Monday, January 17, 2011

Stieg Larsson, kommunist, jihadist och ?

Larsson var aktiv inte bara med att skriva, eller var det sambon/flickvännen som skrev böckerna? Medförfattaren och sambon Eva Gabrielsson antyder bara att hon hjälpt till.

Mångsysslaren Larsson grundade även ett par extremistgrupper och stödde våldsvänstern. Afa och Expo var Stieg Larssons grupper som han grundade tillsammans med Tobias Hubinette mfl från våldsvänstern. Larsson var vän med islamisten/socialfallet och självmordsbombaren Kurdo Baksi, ett tidens tecken att jihadister och extremvänstern går hand i hand.

Larssons kamrat den våldsdömde Hubinette har sagt att han vill se den vita rasen gå under i blod och lidande. Hubinette anställdes därefter i den offentliga sektorn och fick jobb som kommentator i statlig media. Afa och Expo har ingenting med antirasism att göra även om de hävdar det. De är extremister och rasister och snart har de åtskilliga miljoner från Stieg Larssons arv så de kan skapa mer förödelse och hat. De behöver inte de statliga bidragen längre nu när miljonerna börjat rulla in. svd dn svd dn svd skanskan svd dn svd dn

Larssons familj vill inte attt Eva får några pengar. ab

No comments:

Post a Comment