Friday, January 21, 2011

Regeringen vill ha bort alla flyktingar, men låtsas vilja ha hit fler.

De läckta U.S. State Department dokumenten visar att våra makthavare vill ha bort flyktingarna från Sverige.

Ingen ansvarig har kommenterat det ännu. Reinfeldt har gömt sig och tiger Bildt säger ingenting och Billström repeterar samma sak 19 gånger i TV som en nervös papegoja.

Bakom kulisserna råder det totalt kaos i riksdagshuset. Man kan gissa vad som sägs i privata meddelanden mellan makthavarna.

De har avslöjats som hycklare och lögnare, de har lurat det svenska folket med sitt prat. Flyktingpolitiken är vårt största misstag. Kaoset politikerna skapat erkänner de bara i hemlighet, i hemliga samtal i utlandet. De menade aldrig att vi skulle få reda på sanningen.

En svensk som vågade säga det som politikern nu avslöjats ha sagt i hemlighet angreps av samtliga politiker och kallades extremist eller rasist.

Nu när vi fått reda på att politikern inte vill ha hit flyktingarna, vad kommer att hända?

De ansvariga som nu avslöjats som ljugande hycklare hoppas att vi glömmer bort den här pinsamma historien.

Det mest pinsamma är deras handlingsförlamning och inkompetens. Om de velat stoppa flyktingarna så har de kunna göra det vid gränsen.

De vill tysta ned allt, men vi vet nu det som många gissat för länge sedan. Politikerna tycker att Sverigedemokraterna har rätt, de håller med SD om flyktingarna. Om de vore ärliga skulle de ge Migrationspolitiken till SD.

Kommer regeringen visa flexibilitet, erkänna sina lögner och skicka hem alla flyktingar de inte vill ha i Sverige? Det kommer snart att visa sig. Om de vill behålla väjarna som nu känner sig grundlurade så borde de manna upp och erkänna sina synder, ta konsekvenerna och ta itu med flyktingpolitiken.

Det mest troliga är att de vill fortsätta som förut, m.a.o. så skiter politikern i vad folk och väljare tycker.

Under tiden blir flyktingarna själva manipulerade och lurade. De har fått intrycket att de kan få uppehälle här. Det uppehället kan dras in närsomhelst, det enda som krävs är att regeringen plötsligt slutar ljuga och följer den politik de i hemlighet vill ha. svd svd dn svd ab exp svd svd svd dn ab ab svd dn exp sds svd svd exp exp dn

Mona Sahlin kommenterar hyckleriet. svd dn

Jan Eliasson kommenterar. svd

LUF kräver Billströms avgång. svd dn

4 comments:

 1. Vi borde bestämma oss för en fast kvot immigranter per år - satt utifrån hur många vi kan och vill(!) ta emot. Det kanske verkar hårt men det är ett enklare och mer förutsägbart system. Att ta emot fler än vi egentligen vill är oärligt och dumt. Om en simpel kvot/kö/lottning kunde fås att fungera för de olika typerna av invandring (tex asylsökande, som är en liten men viktig del av invandringen), och om handläggningen i och med detta kan förenklas och förkortas, så skulle det spara mycket tid och pengar för alla parter. (Speciellt om systemet premierar immigranter som kan styrka sin riktiga indentitet och resurser inte slösas på att utreda identiteter för dem som slängt/undanhåller sitt pass.) Antingen kommer man snabbt in i värmen eller så får man vända vid gränsen. Det skulle vara långt mer människovänligt än den nuvarande "förlorade årens flyktingpolitik". Färre papperslösa, färre som går under jorden, färre barn som får psykiska problem, osv.

  /Curator

  ReplyDelete
 2. (forts.) För övrigt tycker jag att vi måste ställa tydliga krav på våra invandrare; att de i samband med ansökan om att få stanna i landet informeras grundligt om vad som gäller i Sverige av outtalade förhållningssätt och attityder, alltså utöver rikets lagar. Och att de förväntas respektera dessa attityder. Med konkreta exempel, t ex att vi inte accepterar tvångsgiftermål och könsstympning. Vi kan och bör ställa krav. Det är inget konstigt med det. Vår syn på religionens och kulturens sfär och avgränsning i vårt samhälle (för individ, familj och kollektiv), delas inte nödvändigtvis av alla som kommer, och kan uppfattas som inkonsekvent och diskriminerande. Just därför måste vi vara tydliga med vilka gränser som gäller, vilken tolkning som gäller.

  /Curator

  ReplyDelete
 3. En kvot vore bra inledningsvis för 30 år sedan när antalet flyktingar började bli orimliga. Oasvett vilken kvot vi sätter så har den överstigits med ett par miljoner personer som aldrig kan anpassas.

  Det enda rimliga är därför att sända tillbaka överskottet. Då måste man ha i åtanke att 95 % - 97 % av alla flyktingar inte ens är riktiga flyktingar. De och alla kriminella måste skickas tillbaka, sedan kan man använda ett kvotsystem och införa en verklig flyktingpolitik.

  ReplyDelete
 4. Enligt min mening skulle återgång till ”refugee defintion” i Geneva protocol 1951 och New York protocol 1967 räcka. Då hjälper man verkligen de som förföljs “for reasons of race, religion, nationality, membership of a particular social group or political opinion”. Om jag minns rätt skulle det handla, enligt själva Migrationsverket, om 5-10% av dagens ”invandrare”.

  / free bird

  ReplyDelete