Tuesday, October 11, 2011

Centerns nya partiledare ser somalier som räddare av vår framtid, inte svenskar.

Annie Lööf kommenterar somalisk invandring i Agenda den 9 oktober 2011:

”Problemet är ju inte dom grupper som kommer hit, problemet är ju ett överreglerat samhällssystem i Sverige. Titta bara på gruppen somalier, dom har hög arbetslöshet i Sverige. I Storbritannien och i USA så är dom kända för att vara entreprenöriella, kreativa, driva företag och jobba mycket. I Sverige är det precis tvärtom, då måste vi förändra vår attityd i Sverige så att människor som kommer hit från dag ett både lär sig språket och kommer in på arbetsmarknaden, det är vår politiska uppgift.”

Det första man måste komma ihåg är att Centerpartiet numera är Sveriges värsta massinvandringsparti. Från en Sverigevänligt landsbygdsparti med en politik för att motverka urbanisering till ett parti som vill förgöra den egna befolkningen. Centerpartiet representerar ondska och elände, om det finns en djävul så har hon tagit över Centerpartiet. Partiet kan tänka sig ett Sverige med 40 miljoner invandrare där ursprung och bakgrund inte har någon betydelse alls. Partiet har också en agenda där alla invandrare kallas ”nybyggare” och ges särskilt stöd och särskilda förmåner för att kunna etablera sig här snabbare.

Så vad säger Annie Lööf om den somaliska invandringen till Sverige och vad menar hon egentligen?

Det första Annie Lööf säger att är vi har ”ett överreglerat samhällssystem i Sverige.” Om hon har kritik mot detta system så är det sitt eget parti och kollegorna i de borgerliga partierna hon i första hand ska vända sig emot. De har ju stor del i den politiska utvecklingen de senaste fem åren och har uppenbarligen inte gjort något för att ta bort de regler som Annie ogillar. I Lööfs huvud är alla regler som inte tillåter massinvandring eller invasion till Sverige stora problem som måste åtgärdas. Vad Annie Lööf inte begriper är att regelverken vi har i Sverige, som man kan ha olika åsikter om, slår lika mot alla grupper och individer. Annie Lööf vill ge intryck av att det bara är somalier som lider av dessa regelverk och inte kan ta sig förbi dem. Så för att få in fler somalier på arbetsmarknaden måste hela det svenska systemet ändras och skräddarsys efter deras behov. Att gruppen somalier i Sverige har hög arbetslöshet beror enbart på att samhället inte har särbehandlat dem ännu mer positivt än vad man redan gör med alla riktade insatser för just invandrare, eller ”nybyggare” som Annie vill kalla alla som bjudits in till Sverige oavsett om de är bidragsparasiter, kriminella eller arbetande. Annie Lööf vill helst att de eller eventuella arbetsgivare ska skedmatas med bidrag och ges ännu fler förmåner för att åtminstone någon av dem ska få ett arbete. Det tycks tack och lov finnas arbetsgivare som inte vill anställa somalier ens om de får betalt för att göra det.

Annie Lööf säger att somalierna i Storbritannien och USA är kända för att vara kreativa och jobba mycket. Det är ett påhitt av Annie Lööf som är nästan skrattretande dumt och inte har något som helst med sanningen att göra. I själva verket är somalierna nästan lika bidragsberoende där som de är här, men det märks inte i statistiken på samma sätt eftersom olika länder har helt olika bidragssystem.

Innan Annie Lööf uttalar sig om somaliernas arbetsinsatser i exempelvis Storbritannien, kunde hon ju fråga sig – eller fråga britterna – om de verkligen vill ha tiotusentals eller hundratusentals somalier i sitt land. Flera opinionsundersökningar visar att så inte är fallet. En stor majoritet av britterna anser att invandringen är alldeles på tok för stor och att det är fel människor som kommer till landet. Men Annie Lööf hjälper gärna till att ignorera den opinionen eftersom hennes egna åsikter tycks vara viktigare än flertalets.

Annie Lööf säger vidare att ”i Sverige är det precis tvärtom”. När invandringskritiker framhåller det meningslösa, dyrbara och oansvariga i att släppa in somalier i vårt land så kritiseras de av media och politiker för sina åsikter. Men nu får de plötsligt ett erkännande av Annie Lööf som bekräftar att gruppen inte gör något som helst nytta, snarare tvärtom. Det innebär att somalierna som grupp varken vill eller kan jobba, såvida inte myndigheterna skapar dyrbart finansierade arbeten för just somalier. Men att skylla på våra regelverk är ju ganska magstarkt av Lööf eftersom samma regler ska gälla för alla. Om nu somalierna inte klarar det som många andra klarar så ligger nog felet hos dem (eller snarare hos politikerna som tar hit dem).

