Tuesday, October 25, 2011

Media ogillar den yttrandefrihet som fri media ger. Läs avpixlat.

De stora media ogillar den konkurrens fri media ger dem i form av bloggare och youtube kanaler.

De stora tidningarna har alltid varit ensamma om att leverera nyheter och sanningen. Privatpersoner var hänvisade till insändare som helt enkelt refuserades. Allmänheten fick aldrig komma till tals, sanningen kom aldrig in om det handlade om politik.

Men medias version av sanningen var aldrig sann, de ljög och de fortsätter att ljuga om politik än i dag.

Därför är det befriande med fri media där sanningen kan komma fram.
Ett exempel är en insändare som skrev till en stor tidning att artikeln de skrev var helt missvisande och osann. Svaret han fick var att nyheten kom ifrån TT därför kunde de inte rätta till sin artikel, han hänvisades till att klaga på TT. Eftersom han kunde skriva en kommentar i en privat blog så kom sanningen fram. TT ljuger och man kan aldrig få rätt när media ljuger och så gott som samtliga tidningar publicerar allt som kommer från TT utan granskning eller kritik.

Nu när medias monopol bryts och deras lögner kan avslöjas i fri media så blir de skrämda och försöker smutskasta fri media med hatkampanjer och ännu fler lögner.

Media samarbetar extrema gatuvåldsgruppers polerade fasad som tex Expo. Expo är en populär källa i media. Om man tar hänsyn till att Expos och Afas grundare sagt att han vill att "den vita rasen i västvärlden ska gå under i blod och lidande" så inser man hur extrema journalisterna i media är när de använder sådana grupper som källa i sin politiska rapportering.

Media är fullt medvetna vad de gör när de försöker spåra upp och avslöja individer bakom kritiska bloggar. De vill att extremvänstern ska gå till anfall så att resultatet blir blod och lidande. Om inte det fungerar så vill desperat media ha politiska åtal eftersom yttrandefrihet kallas en "juridisk gråzon" i media.

Så fungerar yttrandefriheten i Sverige. Man kan har kritiska politiska åsikter men som Reinfeldt sade, de får skylla sig själva om de blir angripna.

Det givetvis våldet som gör att man vill vara anonym när man skriver om politik. Men man riskerar även få sparken eftersom den offentliga sektorn som har hälften av alla jobb i Sverige avskedar alla som riktar minsta kritik mot invandringspolitiken.

I Sverige råder åsiktsförtryck, politiskt gatuvåld har accepterats från högsta politiska nivå precis som i Syrien. Det hårdnande politiska klimatet kanske leder till mer våld och en större ofrihet. Politikerna har gett klara besked, de säger att de inte kommer att samarbeta med SD som representerar den stora folkviljan, både Moderater och Sossar säger att de ska stå ensamma tills de blir bortröstade. Politiker och media isolerar sig och bygger en högre åsiktsmur runtom sig.

Det här är den blogg som media är vettskrämda över. Där rapporteras sanningar som media aldrig vill skiva om. Därför håller den nya "Avpixlat" på att få fler läsare än de stora tidningarna. Avpixlat ersätter den nedlagda Politiskt Inkorrekt och kommer att bli ett hot mot åsiktsförtryckarna i Sverige. svd dn svd exp exp exp exp exp

No comments:

Post a Comment