Thursday, June 10, 2010

Beatrice mördades av en oidentifierad irakier.

Irakiern som hedersmördade Beatrice Fredrixson ser ut att vara avsevärt äldre and de 16 år som hävdats. (Facebookgruppen)

De som känner honom har haft uppfattningen att han är långt äldre, de har aldrigt trott att han var 16 år gammal.

Nästan ingen av de flyktingar som kommer till Sverige identifieras. Över 90 % av de som kommer till Sverige hittar på en identitet eller kastar alla sina id papper. En stor del av dem har dessutom falska dokument redan från början. Därför är det nästan omöjligt att veta om en asylsökande någonsin får rätt namn och födelsedata. Asylsystemet är byggt på att ingen person som kommer till Sverige ska behöva bevisa vem de är.

I teorin kan varenda person som sökt sig hit vara de mest kriminella som u-länderna haft, de kan vara icke önskvarda personer i deras hemländer. Det kan vara en av orsakerna som många u-länder inte ens vill ta emot sina egna medborgare när de utvisas från sverige. Många utvisningar har misslyckats, dels pga av att de utvisade inte kunnat visa riktiga id. handlingar vid ankomsten till hemlandet. Inte ens ett u-land tar emot personer utan dokument, det gör bara Sverige.

Frågan som Aftonbladet ställer, hur mycket är hedern värd, borde kanske istället vara hur mycket är en svensk kvinnas liv värt?

(Polisens rekonstruktion av mordet. Beas skalle krossades troligen mot stenen på bilden av irakiern ) Beatrice mördades av en irakier som troligen aldrig identifierats rätt vid ankomsten till Sverige, han skulle aldrig släppts in. Inger 78 mördades av en palestinier när hon skulle handla. Han fick bara 22 månders fängelse och möjlighet att fly landet när han mot sunt förnuft släpptes efter domen. Listan på mordoffer som dött helt i onödan är lång. Straffen för de som dömts talar om för oss att samhället, dvs beslutsfattare och politker inte bryr sig om varken offren, straff eller brottsligheten. ab dn svd ab ab

9 comments:

 1. man kan bara gråta över situationen.

  ReplyDelete
 2. "Inte ens ett u-land tar emot personer utan dokument, det gör bara Sverige. "

  Stämmer inte. Norge tar in massor av folk helt utan ID.

  ReplyDelete
 3. anonym 8:56. Men de släpps väl inte ut i deras städer som i Sverige. De hålls väl i förvar (hoppas jag).

  ReplyDelete
 4. de flesta som kommer hit e inte lögnaktiga brottslingar fast ni vill få det att l9ta så av ren okunskap. ni borde gå ut höra de sanna historierna hur svårt det är att fly sitt land, ge upp allt man har bara för att bli bemött med cynism och rädsla.
  kolla lite hur okunskap bland svenskar leder till mobbing, hat och våld också. när du flyr, tar ofta smugglarna dit pass för att utnyttja i andra fall, prata också med kunniga advokater, man också upptäcka de fall av lögner, för de håller inte i detaljer i längden... historien har mycket mer än det lilla ni har presenterat

  ReplyDelete
 5. anonym 10:34 De som kastar sina id handling och ljuger om sitt ursrung är 90 - 95 % av samtliga asylfall. Alla myndigheter har de siffrorna. Det är mao "de flesta". Dessutom så har nästan samtliga betalt för att smugglas till Sverige. Dessutom är Sverige inte det första ankomstlandet som FN reglerna kräver att man söker asyl i. En riktig flykting reser inte till ett land på andra sidan jordklotet, bara ekonomiska flyktingar gör det för att utnyttja välfärdssystemet. De som gör det är kriminella och lönare, de som ljuger om sin bakgrund är ofta de som begår brott. De får alla invandrare att se ut som bedragare trots att många är hederliga och jobbar heltid och betalar skatt. Läs om verkliga asylfall i invandrarbloggen, http://meritwager.wordpress.com/

  ReplyDelete
 6. http://politisktinkorrekt.info/2010/06/07/dumpad-flykting-kraver-staten-pa-miljonskadestand.

  Man kan göra mer än gråta.Torka tårarna och slå tillbaka,hårt och skoningslöst.
  Den som tar till svärd,skall med svärd förgås.
  Den som inte förgås med svärd,den förgås av sjukdom.
  Vi skall alla dö,på det ena eller andra sättet.
  Men jag vill i alla fall göra det stående och stridande,inte på knä framför en muslim i väntan på att få huvudet skiljt från resten av kroppen,jag är inget får,som de flesta svenskar verkar vara.

  ReplyDelete
 7. En etnisk svensks liv är inget värt för riksdagspartierna och journalist kåren.

  ReplyDelete
 8. Se hit alla duktiga kampanjarbetare! Fyra dokument utlagda på nedladdningssidan, två flygblad och ett ändringsbart visitkortsdokument samt flygbladet med Mona Sahlins famösa ekonomi (inskickat av en utdelare). Gå till flygbladssidan för mer info:

  http://aktualia.wordpress.com/flygblad/

  Flygbladet med Janne Josefsson har visat sig vara en succé: Folk reagerar på det.

  Du har väl läst Julia Caesars alla krönikor? Om inte, fortsätt att läsa dem och SPRID framför allt länken vidare i mejl och annat.

  www.korta.nu/jc

  ReplyDelete
 9. kommer man in så lätt i australien t.e.x?
  vad är det för en naturlag som säger att just sverige skall vara hela världens samvete?
  är det fel att ställa krav?
  ställa krav på människor, varför skall sverige ta hela världen i sina armar? om inte det passar ? , well tack & adjö, eller? är det fel?

  ReplyDelete