Somalier har en genomsnittlig intelligensnivå på 68 medan den för etniska svenskar är minst 101. Eller för att säga det lite tydligt. Den genomsnittliga intelligensnivån för svenskar var 101 år 2002 och fyra år senare hade den fallit till 99. Den sjunker när antalet invandrare med lågt IQ blir fler i vårt land. I boken IQ and Global Inequality (Richard Lynn & Tatu Vanhanen) sägs det tydligt att IQ-nivån i Sverige sjunker i takt med invandringen från Tredje Världen och där är Annie Lööfs somalier en del av problemet.

Om invandring från Tredje världen är ett problem – eller snarare flera problem – för Sverige så borde den rimligen vara det även för andra västländer.

Om vi börjar med att titta på den somaliska invandringen till Kanada så ser man stora problem även där. Det första man ska nämna när det gäller Kanada är att de på senare år fört en extremliberal invandringspolitik som i många stycken överträffar den svenska. Myndigheterna i landet har inte bara bjudit in viss arbetskraft utan stora mängder romer från Östeuropa och minst 200 000 somalier, för att inte tala om en stor asiatisk invandring, särskilt under de senaste 30 åren. Idag bor nästan fyra miljoner asiater i Kanada. Liksom i Sverige är det ”locket på” när media talar invandringspolitik och medborgarnas röster tystas i den politiska korrekthetens medier.

För ett par år sedan blev det omöjligt för medierna att tiga om våldet bland vissa invandrargrupper när ett stort antal somalier mördades i en intern knarkuppgörelse. Just somalierna är en invandrargrupp som myndigheterna i västvärldens alla länder obegripligt nog vill slå vakt om. Det är lätt att få uppfattningen att det finns krafter (läs: globalistiska medier och finansmän) som verkligen vill förstöra västerlandet genom massinvandring och det är nog delvis sant.

År 2009 fick staden Edmonton i Kanada smeknamnet ”Deadmonton” för att det under det första halvåret inträffat 29 mord i staden, flera av offren var somalier. Det visade sig att de tagit sig till Kanada ”för att arbeta” men istället försörjt sig på knarklangning.

Den som då försökte studera just den somaliska invandrarguppen lite närmare upptäckte snabbt att här fanns många problem som myndigheterna vill dölja. För det första framkom att myndigheterna i både USA och Kanada har spenderat hissnande belopp för att dessa somalier skulle kunna anpassa till det nya landets kultur. Man har arrangerat särskilda kurser för att informera om att hustrumisshandel är olagligt och att den av somalier vanligtvis använda drogen khat inte är laglig. Kanadensiska myndigheter har under en period beslagtagit mer khat än heroin och övriga droger tillsammans. Som bekant är det främst somalier som använder och smugglar khat. Den är en tradition från hemlandet och khat brukas av många varje dag när männen istället för att arbeta sitter tillsammans och pratar och tuggar khat i timtal.

Somalier som arresterats för trafficking i Kanada

Liksom i andra västländer har somalier i Kanada samlat in pengar till muslimska terrorister och sedan tagit sig tillbaka till hemlandet för ansluta sig till sådana grupper.

Somalierna har bidragit till att skapa spänningar i flera delstater i USA när de deltagit i upplopp och plundringar tillsammans med andra svarta. I Kanada lovade myndigheterna i Alberta 2009 att dela ut 1,900,000 dollar till olika insatser och program för att ”integrera” somalierna i samhället med en inbillad förhoppning om att de kan bli ”Kanadensare”

I Kanada är över 90 % av de somaliska kvinnorna könsstympade och siffran är nästan lika hög eller högre i andra västländer. Könsstympning utförs på kvinnliga muslimer i Kanada i högre grad än vad som officiellt medges eftersom myndigheter inte har full insyn i vilka som utför dessa operationer. En obekräftad uppgift säger att de somaliska hushållen i Kanada har sju barn i genomsnitt och att dessa familjer inte klarar sig utan statliga eller andra bidrag. Redan den somaliska nativiteten är så hög att somalierna tillsammans med andra muslimska invandrargrupper står för en dramatisk ökning av antalet muslimer i Kanada.

