Wednesday, October 26, 2011

Flyktingsmugglare betalas med socialhjälp som asylsökande får.

Flyktingsmugglare får betalt av de insmugglade flyktingarna med hjälp av socialbidraget de får vid ankomsten.

Det skriver Turun Sanomat i Finland.

Finlands sjöbevakning uppger att det har hittat exempel på att asylsökande genast börjar skicka pengar till hemlandet då de börjat få sina bidrag.

Kriminalpolisen i Finland räknar med att det finns fem till tio ligor som opererar i Finland. En resa till Finland kan köpas för 10 000 Euro och då ingår falska dokument och flyg till Köpenhamn.

Lösningen är enkel om nu beslutsfattarna orkar tänka efter. Sluta betala de asylsökande, då försvinner människohandlarna och de asylsökande falska flyktingarna. yle

1 comment:

  1. Så är det i Sverige också. När jag utbildades i en kurs av den svenska polisen i början av 2000-talet, deltog utlänningspolisen. De hade siffror på hur mycket det i genomsnitt kostade att smugglas till olika europeiska länder. Priset till Sverige var dyrast, eftersom de asylsökande får så höga bidrag i Sverige. Flyktingsmugglarna hjälper t.o.m. de asylsökande att söka olika bidrag, sedan betalar de tillbaka till smugglarna enligt en avbetalningsplan.

    Det är obegripligt att det svenska folket inte redan har gjort uppror. Att 94,1% röstar för detta vart fjärde år i Riksdagsvalet kan därför endast tolkas som att det här är så svenskarna vill ha det.

    ReplyDelete