Wednesday, October 12, 2011

Juholts stöd för SD orsakade drevet.

Juholts stöd för SD och Reepalus syn på att utvisa kriminella invandrare orsakade mediadrevet.
Vad fick Aftonbladet att gå i taket och inleda mediadrevet mot Juholt?

Var det bidragsfusket som inleddes fler år sedan? Eller var det att Aftonbladet fick nys om att Juholt gav sitt stöd för Reepalus nyvunna åsikt om att kriminella invandrare ska utvisas även de som fått svenskt medborgarskap?

Media har säkerligen hundratals pinsamma och förödande fakta om många ledande politiker som kan kan orsaka politikers avgång om fakta publicerades. Sossemedia tiger i vanliga fall alltid om pinsamheter som deras kamrater inom vänstern i politiken är skyldiga till. Media håller pinsamma fakta hemliga, tills de väljer att publicera dem, av politiska skäl.

Varför valde Aftonbladet att publicera Juholts bedrägeri nu, fyra år efter att det inleddes?

Varför inleddes drevet mot Juholt exakt samtidigt som han först gav sitt stöd för (och sedan drog tillbaka stödet) Reepalus och SDs ideer?

Det var ingen tillfällighet att det hände samtidigt.

Men nu är partiet, Socialdemokraterna i paniktillstånd. De vet inte hur de ska bemöta Reepalus ideer, brottet som Juholt begick, Juholts stöd för SDs ideer och media drevet.

Sossarna är i full panik. De vet inte hur de ska agera, ska de låtsas att brottet är OK, ska de låtsas att Juholts otillåtna ideer om utvisningar aldrig fanns? Hur drabbas partiet i av paniken och oklarheterna.

SDs ideer sprider sig på högsta ort inom partiet trots att andra inom partiet sagt att ideerna är hemska.

Media gör allt de kan för att förtrycka alla som "vågar" säga det som Reepalu sagt och nu är det Juholts tur att känna på mediadrevet medan medias ursäkt är det "plötsligt upptäckta" fifflet.

Paniken inom partiet skulle inte finnas om politikerna vågade stå för sina åsikter.

Hysterin inom media skulle inte finnas om journalisterna var ärliga och rapporterade sanningen.

Nu råder det kaos inom partierna och inom media på grund av att SDs åsikter sprider sig inom etablissemanget. Sakta men säkert så kommer sanningen fram. Det kommer att drabba fega politiker och hatmedia som gjort allt i sin makt för att förtrycka sanningen och skapa hat och drev mot de som vågar rapportera den. PI exp dn dn svd svd svd sds ab svd dn exp exp dn svd dn

Reeplau: Utvisa kriminella invandrare även om de har fått medborgarskap. sds

Juholt: Utvisa kriminella invandrare, även de som fått medborgarskap. ab

4 comments:

 1. Goddag yxskaft. Vaknade du sen?

  ReplyDelete
 2. "Media har säkerligen hundratals pinsamma och förödande fakta om många ledande politiker som kan kan orsaka politikers avgång om fakta publicerades. Sossemedia tiger i vanliga fall alltid om pinsamheter som deras kamrater inom vänstern i politiken är skyldiga till. Media håller pinsamma fakta hemliga, tills de väljer att publicera dem, av politiska skäl. "

  Men det är väl utomjordingarna som egentligen styr hela konspirationen?

  ReplyDelete
 3. Helt klart drog drevet plötsligt igång av en anledning, och det kan mycket väl höra samman med stödet för utvisningskravet. Samtidigt ser vi framförallt tv4 dra igång ett parallelldrev om att det är för få med så kallad invandrarbakgrund i partitoppen.

  ReplyDelete