Vissa länder har så stora problem med just den här gruppen att det finns bloggare som ägnar mycket tid åt att kartlägga hur just den somaliska invandringen påverkar samhället.

Företaget JBS Swift & Co sparkade 100 somaliska arbetare eftersom de krävde att få avbrott från arbetet för att be varje dag under bönemånaden.

Som en följd av den händelsen skrev bloggaren (Refugee Settlement Watch) följande:

Boy does this make my blood boil! Do you remember last Wednesday that the New York Times actually published a front page story about the multicultural tension in Grand Island, NE in the wake of Muslim prayer demands and the subsequent firing of Somalis at the Swift meatpacking plant there?

The mayor of Grand Island expressed to the Times that the presence of so many Somalis in town made her and others uncomfortable. Well that is the truth, and it is happening in every town in America where large numbers of Somalis have arrived.

Varje somalier som invandrat till väst har liberala medier och politiker som stöd i ryggen. Detta oavsett hur mycket problem den invandringen orsakar.

En somalisk kvinna som vågade kritisera sina egna landsmän skrev förra året:

Of course this is a famous and classic lie of Somalis. This [lying about family relationships] has existed and was invented in the first refugee camps in Kenya to go to the U.S, Canada, Europe and elsewhere. Though the discovery was almost 20 yrs later it`s way too late. Somalis might even go as far as claiming that their uncle or brother or cousin that they are married and have family in America and have kids together which is totally a lie. I remember two Somali women claimed that they were Lesbians in Canada and married even though none were just to get a gigantic mansion. The two women were either cousins or best friends and one of them had a husband.

They are using you guys and you need to wake. This is very dangerous and its getting dangerous by the minute. Somalis invented a proverb a 130 yrs ago when the Europeans invaded Somalia in the 1800`s and in their fierce 22 yr long resistance to Britain, Italy, and Ethiopia, and this proverb is so chilling and it is still taught today: ”Only the weak man, seeks help from the European”. This means that they are lying and deceiving the European. A book was also written in the 1800`s called “The Betrayal of the Somalis by Luis Fitz Gibbon which shows that the Somalis merely were using and deceiving the Europeans all along, and didn`t even care if they were trying to bring civility to Somalia. Another proverb is “You can use and learn from the European, but he will never satisfy a Somali”. This means that a huge storm is coming to Small Town America.

Mayfield, Kentucky perhaps? Lewiston, Maine? Shelbyville, Tennessee? Ft. Morgan, Colorado? Jamestown, North Dakota? Lexington, Nebraska? St. Cloud, Minnesota? Garden City, Kansas? Tuulas all!

Med den menade hon att när somalier kommer till en ort så blir det genast stora problem.


Somalier i Kanada håller särskilda kurser för att lära ungdomar att inte bli kriminella. Här är en sådan kurs och den bekostas av skattebetalarna.

Ett ännu större problem än problemen med somalier eller andra invandrargrupper är att myndigheterna försöker skrämma allmänheten med hetslagar samtidigt som pressen döljer alla fakta och problem. De arbetar i symbios för att vi ska hållas okunniga om vad som sker i samhället. Men alla är inte okunniga.

För två år sedan förtydligades kritiken mot just somalisk invandring när bloggen Militant Islam Monitor satte följade rubrik på en artikel:

The Problems With Somali Immigrants: Asylum Fraud, Juvenile Crime, Honor Crimes, Illegal Money Transfers and Islamism.

För en hjärntvättad liberal eller politisk idiot som Annie Lööf skulle texten som följde rubriken förmodligen bara avfärdas som trams eller rasistisk propaganda. Politiker som Annie Lööf är inte i stånd att förstå hur verkligheten ser ut utanför de egna styrelserummen eller bortom det lilla hemmet på den idylliska lilla gatan.

Här kommer några valda delar av texten.

Sub-Saharan African and Somali crime networks and youth gangs play a destructive role in a number of European countries, especially in Greece, Italy, Spain, the Netherlands, Scandinavia and Britain. Somali immigrants are supported by their clans. Somali crime networks are specialized in migrant trafficking, identity fraud, drugs, weapons smuggling, gun-running, car crime and ”Hawala” money transfers to terrorists and criminals.

