Wednesday, October 19, 2011

Alliansen anser 5 miljarder viktigt men varför struntar de i 100 miljarder i besparingar?

Allianser påpekar att socialdemokraternas budgetförslag har ett underskott på runt 5 miljarder nästa år.

Dessutom pekar alliansen på att skatterna måste höjas med en S budget.

Om vi står inför "mycket svåra prövningar" som alliansen skriver i sin artikel, varför struntar då alliansen i över 100 miljarder kronor sparade pengar som SDs förslag sparar?

Alliansen säger "tid för ansvar" och bibehåller världens högsta skattetryck.

Ansvar? Ordning och reda?


Om Alliansen vill förstärka jobbpolitiken, varför får arbetsgivarna 80 % av lönen av staten om de avskedar en svensk och ersätter honom eller henne med en nyankommen flykting?

(Bilden: En vanlig dag i en vanlig förort. Tusentals bränder drabbar årligen våra hyreshus, skolor, dagis, kyrkor, offentliga byggnader, förråd mm. Gissa vem som är ansvarig?)
Om man bortser från ytterligare 100.000 nya sysslolösa flyktingar varje år, vilket är svårt att bortse från om man vill ha "ansvar", så ökar man andelen sysslolösa svenskar och ökar andelen sysslolösa flyktingar trots 80 %-igt statligt bidrag till lönen.

Ansvar?

Lastbilskatter, vägskatter och tusen andra skatter som vi redan har gör inte mycket skillnad under en S regering. De kanske höjs lite under en S regering men det totala skattetrycket bibehålls på världens högsta nivå under en Alliansregering.

Om man anser några tusen förlorade jobb som ett problem, varför ser man inte massutvandringen med 40.0000 årligen utvandrade skattebetalare som ett problem?

Ansvar?

Alternativet till Alliansen är inte bara de ännu mer radikala vänsterpartierna, S, V och MP, men SD är det enda parti som ärligt lyfter fram våra stora problem och har lösningar med stora besparingar.

Alliansen bara omfördelar skattetrycket så väljarna luras att tro att skatterna sjunker en aning.

Det totala skattetrycket bibehålls, riksdagen ger sig själva löneökning och en liten minskning av massinvandringn som kan spara 100 miljarder kronor diskuterar man inte ens inom Alliansen.

Ansvar?

Nej, ett total debattförtryck, åsiktsförtryck bibehålls så Alliansen kan lura väljarna. Försvaret skrotades för att bekosta 4 år av massinvandring. Men vi har inte flera poster i den storleksordningen som kan dras in för att fortsätta bekosta hundratusentals, eller som Annie Lööf föredrar, 30 miljoner nya araber och afrikaner.

Ansvar?

Nej, åsiktsförtryck, hemlighållande av kostnaderna, vägran att ta debatt ger oss inte insyn i politiken som förs eller de tankar som besitter våra ledande politiker som uppenbarligen helst vill ha ett Sverige fyllt av muslimer. Det är inte ansvar att oroa sig för 5 miljarder men totalt strunta i en besparing på 100 miljarder som dessutom ger oss avsevärt lägre brottslighet och social konflikt.

Kan någon i regeringen förklara varför vi ska massinvandring?

Ingen har lyckats uttrycka en enda fördel men det finns tusen nackdelar som är uppenbara för alla med en aning ansvar. dn svd svd svd

1 comment:

 1. Alla kostnader UTOM massinvandringen går att diskutera av våra hycklande politiker.
  Sverigedemokraterna börjar bli obekväma när de börjar rota i dessa oerhörda kostnader som skall betalas av skattebetalarna.
  Summan är antagligen så hög att de styrande får avgå när alla korten läggs på bordet.
  Bra gjort SD, vi vill veta vad det kostar oss att ha Europas största mottagning för illegala och ekonomiska invandrare!!

  (M)icke.

  ReplyDelete