Wednesday, January 26, 2011

Ska lättlurade moderater besluta över vår säkerhet?

Dagens riksdagsdebatt om politisk extremism visar tydligt att Moderaterna inte tar terror och politisk våld på allvar.

Beatrice Ask's svar i dagens debatt i Riksdagen bevisar att hon är helt clueless.

Det var stockholmsmoderaterna som beviljade ett moskebygge i Rinkeby där de mest extrema muslimerna styr den muslimska församlingen, de som spottar på kvinnor utan burka. De andra partierna stödde moskebygget.

(Vem litar på Reinfeldt (M((oske))) som fortsätter tiga om sitt flyktingförakt? Senast idag framträdde han i ett noga filtrerad SR program, han fick inga frågor om hyckleriet. Det var Reinfledt som erkände att han inte kan vinna en debatt mot SD, därför tiger han och hoppas slippa frågor i statlig media som han själv bestämmer över. svd dn)

Det vara samma kommunpolitiker som som i nordvästra Stockholm lät sig luras på över 70 miljoner kronor av muslimer som drev ett dagisbolag där men det mesta av pengarna gick till somaliska terrorister, Al Shabaab misstänkter polisen.

Det var andra politiker (men samma partier) som i södra Sverige beviljade vårdpengar till en grupp afrikanska skojare (terrorister?) som skickade det mesta av de 10 miljarder kronor som vi lurades på till bla somaliska terrorister, Al Shabaab misstänker polisen. Det var landets största bedrägeri någonsin men det blev bara en mycket liten artikel om saken.

Farliga muslimska flyktingar i Sverige har åtskilliga gånger varit inblandade i mordförsök, hot och förföljelse av våra politiker, konstnärer och föredragshållare. Politiker som är emot ett muslimskt Sverige kan inte ens hålla torgmöten längre utan att angripas.

Mot den bakgrunden beslutade M regeringen att sluta tillåta SÄPO skydda utsatt personer. De kan få skydd om de betalar för SÄPOs tjänster, annars får de klara sig själva.

Moderaterna har nu en islamist i Riksdagen, en som vill ha sharialagar i Sverige.

Toleransen som politikerna visar är självdestruktiv. Politikerna försöker överträffa varann i tolerans därför spela det ingen roll vilket parti som styr. De vill överträffa varann med mer bidrag, mer förmåner och nu är flyktingar och invandrare prioriterade i jobb och utbildning.

De visar sin tolerans med pengar. De tror att beviset för deras tolerans är hur mycket skattemedel som går till bidrag åt de andra nationaliteterna från fjärran land, hur många moskeer som byggs åt dem här och hur många av deras släkt som får komma hit på vår bekostnad. Det handlar inte ens om flyktingar, bara de kommer hit så ska de tolereras oavsett vilka asylskäl de uppger.

Deras "köpta" tolerans är inte tolerans, det är bara ren idioti. Dessutom är det en falsk tolernas, det är egentligen bara lögner och hyckleri som Wikileaks dokumenten bevisar.
De som klagar på politikernas hyckleri, på den hitvandrade brottsligheten, fusket med skattemedel, korrupta människosmugglare och att de inte ens är flyktingar, de är "intoleranta".
Enligt politikerna finns det inget fel på flyktingindustrin. Den ska fortsätta som vanligt trots att deras lögner avslöjats. Om den ger oss terror och en enorm brottslighet så måste vi acceptera det anser Beatrice Ask, Moderaterna och de andra politikerna.

Skillnaden mellan de gamla partierna och folkopinionen växer och blir avgrundsdjup.

Det bästa sättet att värdera hur de olika partierna ser på terror och politisk extremism är att se vilka partier som var emot att ha en riksdagsdebatt om saken. Alla partier var först emot att ens ha debatten som föreslogs av SD. Vem vill rösta på ett av dem?

Av taktiska skäl ändrade de sig motvilligt efter att den muslimska massmordbombaren misslyckades att mörda hundratals julshoppande familjer i Stockholm. dn dn dn dn dn dn dn svd svd svd svd ab ab ab exp exp svd

Relaterat:
I den här gruppen terrorister ingår någon som den naiva och lättlurade Reinfeldtregeringen ville ha frisläppt förut när han/de grep misstänkt/a för terrorism i Pakistan. Nu misstänks de ha planerat ett stort massmord. exp

3 comments:

 1. Terrorismen i Sverige kan stoppas enkelt idag:
  http://www.youtube.com/watch?v=dW0eiPiuUuk&feature=fvw

  Sverige ut ur Afghanistan! Döda muslimers liv och döda svenskars liv i terrordåd vilar på politikernas axlar.

  Jag ber till Gud (/Allah/Den goda smaken) att muslimerna som utför nästa terrordåd siktar på dem och inte på oskyldiga människor som röstar på fredliga partier och fredliga politiker som röstat för en snabb fred.

  Amen

  ReplyDelete
 2. "Beatrice Ask's svar i dagens debatt i Riksdagen bevisar att hon är helt clueless."

  Apostrof före genitiv-s är också ganska clueless i text som ska föreställa svenska.

  ReplyDelete
 3. Intelligent ..., vet inte om din gud hörde din bön men över 50 muslimer mördades i ett nytt massmord i Irak idag, radikala muslimer ligger som vanligt bakom massmordet.

  Anonym, det är språkligt felaktigt att skriva "genitiv-s" som du skriver det. Det finns en kommentar tillägnad dina gelikar som surfar runt för att anmärka på stavfel och på felplacerade apostrofer, har du inget viktigare att syssla med i din tillvaro?

  ReplyDelete