska slags lögn som någon regering någonsin bedrivit. Deras falska spel kostar ett oändligt stort kapital. Samhällsförstörelsen går inte att beräkna.

I hemliga samtal med andra länder så är det stora antalet flyktingar vårt största problem enligt politikerna medan samma politiker offentligt smutskastar alla svenskar som säger samma sak som de själva säger i hemliga samtal.

Alla riksdagspartier klagar på främlings-frändliga Sverigedemokraterna, de kallar dem extremister mm medan de själva uppenbarligen håller med SD på alla punkter i frågan om flyktingarna och flyktingpolitiken.

Nu vågar varken Bildt eller Billström kommentera uppgifterna. De jobbar åt folket, men vi får inte ställa frågor. De håller det viktigaste hemligt, varför ska vi tolerera det?

Det finns tusen frågor som de måste besvara. Min första fråga är, om de ser antalet flyktingar som ett problem varför stoppar de dem inte vid gränsen? Man kan ju göra det om man vill. En självklar fråga men jag lovar de kommer aldrig att svara på den. Oavsett vad svaret blir så avslöjas de ju som lögnare, idioter, inkompetenta och falska.

Medan tidernas värsta skandal uppdagas nu så skiver DN helt obekymrat om hur Reinfeldt imponerar med Spotify under sitt besök i England. Det är en konstrastrik dag.

1 comment:

  1. Vad är det som är "tidernas största skandal"?

    För övrigt tycker jag att det är trevligt att andra nationer har något positivt att säga om Sverige. Och att tidningar rapporterar om annat än gräl i ankdammen Sverige. Det känns lite som att jag bor i ett land som ligger på jordklotet i ett Europa som vi faktiskt tillhör.

    ReplyDelete