Wednesday, October 19, 2011

Den alkoholiserade rödvinsvänstern har dimmiga ideer.

Dimmigast av alla inom rödvinsvänstern är Jan Guillou.

Han tror sig bo i ett representativt invandrarområde.

Han anser att han inte skulle ha avslöjats som KGB agent och landsförrädare. Han jobbade ju för KGB i utbyte mot alkohol och väldigt lite pengar, det är ju oskyldigt.När han skrev en hyllningsbok på uppdrag av eller bara till förmån för Saddam Hussein så var svensk media så infiltrerad av vänstern att man inte ens kritiserade honom för det.

I dagens DN artikel synes Guillou under DNs korta stund med honom svepa fler öl än vad Svensson dricker under en helg.

Guillou är en klurig filur som lyckade lura vänsteraktivister-kommunpolitiker i olika kommuner att finansiera hans filmproject Arn som enligt Guillou syftade till att ge en mer mänsklig bild av Islam. Det skrev Aftonbladet innan de av Guillou blev ombedda att ändra artikeln så man inte nämner att han vill ge islam en bättre framtoning. Sånt ska ju hemlighållas, man kan ju få intrycket att Guillou gillar islam.

Rödvinsvänstern vill fortsätta tidernas största folkomflyttning i Sverige eftersom de vill ersätta svenskarna med muslimer. De har aldrig förklarat varför de vill göra det, men orsaken kan vara att borgerliga svenskar som motsätter sig socialismen ska tvingas emigrera med hjälp av massinvaindringens samhällsförstörelse som gör Sverige obeboeligt. Då kan den återstående befolkningen som mest är vänsterfolk och lättlurade okunniga invandrare, de kan göra att socialismen till slut vinner i Sverige.

Men vänstern kan ta en genväg, de kan rösta på Moderaterna som gör ett bättre jobb än vänstern när det gäller den samhällsförstörande massinvandringen.

Eftersom Moderaterna inte längre har en borgerlig politik , de är mer lik socialdemokraterna så borde vänstern konvertera till M. De når sitt mål snabbare då. Vem vet, partiledaren Reinfeldt kanske konverterade. Vet någon varför Moderaterna har en socialdemokrat som partiledare och var hans ideer kom ifrån?

Rödvinsvänstern får nog som de vill, de har redan ett förstört Sverige nästan överallt utom där de själva bor. Tills dess lever de gott som välbetalda skribenter i media, eller infiltrerade i andra offentliga inrättningar. De lever gott och tryggt, tills de kanske drabbas på måfa av kaoset och gatuvåldet som de skapat som Olof Palme eller Anna Lindh drabbades. dn

6 comments:

 1. En man med storhetsvansinne som gått genom livet på en räkmacka tack vare sin kommunistiska vänner ryggdunkades varandra i en ömsint vänskar.

  ReplyDelete
 2. Nu är han gammal o kollosalt naiv

  ReplyDelete
 3. Jag tror inte att Jan Guillou är naiv. Han vet precis vad han behöver säga för att imponera på en DN-journalist, som får sola sig lite i glansen av en dalande stjärna. Det håller honom liksom lite vid liv, när han får odla sin självbild. Precis som för alla andra så håller Jan Guillou's liv på att ta slut och det kan jag lova ger honom rejält med ångest.

  Det pinsamma med Jan Guillou är snarare hans längtan att få tillhöra överklassen på Östermalm. Hans ansträngningar att 'få vara med'. Det är en illusion han lever i. Han kommer aldrig att bli accepterad på öfvre Östermalm, för biljetten dit är inte pengar på kontot och en viss världsvana. Det är något man föds in i. Har man behov av att berätta att man talar engelska, tyska och franska bra, så platsar man inte i dom kretsarna.
  Men det kommer Jan Guillou aldrig att hinna förstå, för hans liv håller på att rinna ut i sanden, han är snart 70. Sådant dämpar man bäst med några öl, eller varför inte några glas vin.

  ReplyDelete
 4. Vi har många många invandrare på Östermalm, men dom är oftast inte från tredje världen.

  ReplyDelete
 5. Själv är jag invandrare som bor bland många svenskar. Vad är det för skillnad mellan mig och Guillou (förutom åsiktskillnadena mellan oss)?

  ReplyDelete
 6. "Gruillou" kunde lika gärna ha hyllat Mao Zedong, alltså den kinesiske kommunistdiktatorn som under sin era från 1950 till 1975 beordrade massmord på 47 miljoner kineser på grund utav bl a politiska och sexuella skäl.

  ReplyDelete