/…/

Since the early 1990s Britain has seen a rapid influx of Somali immigrants. There are now about 250,000 Somalis in the United Kingdom. Most of them entered the country as asylum seekers. The so-called ”gangsta-rap culture” is highly popular among Somali boys, often young macho criminals. Somali and other African crime gangs have terrified local communities. In Toxteth, Liverpool, for example, a hard core of about 30 Somali youths are active in car crime and drug dealing. 3 The situation is much worse in London with its large Somali immigrant community. A senior police officer told The Guardian, a British newspaper, ”that more intervention was needed to stop large numbers of traumatized young men from civil wars in Africa forming street gangs.” ”He said the level of violence used by these groups was extreme, involving not only knives, but ceremonial swords, guns and hammers.” 4 Faisal Wangita, son of former Ugandan dictator Idi Amin, joined a notorious London gang called the ”Tottenham Somalis.” In January 2006, Mr. Wangita and three Somali youth gang members, Ismael Mohamed, Liban Elmi and Hussain Ali Hussain were involved in murdering Mahir Osman, a Somali student. The killing was part of a typical African gang feud. Mr. Osman was stabbed more than 25 times and beaten with a hammer. The trial judge later condemned the murder as an example of the gang culture ”all too prevalent” on the streets of Britain.In the United States crime is a significant problem within the Somali community, particularly in Minneapolis where the number of Somali refugees and immigrants has risen substantially in recent years. Somali gang members are loitering the area and committing crimes (auto theft, shootings, robberies, assauls, etc.). 7 Thus, ”little Mogadishus” are being created right in the middle of Minneapolis. Somali gang violence is now reportedly ”out of control,” especially in the South Minneapolis neighborhood. ”Somali teenage boys are crazy and most of them have guns with them,” reported Abdulkadir Mohamed-Ato in September 2008. ”Random shootings have become the only way to settle a score. They have formed their own gang families and promise more violence to come.”


According to a Dutch Ministry of Justice report, the so-called ”Monitor Veelplegers” (”Frequent Offenders Monitor”), Somali youths are overrepresented in crime figures in the Netherlands (2007). Generally speaking, the number of registered ”extremely active frequent offenders” has grown, especially the group of juvenile frequent offenders. ”Adult and juvenile frequent offenders cause a great deal of trouble, especially in the larger cities: until recently, 20 percent of all reported and solved crimes per year were committed by offenders that regularly come into contact with the law,” the Dutch Frequent Offenders Monitor says.

/…/

Somali criminal networks focus on migrant trafficking, identity fraud, asylum fraud and illegal money transfers. (We mentioned already that the Hawala system is very popular in Somalia, not just with Muslim militants but also with criminals.) Dutch prosecutors revealed in 2004 that at least 35 Somali controlled foundations were involved in illegal money transfers to Somalia – via Djibouti or the United Arab Emirates. In just three years (2000-2003), the illegal money transfers of these foundations amounted to 60 million euro, a very substantial amount indeed. Police completed house searches at nine locations where they discovered blank passports and stolen stolen calling cards.

Det är sådana röster som etablissemangen vill tysta helt och hållet. Annie Lööf och andra politiker som står rakt upp och ljuger måste alltid att bli motsagda av människor som begriper bättre även om de senare inte har tillgång till dagspress och TV. Så nu är din lögn om somaliernas entreprenörskap i Storbritannien och USA avslöjad. Det är samma problem där som här och du Annie Lööf är en mycket stor del av problemet.

Källor:

Takimag 1

Takimag 2

Takimag Somali problem

Edmonton Journal

Refugee Settlement Watch

Militant Islam Monitor

IQ_and_Global_Inequality

Artikeln är lånad från bloggen Sverige Idag som har författat den. exp dn dn dn dn svd

4 comments:

 1. Annie är en maktgalen toka och utan att blinka tycker jag Sverige ska skänka HELA HENNE till Afrikas Horn...

  ReplyDelete
 2. Det finns BARA 30000 somalier i Sverige. Är det då ett så himla stort problem att tjata om ??

  ReplyDelete
 3. Centerns nya partiledare Annie Lööf ser somalier som räddare av vår framtid, inte svenskar. Liksom sin föregångare Maud Olofsson framhärdar hon i att kalla dem "nybyggare", ett högst olyckligt ordval.

  Nybyggare får en att tänka på européerna som kom till Amerika. Inte hade de i sinne att integrera sig i indianernas samhälle och kultur. Ordet nybyggare är mer eller mindre synonymt med kolonisatörer.

  ReplyDelete
 4. Ja, de 30000 lär följas av många fler, vilka lär yngla av sig till en anständig nivå. Inom 10 år lär det börja märkas rätt duktigt...

  ReplyDelete