Monday, January 24, 2011

De 3 (M)oskepartisterna glömmer självklara saker de säger.Bildt säger sig ha glömt allt han sagt om irakflyktingarna. Det är rimligt att man kan glömma självklara saker man säger.

I detta fall passar det "bra" att han har glömt allt, eftersom allt han sagt visar den flykting-fientliga regeringens hyckleri och lögner om flyktingpolitiken. Därför vore det bra om han påminner väljarna om vad han tycker om irakfkyktingar och alla andra flyktingar.


Påminn oss Herr Bildt, hur var det nu? Vill du och regeringen som du företräder och som du representerade då du sade det, vill ni ha ut alla flyktingar från Sverige pga att de lever på vår välfärd och har oanpassningsbara kutlturskillnader som tex hedersmord och massmordsbombningar som ni sade i era hemliga möten?

Jag struntar i om du glömt det du sade, ta tillfället och förtydliga era åsikter tack, och gör de nu idag. svd

Övrigt:

Massmordsbombare lyckas med sitt dåd i Moskva. Törs vi gissa att han var en invandrad muslim som den massmordbombaren i Stockholm? svd dn svd dn svd ab exp svd svd ab exp

Statsministern Fredrik Reinfeldt har inte sagt ett ord om stockholmsbombaren eller Bildt- Billström hyckleriet, när ska han våga visa sig offentligt?

Årets tankeställare; Om regeringen nu vill stoppa flyktingarna, varför åker de till olika länder och klagar istället för att stoppa flyktingarna vid gränsen till Sverige? Samtidigt reser Billström runt i hela världen och säger att han vill ha hit fler människor från andra länder och samma regering gör inte ett dyft för att stoppa flyktingströmmen vid gränsen. Regeringen består av helt förvirrande och handlingsförlamade höns. De vet inte vad de vill, och de kan inte göra något för att förverkliga det, vad det nu är.

(De beskrivande bilderna kommer från Affe.)

3 comments:

 1. Med tanke på att nästan alla terrorattacker som utförts i Ryssland gjorts av tjetjenska rebeller tycker jag verkligen inte du "törs" det.

  Hur kan en person som bara dödar sig själv vara en "massmordsbombare" btw?

  ReplyDelete
 2. Tjetjniska terrorister är muslimer, de har intimt samarbete med Al Qaida mfl i hemregionen. visste du inte det?

  Han försökte begå massmord, därför kan han kallas massmordsbombare. Varför skulle en massmordbombare som mördar många kalls självmordsbombare, btw. Vi borde använda en mer korrekt beskriving på massmördarna.

  ReplyDelete
 3. Jag tycker TI har en poäng då det handlar om just massmord. Abdulwahab var visserligen självmordbombare men det beror mest på att han klantade till det. Uppsåtet var ju att ta med sig ett hundratal otrogna hundar med sig i döden. Dessutom tycker jag det är fel att kalla dem för martyrer även om jag inte kommer på något bättre ord att kalla dem för. Men betänk att kristna martyrer som Jeanne D'Arc, Sankta Lucia och Johannes Döparen inte tog med sig oskyldiga människor i döden. Därför är dom exempel på sanna martyrer som bara offrade sig själva och inte andra.

  ReplyDelete