Wednesday, January 5, 2011

Tur att Sverige ger alla en fristad.

Var skulle annars terrorister, massmordsbombare, efterlysta och farliga kriminella kunna få vila upp sig och få bra betalt med mängder med bidrag?

Tur att vi har KD, ett kristet parti som hjälper muslimer att bygga deras moskeer, tur att KD finns som vill skapa lagar som stoppar intoleranta svenskar som oroar sig för terrorister och farliga kriminella invandrare.

Tur att svenska myndigheter aldrig undersöker invandrares identiteter. Då slipper de känna sig rädda att avslöjas som terrorister och farliga efterlysta brottslingar, vi vill ju inte ge dem orsak att oro sig.

Tur att polisen, domstolar och media alltid döljer brottsliga invandrares identitet, annars skulle kanske en fobi mot kriminella invandrare utvecklas.

Tur att myndigheterna accepterar alla falska dokument och alla historier som berättas av folk som vill ha asyl i Sverige. Annars skulle 95 % av all som kallar sig flyktingar aldrig få möjlighet att leva på vår välfärd resten av livet.

Det är tur att Sverige finns och att inga skattebetalare klagar på allt som förekommer här.

Det är tur att det finns tolerans och att det finns stora förråd fulla med pengar som kan delas ut till alla som frågar.

Det är tur att beslutsfattarna begriper att de måste sluta med skatteavdragen på boräntor som FP vill, tur att sossarna drog in 1/3 av pensionerna, tur att Moderaterna drog in försvaret, tur att de drar ned på all service, höjer skatter och avgifter, anställer lågavlönade från u-länderna i den offentliga sektorn istället för kostsam svensk arbetskraft. Vem behöver kunniga lokförare och kranoperatörer?

Det är tur att politikerna gör det, annars skulle pengarna som omfördelas i sann socialistisk anda från de rika svenskarna till de fattiga nyankomna ta slut mycket snabbare.

Det är tur för Sverige att allt fler fattiga kommer hit annars skulle vi drunkna i alla pengar vi tjänar. Eller hur? svd svd svd svd dn ab ab exp

8 comments:

 1. bra skrivit.det är väl tur våra politiker är blinda o döva o lever på en annan planet.

  ReplyDelete
 2. "Tur att Sverige ger alla en fristad"

  Du vet lika väl som jag att majoriteten av alla asylsökande får avslag, så sluta spela dum.

  ReplyDelete
 3. "politiker är blinda o döva o lever på en annan planet."
  Sluta gnäll det är folkets vilja som uttrycks genom demokratins fria val. majoriteten vill ha sådana politiker.

  ReplyDelete
 4. POLITIKER pACKET SKA STÄLLAS TILL SVARS AV FOLKET, SOM MAN GJORDE I RUMÄNIEN. "MOT VÄGGEN"

  ReplyDelete
 5. Anonym 12.30
  Frågan om hur vår immigrationspolitik ska se ut har aldrig ställts till folket i något val före förra årets val.
  Frågan har skambelagts och länge varit oberörbar, eftersom det värsta man kan beskylla nån för i Sverige är "rasism", och därför har man gjort det till "rasism" att ens ta upp storleken på invandringen.
  Ju värre konsekvenserna blir av det politiska misslyckandet desto fler kommer att våga trotsa rasist-stämpeln och protestera.
  Tyvärr så riskerar vi att hamna i en situation med eskalerat våld som kommer att drabba både oskyldiga ursvenskar och invandrare.
  Det kan vi tacka våra politiker för.

  ReplyDelete
 6. Det som händer är ingen slump om nån nu fortfarande skulle tro det.

  http://sarahmaidofalbion.blogspot.com/2011/01/genocide-by-stealth-part-2.html

  ReplyDelete
 7. Och att underlåta att underhålla våra kärnkraftverk (för att spara pengar till invandringen) så att man kan tjäna ännu mer pengar på de höga elräkningarna (som kan omfördelas till massinvandringen).

  En verklig win-win-situation! Spara på kärnkraftsunderhållet (spara pengar) så höjs elpriserna (håva in mer pengar)! Gud så smart!

  Enligt ett program igår betalar svensken cirka 10 000:- för mycket per år på grund av detta grundlurande beteende från vårt etablissemang.

  ReplyDelete
 8. Man sparar in på underhåll av vägar och järnväg. Man köper in billiga tåg som är gjorda för medelhavsklimat. Man kollar inte om lastbilarna utifrån har vinterdäck. Resultatet ser vi nu, lastbilar i diket och tåg som är försenade eller inte går alls. Hela tiden kör etablissemanget med undanförklaringar till att vår infrastruktur ständigt fallerar. Aldrig ett ord om den verkliga orsaken, massinavndring som slukar hundratals miljarder årligen.

  ReplyDelete