Monday, January 10, 2011

Hat, fördomar, okunskap och extremism skapas av svensk media.

Svenska tidningar och TT verkar bara ta sina USA nyheter från vänsterbloggar i USA. De verkar ta sina nyheter därifrån som sedan förmedlas direkt till svenska folket.

Svenskarna får alltså sina USA nyheter från vänstern i USA.

TT nyheter som alla tidningar brukar kopiera ofta ordagrant tog sin information från en NY Times bloggare som menade att Sarah Palin och Tea Party rörelsens retorik kan ligga bakom en hårdare politisk stämmning och våldet. NYT bloggaren skrev om sina fördomar innan man visste vem som var skyldig till dådet.

Ingen tidning eller nyhetsorganisation i USA har påstått något så befängt, men alla svenska tidningar följer den teorin. Man har därmed lyckats med konststycket att få lättlurade människor folk att tro att Palin har en "dödslista". Man vinklar sanningen, verklighetsbeskrivningar som svenskarna får höra är helt falska. Svensk media skapar nya hatiska dårbloggare med sina lögner.

Därmed har de stora svenska tidningarna lyckats sprida fördomar, osanningar och driva upp ett hat eller minst ett ogillande för Sarah Palin och Tea Party rörelsen.

Svensk medias täckning av morden och mordförsöket på Representanten Gifford i Arizona har redan gett önskvärt resultat.

Bilden ovan som kommer från en bloggare visar en av många reaktioner. Okunniga svenskar tror alltså efter att ha läst svensk media att Palin har en dödslista och är en otäck person och att mördaren kommer från Tea Party-rörelsen.

Nu har även "dårbloggaren" Expressen sällat sig till dårbloggarna och deras sjuka teorier.

Alla svenska tidningar utelämnade alla viktiga detaljer om mördarens bakgrund vilket man kan hitta överallt på nätet om man letar i ett par minuter. Både DN och Aftonbladet skrev att bland mördarens favoritböcker hittas Mein Kampf, men de skrev inte att Kommuninsmens Manifest fanns med bland hans favoritböcker. Mannen var en vänsteraktivist med mentala problem och missbruksproblem, men i Sverige vet men inte det trots flera hundra artiklar.

Aftonbladet har sedan många bloggare påpekat deras osakliga rapportering korrigerat en detalj i artikel om favoritböckerna, men det var försent. Fördomarna finns nu utspridda och okunniga svenskar som lurats av media tror sig veta sanningen eftersom de "läst om det i media".

Händelsen visar svensk medias reaktion, deras verklighetsförfalskning för att nå sina politiska mål. Man sprider fördomar och osanningar. Händelsen är oerhört avslöjande, media avslöjas som ett politiskt verktyg för vänstern med lögner som vapen, så har media varit sen 1970-talet.

Vänstern i media alltid haft fritt fram och de kan inte hålla sig till sanningen. Det är det enda sättet vänstern kan få väljare och stöd, sanningen skulle skrämma bort alla väljare med sunt förnuft. ab svd svd dn dn dn dn svd svd dn dn dn ab exp svd dn svd svd dn dn dn svd svd dn

8 comments:

 1. Jag är svensk-amerikan och håller med denna blogg till i stort sett 100%. Svensk media får helt klart sina nyheter från extrema vänstern här i USA, vilket gör att hemma-svenskarna aldrig får en objektiv bild av USA.

  Detta faktum kom jag underfund med redan efter ett par månader häröver. Nu har jag bott här i USA i mer än 30 år and I love it here.

  ReplyDelete
 2. Jag håller med: bloggar kan användas till att sprida helt galna påståenden, som att Sarah Palin har en dödslista och att Sveriges media i hemlighet kontrolleras av lögnaktiga kommunister.

  ReplyDelete
 3. jaha.....och vad kallar man då en karta med gevärssikten på ett visst antal stater och politiker

  ReplyDelete
 4. by the way - I also love the US, i.e whats good about it, men tyvärr fel att nut cases kan gå till närmaste varuhus o shoppa automatvapen

  ReplyDelete
 5. "Ingen tidning eller nyhetsorganisation i USA har påstått något så befängt". Så om jag hittar en enda tidning som påstår detta i tex USA vad blir du då? Befängd? Men det skulle ju vara en komplemang för dig och dina ju... Hmmm

  Shit gubben, du ÄR ju helt världsfrånvänd. Å andra sidan, som sådan passar du perfekt i nationen där detta är en av de viktigaste karaktärsdragen. Do not, I repeat, do not come back!

  Ta värvning, mörda, ljug, sno, exploatera, gråt, muffa burgare, get fat, fatter och älska den amerikanska drömmen som är en imaginär artefakt. US is going down cha la lalaa

  Puss

  ReplyDelete
 6. US is going down cha la lalaa..

  Märkligt att samma påstående hörde jag redan för så där 50-55 år sedan när kommunisterna i landet där jag växte upp predikade ”US-imperialismens” undergång. Idag ligger kommunismen på historiens skräphög och ”imperialismen” verkar vara det enda som någorlunda fungerar. Jag inte tvivlar en enda minut att islamismen slutar på samma sätt, med ett enda undantag. Medan kommunisterna, åtminstone de lite klyftigare har lärt sig att klara sig också under kapitalism, finns inte denna möjlighet hos Muhammeds anhängare. Så skrattar sist, skrattar bäst skulle passa här alldeles utmärkt.

  / free bird

  ReplyDelete
 7. Snälla, kliv ner från dom höga hästarna om det nu går utan stans högsta skylift och extra syrgas. Ni verkar liksom lite yra av hypoxia.

  /ödmjuk okunnig svensk på jordytan

  ReplyDelete